עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הלוואי, הם אמרו שיש דילאי במשלוחים לישראלכל מי שהזמן - כבר הגיע לכם המשלוח?
3 שבועות אני מחכה כבר :(כל מי שהזמן - כבר הגיע לכם המשלוח?
Ends: 31 יול 2020 11:00 AMאז כדאי להזמין או לא...?
תכלס אני לא לחוצה שיגיע מהר, אבל חבל לי לפספס את ה28% הנחה...
נראה שה28% זה משהו קבוע אצלם, כבר מלא זמן יש להם את ההנחה הזו. רק בפסח הם עשו "הנחה" גדולה יותר שהפכה את ההזמנה לפחות כדאית ואולי הם יעשו משהו דומה ביום העצמאות ואחרי זה יחזירו ל28%.אז כדאי להזמין או לא...?
תכלס אני לא לחוצה שיגיע מהר, אבל חבל לי לפספס את ה28% הנחה...
נראה שה28% זה משהו קבוע אצלם, כבר מלא זמן יש להם את ההנחה הזו. רק בפסח הם עשו "הנחה" גדולה יותר שהפכה את ההזמנה לפחות כדאית ואולי הם יעשו משהו דומה ביום העצמאות ואחרי זה יחזירו ל28%.
בכל אופן, אם לא דחוף לך אז תזמיני, לא נראה לי שתוכלי להשיג ביותר זול בקרוב.
הזמנה מה-31 למרץ = עדיין לא הגיעה.כל מי שהזמן - כבר הגיע לכם המשלוח?
ליום העצמאות יתנו הנחה גדולה מ 28%?
אני הזמנתי משלוח ב17 לחודש שיצא ב20.
ב27 אתמול הגיע לארץ לדואר ישראל בוא נראה תוך כמה זמן יגיע אליי,אעדכן אתכם
שלי במרכז מיון במודיעין:confused001:כל מי שהזמן - כבר הגיע לכם המשלוח?
ההזמנה שלי נשלחה ב-31 למרץ ובמספר מעקב לא מופיע שזה הגיע אפילו לארץ. עדכון אחרון 31 למרץ.אני הזמנתי משלוח ב17 לחודש שיצא ב20.
ב27 אתמול הגיע לארץ לדואר ישראל בוא נראה תוך כמה זמן יגיע אליי,אעדכן אתכם
שלי במרכז מיון במודיעין:confused001:
זה נוראי ._.ההזמנה שלי נשלחה ב-31 למרץ ובמספר מעקב לא מופיע שזה הגיע אפילו לארץ. עדכון אחרון 31 למרץ.
כפיים לדואר ישראל.
20 באפרילמתי הזמנת? :0
זה נוראי ._.
20 באפריל
ליום העצמאות יתנו הנחה גדולה מ 28%?
אתה חושב? :0
dream10 עבד לי בהזמנה האחרונה.איזה קופונים יש לאתר? ראיתי כאן אמרו שניים של 10%
אני רואה שעל החלבון המחיר אותו דבר, 249 לחמש קילו, הוספתי את הקופון יצא 224, עכשיו נראה מה עוד להוסיף להגיע למשלוח חינםוואו נכנסה עכשיו ההנחה של יום העצמאות - פסיכי. הוספתי עוד 6 פריטים ועדיין יצא יותר זול ממה שהיה לי לפני חחח
וכמובן השתמשתי בקוד של dream10, תודה! 😃
סחתיין, אחלה מחיר. סוף סוף הביאו הנחה גדולה יותר. ואני משתמש במולטי ויטמין שלהם, מבחינת הרכב הוא נראה בסדר גמור.אני רואה שעל החלבון המחיר אותו דבר, 249 לחמש קילו, הוספתי את הקופון יצא 224, עכשיו נראה מה עוד להוסיף להגיע למשלוח חינם
מישהו יודע מה הדיבור לגבי המולטי ויטמינים של מייפרוטאין? איכותיים? איזה עדיף? אבדוק את הכמויות הרשומות תכף גם כמובן
טוב הזמנתי הרגע 2 שקים של 2.5 - קרמל מלוח ושוקולד סמות', וקופסה של 240 כדורים של מולטי ויטמין ב 260 ש''ח
חג שמח לכולם 😃