תוכנית תוכנית לשיפור כח בחזה.

navelu

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם,
אני נמצא כרגע בעלייה במאסה וכל הגוף מתפתח יופי הבעיה היחידה היא המשקלי עבודה שלי בחזה בעיקר בבנץ' בכל הוריאציות, חשבתי על עקרון התרגילים העיקריים בWS4SB עם העבודה בRM3 50% 60% עד 100% וכל אימון לנסות להעלות משקל, מה דעתכם על זה?
אם אפשר לתת לי עוד אפשרויות לשיפור הכח שוב רק בחזה...
תודה 😃

ההצעה הכי טובה למתאמן מתחיל היא בחירה בתוכנית לינארית, ראהhttp://www.lbs.co.il/showthread.php?t=552 .
עם אתה מעוניין לשלב את שיטת העבודה למקסימום בתוכנית האימון שלך ולא לבצע
תוכנית כגון SS אני מציע שהאימון השני שלך יהיה אימון קל .

בנוגע לws4sb ולמה היא לא מתאימה למתחילים בדרך כלל , התוכנית מבוססת בין השאר על אימון נקודות החולשה שלך וכמתחיל פשוט הכל חלש אצלך ואין לך צורך להכניס עבודה מבודדת או עבודה על טווחי תנועה בעייתים .

תוספת :
עם אתה ספורטאי הנמצא בעונה או מחוץ לעונה וחלק מהמטרות שלך זה לשפר מהירות, זריזות ,
כח מתפרץ, סיבולת וכו... יש יתרון גדול לדעתי להעדפת ws4sb .

• פותח/ת השרשור
הממ כן בעיקרון אני ממש צריך זריזות בגלל שאני משתתף בכמה אומניות לחימה שמצריכות זריזות וכח התוכנית יכולה לעזור, ומה נחשב מתחיל פחות משנתיים אימון? או כמה?

הממ כן בעיקרון אני ממש צריך זריזות בגלל שאני משתתף בכמה אומניות לחימה שמצריכות זריזות וכח התוכנית יכולה לעזור, ומה נחשב מתחיל פחות משנתיים אימון? או כמה?

בווסט סיייד נחשב מתחיל כל אחד שלא התנסה בשיטה אימון הזאת .
באופן כללי מי שיכול לבצע התקדמות לינארית הוא מתחיל שזה מקביל לאחד שלא ביצע אף
פעם תוכנית כח .

• פותח/ת השרשור
בווסט סיייד נחשב מתחיל כל אחד שלא התנסה בשיטה אימון הזאת .
באופן כללי מי שיכול לבצע התקדמות לינארית הוא מתחיל שזה מקביל לאחד שלא ביצע אף
פעם תוכנית כח .

אז אתה אומר בעצם אם אף פעם עדיין לא התנסיתי בתוכניות כוח אני יכול עדיין לעשות את התוכנית של strating streght ? בעיקרון אני מתאמן כבר וקצת ועדיין לא התנסיתי בתוכניות כח מה אתה ממליץ את התוכנית של ריפטו או ws4sb?

כל עוד אתה יכול להשיג התקדמות ליניארית אתה יכול לעשות תכניות מהסוג הזה
תכניות אחרות שקוראים להם מתקדמות מיועדות לכאלה שכבר לא יכולים להשיג התקדמות ליניארית

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה יכול להשיג התקדמות ליניארית אתה יכול לעשות תכניות מהסוג הזה
תכניות אחרות שקוראים להם מתקדמות מיועדות לכאלה שכבר לא יכולים להשיג התקדמות ליניארית

אוקיי הבנתי תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית