הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ███ ✯ ✯ קנייה קבוצתית של נעלי הרמת משקולות - VS Athletics ✯ ✯ ███

אוקיי גם אני בפנים, אני מידה 42 באולסטאר, מישהו יכול לשער לי כמה זה בVS?
הנעליים הלבנות כמובן, לא מבין בזה או משהו אני פשוט הולך אחרי העדר

השאלה אם הוא יכול לספק 13 זוגות נעליים.
אני אומר שצריך 2 מתנדבים אחד מכל קבוצה שישלם לההוא וירכזו את הכסף מהקבוצה.
אם המשלוח ירוכז צפון ומרכז אין לי בעיה זה שישלם מהצפון.
אני רואה שעוד אנשים רוצים להצטרף השאלה אם זה חכם מבחינת חשד מהמכס ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין לו בעיה לספק 13 זוגות נעליים, אני אפצל את המשלוח ל2 הקטע שזה לא מתחלק טוב.
עד 20 פאונד משלוח זה $50, 20 פאונד זה בערך 7 זוגות נעליים, ככה שאני יכול לעשות 7-7 אבל יש פה רק 4 אנשים שגרים בצפון וכל השאר באזור המרכז... בכל מקרה אני חייב לשלוח את זה ל 2 אנשים, אחד מהם יהיה עמירמרג והשני תחליטו, עדיף שהוא יהיה מאזור המרכז גם כן אלא אם יצטרפו עוד אנשים מאזור הצפון ואז אני אשלח כבר לצפון ותסדרו בינכם (משלוחה או משהו)

אין לו בעיה לספק 13 זוגות נעליים, אני אפצל את המשלוח ל2 הקטע שזה לא מתחלק טוב.
עד 20 פאונד משלוח זה $50, 20 פאונד זה בערך 7 זוגות נעליים, ככה שאני יכול לעשות 7-7 אבל יש פה רק 4 אנשים שגרים בצפון וכל השאר באזור המרכז... בכל מקרה אני חייב לשלוח את זה ל 2 אנשים, אחד מהם יהיה עמירמרג והשני תחליטו, עדיף שהוא יהיה מאזור המרכז גם כן אלא אם יצטרפו עוד אנשים מאזור הצפון ואז אני אשלח כבר לצפון ותסדרו בינכם (משלוחה או משהו)

אפשר לעשות קבוצה של כל מי שגרים בצפון וקרובים כמה שיותר לצפון.
לי תאמת לא משנה משלוח או לנסוע לקחת גם ככה הדלק יהיה יקר יותר מהמשלוח של 20 ש"ח.
אפשר לעשות אותו גובינה ככה שהשולח לא יצטרך לשבור את הראש.

• פותח/ת השרשור
גוביינא נראה לי עולה עוד איזה 10 ש"ח אבל איך שאתם רוצים. ואפשר לספח אליך את רמת השרון למרות שלדעתי זה יותר קרוב להרצליה ות"א

זה יותר קרוב להרצליה ות"א ואני גם בכל מקרה ניפגש בצורה קבועה עם קורן וחיים, ככה שזה יהיה לא פרקטי לשלוח אחד מהזוגות שלנו במשלוח נפרד מהשאר כי אחד מאיתנו יכול לאסוף את שלושתםבשביל כולם.

• פותח/ת השרשור
כן היו הרבה הזמנות בזמן האחרון 😃
אבל בכל מקרה אם יוצא יותר זול למה לא, זה סה"כ ציוד והוא נשאר להרבה זמן

• פותח/ת השרשור
ניתנו פרטים באשכול הראשי, תדעו שאתם תקבלו בסופו של דבר עודף ועדיף לקבל עודף מאשר שיהיה חסר ואתם תתקעו במכס או במע"מ ותצטרכו להוסיף שוב כסף, אני מאמין שכל נעל כאן תצא סביבות ה 270-280 ש"ח (אל תשכחו ש PP לוקחים 4% על העברת כספים אז לקחנו במקום 300, 310)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית