הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה אורך משקולת יד

• פותח/ת השרשור חיי
  • פורסם בתאריך

חיי

משתמש מתחיל
60
2
נק' מוניטין:
2
60
2
מישהו יכול להגיד לי מה אורך של משקולת יד של בערך 30-35 קילו, כי אני מתכנן להכין מבטון ואני רוצה לדעת את האורך תודה

• פותח/ת השרשור
מבחינת משקל אני שוקל את כל החומרים של הבטון, אני רק רוצה לדעת את האורך בשביל שזה לא יצא ארוך מדי ואז סתם דוגמא בלחיצת כתפיים הטווח תנועה יהיה קצר יותר כי המשקולות יהיו ארוכות ויתנגשו
לא נראלי שאפשר להשוואת משקולת יד מברזל לבטון, חומרים שונים וזה.

• פותח/ת השרשור
אם כך כמה שיותר קצר לא? אתה יכול גם מנגד ליצור circus dumbell שגם אחלה דבר
אני שם את הבטון בתוך תבנית כזאת ואז מכניס צד אחד של המוט בפנים אבל התבנית היא לא ממש רחבה אז אני מפחד שזה יצא גבוהה מדי (אין לי תבניות אחרות) אז אני רוצה לדעת את הגובה הרגיל ולא לעבור אותו

אתה מדבר על דבר שלא נראלי שמישהו כאן עשה, זה נטו עניין של נסיון וטעייה.

ככה או ככה משקל זה משקל

השאלה שלי היא כזאת מה האורך של משקולת יד של 30-35 קילו, אני מניח שיש להרבה אנשים פה משקולת כזאת בבית
אני לא חושב שלמישהו כאן יש משקולות מבטון והאורך של המשקולות ברזל שלהם לא יתן לך יותר מדי זה הצפיפות חומר שונה

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שלמישהו כאן יש משקולות מבטון והאורך של המשקולות ברזל שלהם לא יתן לך יותר מדי זה הצפיפות חומר שונה
כנראה שלא הבנת אותי, מבחינת משקל אני שוקל את הבטון ככה שזה יצא במשקל שאני רוצה, מבחינת הצפיפות אתה צודק זה לא יהיה באותו גודל של משקולת רגילה (כנראה יצא גדול יותר) אבל אני יכול לשחק עם זה לעשות אותה יותר רחבה, אני פשוט לא רוצה לעבור את הגובה הרגיל של המשקולות בשביל שזה לא יצא ארוך מדי , אז אני צריך מידה של אורל משקולת רגיל

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית