הרווחתי 30 קג בחינם, מה אתם הייתם עושים?

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
הזמנתי מאתר כלשהו זוג פלטות של 1.25,2.5,5 ו10 קילו. לשמחתי ולצערי אחרי שהמשלוח הגיע, גיליתי שבמקום הפלטות של ה1.25 קיבלתי זוג של 15 קילו, מפה לשם חישבתי ויצא שחסכתי ב360 שח בחינם חחחח.
מה הייתם עושים? מחזירים את הזוג 15 קג?
או לא לספר על זה ופשוט לבקש את הזוג של ה1.25 שלא הגיע לי?

נערך לאחרונה:
תהיה גבר ותודיע להם,לא מספיק שהמצב חרא לעסקים הם לא צריכים להפסיד כסף בנוסף למצב,אתה לא תהיה עשיר מכמה שקלים

מחזיר להם את ה15 ומבקש את ה1.25. עשו טעות, לא צריך לנצל אותם. תחשוב על המישהו שצריך את ה 15.

מזכיר לי שהזמנתי רמקול של JBL מאמזון ב320 שקל.
אחרי חודשיים אמרתי להם שלא קיבלתי אותו. אז הם שלחו לי שוב. אחרי שלושה שבועות הגיע לי הרמקול. אחרי שבוע שלחו לי עוד דואר רשום לחבילה. ומסתבר שזה היה הרמקול הנוסף ששלחו לי, שלחתי להם הודעה שהרמקול כן הגיע ואשלח אותו חזרה. אז הם החזירו לי שבגלל האמינות והטוב לב שלי,שאשאיר אותו אצלי. (מכרתי אותו ביד 2 ☝️)

תהיה גבר ותודיע להם,לא מספיק שהמצב חרא לעסקים הם לא צריכים להפסיד כסף בנוסף למצב,אתה לא תהיה עשיר מכמה שקלים
אם יש עסקים שעושים הון עכשיו - זה ציוד כושר ביתי. כאן באוסטרליה יש עשרות (אם לא מאוד) ספקים וכמעט כולם סולד אאוט, קונים פה ראקים לסקוואט כמעט באותו קצב שקונים נייר טואלט.

מעניין אותי כמה מתוך מי שכתב שהיה מחזיר באמת היו מחזירים, כנראה שלעולם לא נדע 🙄
בדיוק מה שחשבתי! אני בספק שזה היה במודעות שלהם ולא היו רצים לספר לכל העולם ואשתו על המקרה.(כמובן, רק לאנשים שכנראה לא יעירו להם על זה)
קל מאוד לדבר...
יותר מזה, לא יודע מה אני הייתי עושה. גם אם הלב אומר שלא...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית