הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ███ ✯ ✯ קנייה קבוצתית של נעלי הרמת משקולות - VS Athletics ✯ ✯ ███

וואלה אני אלך לבדוק עכשיו אם קיבלתי את ההזמנה למכס.
אמרתי לך ששבוע אחרי ההודעה הקודמת זה מגיע לארץ בדר"כ.
🤪🤪🤪

---------- התגובה התווספה ב 00:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:04 ----------

בכל מקרה לא קיבלתי הודעה מהדואר עדיין כנראה אני אקבל אותה מחר או מחרתיים.
בכל מקרה לא יהיה לי זמן השבוע לנסוע למכס ולפזר אחרי זה את הנעליים.
אז כל מי שבהזמנה של הצפון בבקשה שישלח לי לפרטי
שם ומספר טלפון.
ומי שלא באיזור חיפה שישלח לי את הכתובת שלו למשלוח הנעליים.
אני מאמין שעד סוף השבוע אני אקבל את ההודעה.
ויום ראשון כנראה שאני אסע למכס אשחרר את החבילה ולאחר מכן אני אפזר לאיזור חיפה את
הנעליים ככה שאני צריך את הטלפונים שלכם. אני מעדיף לעשות את הפיזור באותו יום של
השיחרור כי אני כבר לא גר יותר בחיפה וחבל לי לעשות פעמיים את הנסיעה.

שים את המייל שלך פה או שלח לי בפרטי כי אין לי 150 הודעות,אני לא יכול לשלוח הודעות בפרטי.

נערך לאחרונה:
גם החבילה שממוענת אלי הגיעה, היום.
אני מבקש ממי שהנעליים עבורו אמורות להימצא בה להעביר לי הודעה עם מספר טלפון

הנעליים של עמרי עברו את המכס וכנראה יחוייבו רק במע"מ ויגיעו לדואר הקרוב ליד ביתו.
הפריט התקבל מארה"ב ב 24/05/2010 ומועבר ליחידת הדואר הקרובה לנמען לשם מסירתו לנמען

הנעליים של AS-21:
הפריט התקבל מארה"ב ב 26/05/2010 ומועבר ליחידת הדואר הקרובה לנמען לשם מסירתו לנמען

אותו הדבר, אין מכס.

הנעליים של שגיא מר ביג:
עדיין בדרך:
International Dispatch, May 22, 2010, 9:11 pm, ISC LOS ANGELES CA (USPS)

הנעליים של עמרי עברו את המכס וכנראה יחוייבו רק במע"מ ויגיעו לדואר הקרוב ליד ביתו.
הפריט התקבל מארה"ב ב 24/05/2010 ומועבר ליחידת הדואר הקרובה לנמען לשם מסירתו לנמען

הנעליים של AS-21:
הפריט התקבל מארה"ב ב 26/05/2010 ומועבר ליחידת הדואר הקרובה לנמען לשם מסירתו לנמען

אותו הדבר, אין מכס.

הנעליים של שגיא מר ביג:
עדיין בדרך:
International Dispatch, May 22, 2010, 9:11 pm, ISC LOS ANGELES CA (USPS)

כן שמתי לב לזה השאלה אם זה באמת יהיה רק מע"מ מעניין לראות אני מקווה שעד סוף
השבוע הם יהיו אצלי כי יום ראשון אני לא עובד ואוכל לעשות את הנסיעה לחיפה כדי לפזר
את הנעליים וגם לבקר חברים בטכניון.

לפני שאתה מפזר אני צריך לדעת כמה יצא לך במכס כדי לדעת אם צריך לעשות השלמות, ברגע שתפזר לכולם את הנעליים נראה לי שאפשר לשכוח מהכסף שחסר אם יהיה חסר, בתקוה שלא.

לפני שאתה מפזר אני צריך לדעת כמה יצא לך במכס כדי לדעת אם צריך לעשות השלמות, ברגע שתפזר לכולם את הנעליים נראה לי שאפשר לשכוח מהכסף שחסר אם יהיה חסר, בתקוה שלא.

אין בעיות אני אכתוב פה כמה שילמתי.

---------- התגובה התווספה ב 18:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:21 ----------

קיבלתי את הפתק של החבילה מדואר אצלי אני אלך להוציא את החבילה מחר מסניף הדואר.

ולמשה המכס שצריך לשלם על החבילה הוא 287 ש"ח. הפקידה רשמה לי על הפתק כמה מכס יש לשלם.

השאלה אם זה כולל מע"מ או לא
בעצם זה אמור להיות כולל, הם לקחו 33% על החבילה ממחיר המשלוח + החבילה עצמה, כוס אמא שלהם.

יצא הכל $1475 כולל המשלוח לארץ.
המיסים יצא 860 ש"ח.
1475 נגיד על יציג של 3.9 = 5752 ש"ח + 860 מכס ומע"מ = 6612
היו פה 22 זוגות נעליים (1 של אור נשלח בתוך ארה"ב) משמע יש לנו 6500 ש"ח (אור שילם רק 200)
כנראה שיהיה חסר 112 ש"ח חלקי 21 = כל אחד מוסיף 5.5 ש"ח LOL

בוא גם לא נשכח את עלויות דואר רשום לאלו שצריך לשלוח להם את הנעליים.

בוא גם לא נשכח את עלויות דואר רשום לאלו שצריך לשלוח להם את הנעליים.
זה כבר בעיה שלהם ולא קשור למחיר הכללי של כולם, אני עשיתי ג'סטה ופיצלתי את המשלוח ל-3 כי שיהיה נוח לכולם, מי שלא יכול להגיע לאותו מוקד שיוסיף כמה שצריך כדי לשלוח את החבילה, אני יודע שיקחו בערך 15 ש"ח בדואר על הנעליים.
בכל מקרה תשחרר את החבילה ותגיד לי כמה יצא לך סה"כ תביא לי את ה PP שלך ואני אשלים לך (פחות 38.5 ש"ח שצריכים להביא לך מי שמקבל את הנעליים 5.5X7)

המשלוח של שגיא נשלח ביום שבת, ז"א שהוא כנראה יגיע רק ביום ראשון לארץ ועד ששגיא יקבל פתק זה יהיה בערך שלישי - חמישי

עדכון:
החבילה אצלי הלכתי לקחת אותה היום מהדואר בבוקר שלמתי 287 ש"ח שלחתי לך את ה PAYPAL שלי משה תבדוק את הפרטי.
לאלו שבקבוצה שלי לכולכם יש PAYPAL ?

לגבי הטענות של הריח של הדבק כנראה אין יותר ריח לפחות בנעל שלי אין ואין ריח מהקופסה או שאני
טטרן ולא ידעתי על זה עד כו:)
אגב הדף להדפסה כדי לדעת את המידות עבד פשוט מצויין המידה שיצאה לי בדף תואמת בצורה מושלמת
הנעל יושבת טוב בלי שום מ"מ מיותר לא גדול ולא קטן בול כמו שיצא לי.

אני אעלה יותר מאוחר תמונות של הנעל הקופסה והתרשמות שלי מהאימון שאני אעשה היום איתם.
בדקתי כרגע אותם איך מרגיש לנעול אותם ועשיתי ניסיון איתם בסקאוט ללא משקל רק המוט ותשמעו
יש הבדל די גדול בין לעשות סקאוט עם נעלי אולסטאר ולבין הנעל פשוט מרגיש יותר בנוח.
מה שכן הנעליים האלו לא נועדו להליכה יותר מידי פשוט לא נוח ללכת איתם בגלל העקב הגבוה שלו.

וכאן צריך לציין את משה ועמרי על זה שהוא טרחו עם ההזמנה וממה שהבנתי זה עשה להם כאב ראש לא
קטן במיוחד למשה עם כל ההתעסקות שלו בשילוח של החבילה ובכלל תודה לך על הטרחה והכל.

למשה אם אתה רוצה לדעת איך הם חישבו את התשלום:

ערך מוצר: 960
מכס: 115
מע"מ: 172
סה"כ: 287

כלומר 12% מכס 18% מע"מ

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית