הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון של my protein - טעמים מומלצים

רקון

משתמש מתחיל
141
138
נק' מוניטין:
324
141
138
אהלן, יצא לכם לטעום את הקרמל מלוח?

על איזה טעמים אתם ממליצים?

אז כדאי להזמין או לא...?
תכלס אני לא לחוצה שיגיע מהר, אבל חבל לי לפספס את ה28% הנחה...

אז כדאי להזמין או לא...?
תכלס אני לא לחוצה שיגיע מהר, אבל חבל לי לפספס את ה28% הנחה...
נראה שה28% זה משהו קבוע אצלם, כבר מלא זמן יש להם את ההנחה הזו. רק בפסח הם עשו "הנחה" גדולה יותר שהפכה את ההזמנה לפחות כדאית ואולי הם יעשו משהו דומה ביום העצמאות ואחרי זה יחזירו ל28%.
בכל אופן, אם לא דחוף לך אז תזמיני, לא נראה לי שתוכלי להשיג ביותר זול בקרוב.

נראה שה28% זה משהו קבוע אצלם, כבר מלא זמן יש להם את ההנחה הזו. רק בפסח הם עשו "הנחה" גדולה יותר שהפכה את ההזמנה לפחות כדאית ואולי הם יעשו משהו דומה ביום העצמאות ואחרי זה יחזירו ל28%.
בכל אופן, אם לא דחוף לך אז תזמיני, לא נראה לי שתוכלי להשיג ביותר זול בקרוב.

לקח לי כמה פעמים עד שהבנתי את "אם לא דחוף לך אז תזמיני" 🤣
לכאורה זה נשמע אבסורד חחחחחח
סבבה, אעשה. רק שיגיע מתישהו חחחח

כל מי שהזמן - כבר הגיע לכם המשלוח?
הזמנה מה-31 למרץ = עדיין לא הגיעה.

אני נותן להם עד ה-7 לאפריל. כי זה התאריך המשוער שבו יגמר לי החלבון. אם לא יגיע עד אז, אאלץ לבקש החזר מלא (וארכוש חלבון כבר בארץ.)

מסכנים בגדול. לא דרים נוטרישן ולא מיי פרוטאין אשמים. זה דואר ישראל, הגוף הכי לא חיוני בעולם. שדופק אותם

לא אתפלא שאם יהיו הרבה ביטולים, מיי פרוטאין יפסיקו לעבוד עם דואר ישראל לצמיתות.

אני הזמנתי משלוח ב17 לחודש שיצא ב20.
ב27 אתמול הגיע לארץ לדואר ישראל בוא נראה תוך כמה זמן יגיע אליי,אעדכן אתכם

ליום העצמאות יתנו הנחה גדולה מ 28%?

אתה חושב? :0
כדאי לחכות קצת...

אז זה בעצם עשרה ימים עד שמגיע לארץ, ובטח ייקח עוד עשרה ימים עד שיגיע אליך...
אם זה ככה זה נסבל מבחינתי...
בעיקרון הזמנות של אייהרב מגיעות תוך שבוע! הכי פצצה.

ההזמנה שלי נשלחה ב-31 למרץ ובמספר מעקב לא מופיע שזה הגיע אפילו לארץ. עדכון אחרון 31 למרץ.

כפיים לדואר ישראל.

ליום העצמאות יתנו הנחה גדולה מ 28%?

אתה חושב? :0

אני אישית לא הייתי סומך עליהם אחרי מה שהם עשו בבלאק פריידי ובפסח. נתנו הנחה גדולה מ28% אבל הקפיצו את מחירי הבסיס ככה שיצא פחות משתלם מההנחה של ה28%. השנה עוד לא ראיתי מחיר נמוך יותר מהמחיר עם ה28% הנחה, אבל זה רק אני.
איזה קופונים יש לאתר? ראיתי כאן אמרו שניים של 10%
dream10 עבד לי בהזמנה האחרונה.

וואו נכנסה עכשיו ההנחה של יום העצמאות - פסיכי. הוספתי עוד 6 פריטים ועדיין יצא יותר זול ממה שהיה לי לפני חחח
וכמובן השתמשתי בקוד של dream10, תודה! 😃

וואו נכנסה עכשיו ההנחה של יום העצמאות - פסיכי. הוספתי עוד 6 פריטים ועדיין יצא יותר זול ממה שהיה לי לפני חחח
וכמובן השתמשתי בקוד של dream10, תודה! 😃
אני רואה שעל החלבון המחיר אותו דבר, 249 לחמש קילו, הוספתי את הקופון יצא 224, עכשיו נראה מה עוד להוסיף להגיע למשלוח חינם
מישהו יודע מה הדיבור לגבי המולטי ויטמינים של מייפרוטאין? איכותיים? איזה עדיף? אבדוק את הכמויות הרשומות תכף גם כמובן
טוב הזמנתי הרגע 2 שקים של 2.5 - קרמל מלוח ושוקולד סמות', וקופסה של 240 כדורים של מולטי ויטמין ב 260 ש''ח
חג שמח לכולם 😃

אני רואה שעל החלבון המחיר אותו דבר, 249 לחמש קילו, הוספתי את הקופון יצא 224, עכשיו נראה מה עוד להוסיף להגיע למשלוח חינם
מישהו יודע מה הדיבור לגבי המולטי ויטמינים של מייפרוטאין? איכותיים? איזה עדיף? אבדוק את הכמויות הרשומות תכף גם כמובן
טוב הזמנתי הרגע 2 שקים של 2.5 - קרמל מלוח ושוקולד סמות', וקופסה של 240 כדורים של מולטי ויטמין ב 260 ש''ח
חג שמח לכולם 😃
סחתיין, אחלה מחיר. סוף סוף הביאו הנחה גדולה יותר. ואני משתמש במולטי ויטמין שלהם, מבחינת הרכב הוא נראה בסדר גמור.
חג שמח!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית