עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נראלי שאפשר להשוואת משקולת יד מברזל לבטון, חומרים שונים וזה.
אני שם את הבטון בתוך תבנית כזאת ואז מכניס צד אחד של המוט בפנים אבל התבנית היא לא ממש רחבה אז אני מפחד שזה יצא גבוהה מדי (אין לי תבניות אחרות) אז אני רוצה לדעת את הגובה הרגיל ולא לעבור אותואם כך כמה שיותר קצר לא? אתה יכול גם מנגד ליצור circus dumbell שגם אחלה דבר
השאלה שלי היא כזאת מה האורך של משקולת יד של 30-35 קילו, אני מניח שיש להרבה אנשים פה משקולת כזאת בביתאתה מדבר על דבר שלא נראלי שמישהו כאן עשה, זה נטו עניין של נסיון וטעייה.
אני לא חושב שלמישהו כאן יש משקולות מבטון והאורך של המשקולות ברזל שלהם לא יתן לך יותר מדי זה הצפיפות חומר שונההשאלה שלי היא כזאת מה האורך של משקולת יד של 30-35 קילו, אני מניח שיש להרבה אנשים פה משקולת כזאת בבית
כנראה שלא הבנת אותי, מבחינת משקל אני שוקל את הבטון ככה שזה יצא במשקל שאני רוצה, מבחינת הצפיפות אתה צודק זה לא יהיה באותו גודל של משקולת רגילה (כנראה יצא גדול יותר) אבל אני יכול לשחק עם זה לעשות אותה יותר רחבה, אני פשוט לא רוצה לעבור את הגובה הרגיל של המשקולות בשביל שזה לא יצא ארוך מדי , אז אני צריך מידה של אורל משקולת רגילאני לא חושב שלמישהו כאן יש משקולות מבטון והאורך של המשקולות ברזל שלהם לא יתן לך יותר מדי זה הצפיפות חומר שונה