הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה אפשר משבוע דיאטת כאסח?

המשורר

משתמש קבוע
1,144
343
נק' מוניטין:
489
1,144
343
אתמול אכלתי 1100 קלוריות והיום 1400.
שוקל כל השבוע להיות על גרעון גדול למה אני תקופה שהייתי על פלוס של אלפי קלורי והשמנתי המון ורוצה לחטב כמה שיותר מהר.
השבוע כאסח יותר קל לי לנפשית להתמיד משום מה כי פחות פחמימות+מרגיש יותר מסור, מתכוון לאחר השבוע הזה לאכול בסביבות ה2000.
רק צריך התחלה טובה+ להיפטר מנוזלים והמון שומן עודף.
חלבון משקל גוף ×2 בערך.
שוקל 82 על גובה 1.77-8
השאלה היא כמה אפשר להדפק מזה והאם זה באמת רק נזק? נפשית זה עוזר לי...

קרא את זה
הרזיה מהירה [דיאטה מהירה] קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
בקצרה, עדיף לך בפער לעשות משהו מתון יותר. לא משנה איך תנסה להציג את זה לכאן או לכאן, ובין אם זה עוזר לך נפשית או לא, עדיין עדיף שתשמור על גרעון קלורי מתון יותר. אם אתה מצפה לרדת במשקל משבוע של "דיאטת כאסח". אתה תרד בנוזלים בעיקר. (כנראה, אלא אם כן זה ממש קיצוני)

אם היית בוא נאמר בעודף משקל של 50 קילו. אז יש מצב שאיכשהו "כסאח" היה תופס לגבייך. אבל במשקל כמו שלך, חבל להסתכן באיבוד שריר. תחטב כמו שצריך ולפי הספר. התוצאות יהיו הרבה יותר טובות

נערך לאחרונה:
הייתי מציע להתחיל מגירעון לא מוגזם ואם צריך אז להגדיל אותו לאט לאט ולא ישר ללכת לקיצון.

בכל מקרה הנתונים של משקל גוף - גובה שלך זה חלום! אל תמהר להרזות.

אלא אם שבוע שלם לא תאכל, שבוע לא יעשה כמעט כלום, גם אם הוא מאוד קיצוני.
מה שעשית לעצמך בתקופה ארוכה יחסית לא תצליח לתקן בחלקיק מהזמן

אני הייתי עושה כאסח עד שנמאס לך, פשוט כי אני מרגיש כמוך כשאני עושה את זה בצורה קיצונית - אתה מרגיש מסור יותר.
אבל כן אגיד שכדאי לך לקרוא את המאמר של מייק על דיאטת כאסח או לקרוא את הספר של לייל מקדונלד בנוגע לRapid fat loss, בעיקר בשביל לדעת עם מה לתסף בתקופה כזו.

• פותח/ת השרשור
קרא את זה
הרזיה מהירה [דיאטה מהירה] קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
בקצרה, עדיף לך בפער לעשות משהו מתון יותר. לא משנה איך תנסה להציג את זה לכאן או לכאן, ובין אם זה עוזר לך נפשית או לא, עדיין עדיף שתשמור על גרעון קלורי מתון יותר. אם אתה מצפה לרדת במשקל משבוע של "דיאטת כאסח". אתה תרד בנוזלים בעיקר. (כנראה, אלא אם כן זה ממש קיצוני)

אם היית בוא נאמר בעודף משקל של 50 קילו. אז יש מצב שאיכשהו "כסאח" היה תופס לגבייך. אבל במשקל כמו שלך, חבל להסתכן באיבוד שריר. תחטב כמו שצריך ולפי הספר. התוצאות יהיו הרבה יותר טובות
זה
הייתי מציע להתחיל מגירעון לא מוגזם ואם צריך אז להגדיל אותו לאט לאט ולא ישר ללכת לקיצון.

בכל מקרה הנתונים של משקל גוף - גובה שלך זה חלום! אל תמהר להרזות.
עד ממש לא מזמן שקלתי 78, אתה מבין לאן אני חותר? השמנתי, בקיצור. זה חלום להיות שמה על א"ש נמוך.
בכל מקרה, כבר העלתי ל2000 ואצטרך להיות חזק מספיק לכמה חודשים הקרובים.
תודה.
אני הייתי עושה כאסח עד שנמאס לך, פשוט כי אני מרגיש כמוך כשאני עושה את זה בצורה קיצונית - אתה מרגיש מסור יותר.
אבל כן אגיד שכדאי לך לקרוא את המאמר של מייק על דיאטת כאסח או לקרוא את הספר של לייל מקדונלד בנוגע לRapid fat loss, בעיקר בשביל לדעת עם מה לתסף בתקופה כזו.

מה לתסף? לא מתכוון לגעת בדברים לא חוקיים, נקרא לזה, לעת עתה.
חלבון גבוה ופחמימה נמוכה רציתי אבל אם אני אאבד יותר שריר מהקצת שיש לי אני אתחרפן.
הולחט מתון יותר, נקווה שאצליח.

וחבל שזה עובד ככה כי כשזה כאסח אני גם מסור יותר וגם קל יותר נפשית כי אתה מרגיש שאתה סובל לפחות זמן.

זה

עד ממש לא מזמן שקלתי 78, אתה מבין לאן אני חותר? השמנתי, בקיצור. זה חלום להיות שמה על א"ש נמוך.
בכל מקרה, כבר העלתי ל2000 ואצטרך להיות חזק מספיק לכמה חודשים הקרובים.
תודה.

מה לתסף? לא מתכוון לגעת בדברים לא חוקיים, נקרא לזה, לעת עתה.
חלבון גבוה ופחמימה נמוכה רציתי אבל אם אני אאבד יותר שריר מהקצת שיש לי אני אתחרפן.
הולחט מתון יותר, נקווה שאצליח.

וחבל שזה עובד ככה כי כשזה כאסח אני גם מסור יותר וגם קל יותר נפשית כי אתה מרגיש שאתה סובל לפחות זמן.

סידן, מולטיויטמינים, אומגה 3 בעיקר.
דיאטת כאסח | דיאטת בזק - קילוגרם כושר ופיתוח גוף

מאמר מצוין של מייק.

לך על גירעון 200-300 ומספיק חלבון,
לא תאבד מסת שריר. לא ברמה שתשים לב בכ״מ.
אם תרגיש שלא מקדם אותך למטרה תגדיל בעוד 100-200 את הגירעון.

תצום שבוע ותבדוק. אני מהמר שבסביבות ה6-8 קילו אתה תירד ואחרי שתחזור לאכול ישאר לך ירידה נטו של בערך 3-4 קילו.
תבדוק קצת על Water Fasting ותחליט אם זה מתאים לך.

מי שאומר לך ששבוע לא יעשה כלום מדבר שטויות, אפשר לחתוך כמויות של משקל אפילו רק ב3 ימים ולהיכנס לשייפ הרבה יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
תצום שבוע ותבדוק. אני מהמר שבסביבות ה6-8 קילו אתה תירד ואחרי שתחזור לאכול ישאר לך ירידה נטו של בערך 3-4 קילו.

מי שאומר לך ששבוע לא יעשה כלום מדבר שטויות, אפשר לחתוך כמויות של משקל אפילו רק ב3 ימים ולהיכנס לשייפ הרבה יותר טוב.

6-8 קילו בשבוע? נשמע קיצוני מדי. ולא התכוונתי לצום לגמרי..

6-8 קילו בשבוע? נשמע קיצוני מדי. ולא התכוונתי לצום לגמרי..
הרבה מזה זה נוזלים מין הסתם. עדיין נוזלים משפיעים על המראה שלך אבל אחרי שתתנפח אז רוב המשקל מין הסתם יעלה.
אתה לא חייב לצום, אבל יש לזה יתרונות. חלקם נתונים לדיבייט כמו הautophagy, צמצום בירידת מסת השריר וכו'. לדעתי זה פשוט יותר קל ומביא לתוצאות יותר טובות.
התחושה היא די טובה ורגועה רוב הזמן שצמים בגלל שהגוף מפריש דופאמין רוב האנשים לא היו אף פעם במצב הזה וחבל זה די טוב לנפש התקופה הזאת.

אחרי שרשמת הודעה כזאת לתת לי מוניטין שלילי זה פשע.
חלום שלי שהוא יקשיב לך רק כדי לראות את הפוסט הבא שלו עוד שבוע מהיום.

זו המלצה דבילית מאוד.
הוא מנסה לרדת בשומן, לא משקל מים, מה יעזור לו חיתוך מהיר של ירידה במשקל אם שבוע אחרי כשהוא חוזר לאכול הוא עולה הכל חזרה.
חוץ מזה שהעמסת מים היא נטו טכניקה כדי להיות במשקל מסויים ביום מסויים, והיא מסוכנת, ככה שזו המלצה דבילית

מסוג התגובות האלה שלא יודע אם לצחוק או לבכות. פותח האשכול, תעשה גם כאסח של החיים אם בא לך (למרות כל מה שאמרו לך פה), אבל אל תתעסק עם נוזלים!

1. לשחק בסכום קלוריות של 100-200 קלוריות זה משהו שכמעט בלתי אפשרי לדייק בו וגם שלא לדבר על זה שזה לא עונה על הצרכים של פותח האשכול לרדת כמה שיותר בשבוע. האדם שפעיל ביום יום אשרוף בקלות מפעילות כלשהי במהלך היום אשרוף בקלות סכומי קלוריות בלי להרגיש אותם בNEAT ולכן זה מאוד לא פרקטי להמליץ דברים כאלה (נכון שבתקופה הנוכחית אנשים פחות פעילים אבל זה עדיין לא הייתה כוונת המשורר). כל המשחקים האלה אם הוא מאבד 7 גר' שריר יותר הם לא רלוונטיות בתכל'ס אם הדיאטה נהיית ארוכה ומתישה לאותם אנשים. וכן אני יודע שיש פה רובוטים שסופרים כל קלוריה שלהם כיאלו הם מר אולימפיה אבל לאוכלוסיה הכללית שמתאמנת לאף אחד זה לא מתאים להתעסק בסכומים קלוריים כל כך זעומים - וזה מבזבז זמן להגיע לעיקר.

2. אני קורא כמה פעמים ולא רואה למה אתם חושבים שהמלצתי לו לעשות "חיתוך של נוזלים". אמרתי שיש איבוד גבוה של נוזלים שיהיה מודע לכל התוצאות למינהם שרצות ברשת שזה לרוב לפני שלב "הריבאונד". הירידה בנוזלים היא כתוצאה מריקון מאגרי הגליקוגן בעיקר ולכן זה יחזור יחסית מהר. אבל לרוב הירידה הזאת אפילו אם היא זמנית יכולה לגרום אושר רב לאדם ולכן זה לא משהו שלילי בסופו של דבר אם אותו אדם מתכונן לאירוע כלשהו או סתם רוצה להיות בנקודת השיא שלו ולהגיע לנקודת המשקל הנמוכה ביותר שהוא יכול להגיע אליו.

זהו אם יש תגובות נוספות תדונו עם עצמכם אם התגובות שלי כ"כ דביליות. פורום של 5 משתמשים שחוזרים אחד אחרי השני.

1. לשחק בסכום קלוריות של 100-200 קלוריות זה משהו שכמעט בלתי אפשרי לדייק בו וגם שלא לדבר על זה שזה לא עונה על הצרכים של פותח האשכול לרדת כמה שיותר בשבוע. האדם שפעיל ביום יום אשרוף בקלות מפעילות כלשהי במהלך היום אשרוף בקלות סכומי קלוריות בלי להרגיש אותם בNEAT ולכן זה מאוד לא פרקטי להמליץ דברים כאלה (נכון שבתקופה הנוכחית אנשים פחות פעילים אבל זה עדיין לא הייתה כוונת המשורר). כל המשחקים האלה אם הוא מאבד 7 גר' שריר יותר הם לא רלוונטיות בתכל'ס אם הדיאטה נהיית ארוכה ומתישה לאותם אנשים. וכן אני יודע שיש פה רובוטים שסופרים כל קלוריה שלהם כיאלו הם מר אולימפיה אבל לאוכלוסיה הכללית שמתאמנת לאף אחד זה לא מתאים להתעסק בסכומים קלוריים כל כך זעומים - וזה מבזבז זמן להגיע לעיקר.

2. אני קורא כמה פעמים ולא רואה למה אתם חושבים שהמלצתי לו לעשות "חיתוך של נוזלים". אמרתי שיש איבוד גבוה של נוזלים שיהיה מודע לכל התוצאות למינהם שרצות ברשת שזה לרוב לפני שלב "הריבאונד". הירידה בנוזלים היא כתוצאה מריקון מאגרי הגליקוגן בעיקר ולכן זה יחזור יחסית מהר. אבל לרוב הירידה הזאת אפילו אם היא זמנית יכולה לגרום אושר רב לאדם ולכן זה לא משהו שלילי בסופו של דבר אם אותו אדם מתכונן לאירוע כלשהו או סתם רוצה להיות בנקודת השיא שלו ולהגיע לנקודת המשקל הנמוכה ביותר שהוא יכול להגיע אליו.

זהו אם יש תגובות נוספות תדונו עם עצמכם אם התגובות שלי כ"כ דביליות. פורום של 5 משתמשים שחוזרים אחד אחרי השני.

להעלות גירעון מ300 ל500 זה ממש לא משחק.
וכן אני מתכונן לתחרויות וסופר כל קלוריה, מה הבעיה בזה?

הפיתרון שלך אפילו לא ראוי להיקרא פלסטר, היתרונות שלו מינוריים.
לעומת זאת גירעון של 500 קלוריות עם צריכה נכונה של חלבון ושומן תביא אותו לתוצאות טובות ככל הנראה.

אם אני בפחות מחודש הצלחתי לאבד 4 ק"ג ולהוריד אחוז שומן לרמה יפה מאוד אני סמוך ובטוח שגם אצלו זה יעבוד.
ואם לא אז מגדילים לאט לאט את הגירעון, נשקלים פעם-פעמיים בשבוע ונותנים לתהליך צ'אנס.

100 קלוריות עוד אני אגבה אותך, אבל 200-300 זה כבר הבדל שיכול להיות משמעותי

אם זה היה מסתכם רק בזה אז עוד הייתי אומר סבבה, אבל מניפולציות נוזלים אצל אדם שלא יודע מה הוא עושה (וגם אצל מי שיודע מה הוא עושה) יכולות להיות מסוכנות מאוד, ואפילו קטלניות במקרים מסויימים, אז לא הייתי ממליץ לאף אחד לעשות זאת אלא אם הוא למד טוב מה לעשות, ואם יש לו באמת סיבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית