הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה|גומיות התנגדות

אורי בוהדנה

משתמש מתחיל
65
2
נק' מוניטין:
2
65
2
יש לי כמה שאלוןת לגבי גומיות התנגדות.
יש לי בבית מתח, מקבילים , חגורת גב שאפשר להוסיף עליה משקל , ןקצת משקל (סביבות ה10-15 קילו).
האם יש צורך להוסיף טבעות ? האם הן באמת כמו שאומרים לא נופלות מאימון משקולות בחדר כושר ?
ועוד שאלה , האם אפשר לחבר כמה גומיות ביחד ולהתאמן איתם , לדוגמה שתי גומיות של 10 קילו , וזה יהיה כמו התנגדות של להרים 20 ?

צורך? לא.. בהחלט אפשרי.
מי אומר? כל אימון למטרתו.
אני די בטוח שאם תוסיף עוד גומיות זה לא יהיה כמו להכפיל את המשקל, אולי יצור עוד קצת התנגדות. שוב, רק די בטוח, ההגיון שלי אומר שאם זה היה ככה יותר אנשים היו קונים כמה גומיות ומחליפים כמות מטורפת של משקולות.

האם יש צורך להוסיף טבעות ?
בוא נשאל ככה, מה אתה יכול לעשות עם הטבעות שאתה לא יכול לעשות עם הציוד שיש לך בבית.
זה לא שאלה של הכלי, אלא מה אתה עושה איתו

האם הן באמת כמו שאומרים לא נופלות מאימון משקולות בחדר כושר ?
תלוי מה כוונת המשורר. לחלק מהדברים זה ייתן לך בידיוק את אותו הדבר של מה שאתה יכול להוציא מאימון משקולות, ולהרבה מאוד דברים לא מתקרב אפילו.
בכל מקרה מי שאומר שטבעות ייתנו לך בידיוק את אותו הדבר כמו אימון משקולות זה כמו שיאמר שלימונים ייתנו לך את אותו הדבר כמו מאזדה 3, אתה יוצר יותר מבולבל מכל דבר אחר.

ועוד שאלה , האם אפשר לחבר כמה גומיות ביחד ולהתאמן איתם , לדוגמה שתי גומיות של 10 קילו , וזה יהיה כמו התנגדות של להרים 20 ?
אם מחברים אותן נכון בגדול זה עובד ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית