עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רואה שעל החלבון המחיר אותו דבר, 249 לחמש קילו, הוספתי את הקופון יצא 224, עכשיו נראה מה עוד להוסיף להגיע למשלוח חינם
מישהו יודע מה הדיבור לגבי המולטי ויטמינים של מייפרוטאין? איכותיים? איזה עדיף? אבדוק את הכמויות הרשומות תכף גם כמובן
טוב הזמנתי הרגע 2 שקים של 2.5 - קרמל מלוח ושוקולד סמות', וקופסה של 240 כדורים של מולטי ויטמין ב 260 ש''ח
חג שמח לכולם 😃
אני שותה מאסל פארם והערכים והמרכיבים טובים. בלי תוספות מיותרות.א
אני אמור לקבל הביתה. וזה שירות של שתי חברות המשלוחים שהם עובדים איתן. מעניין למה אתה אוסף מהדואר.
בוא לא נשכח מאסל פארם עם איכות מוצר זבל של הזבל.
דיימטייז הרבה יותר יקר.
מיי פרוטאין קיבלו תוצאות מאוד טובות בבדיקות
הכי זולים בשוק. שווה להתפשר למי שכסף משנה לו
כל מי שהזמן - כבר הגיע לכם המשלוח?
אני הזמנתי משלוח ב17 לחודש שיצא ב20.
ב27 אתמול הגיע לארץ לדואר ישראל בוא נראה תוך כמה זמן יגיע אליי,אעדכן אתכם
לא אוף
הזמנתי ב4/4:cray:
שלחו לך אס אם אס כשהגיע לארץ? או שביררת בעצמך?
אתה מתכוון לזה?מישהו ניסה את הFlavDrops ויכול להמליץ על טעמים??
אל תשכחו שיש גם את הטיפות טעמים של מיי פרוטאין
טעם טופי ובאטר סקוץ' מעולים.
שוקולד ממש חסר טעם
ווניל ממש קצת פחות טעים מאקמול בטעם פטל.
תעדכנו אם מגיע ותוך כמה זמן, בינתיים חיכיתי לאחרי פסח ופסחא, אבל אולי אחכה עוד קצת, אני רואה שגם בפייסבוק אנשים מתלוננים
הזמנתי ב21/04 ובדיוק קיבלתי הודעה שהמשלוח הגיעכל מי שהזמן - כבר הגיע לכם המשלוח?
לאטה לא טעמתי, אבל מוקה הטעם הכי טוב שיצא לי לשתות עד היום.מתלבט בין מוקה ולאטה כאשר לוקח גם שוקולד סמות'.
מחיר סל הקניה צריך לעבור את ה250 ש״ח אחרי ההנחותמנסה להזמין אבל משום מה אני נדרש לשלם 45 ש"ח על המשלוח.
הזמנתי 2 שקים של 2.5 קילו, 3 samples ומיני שייקר. הזנתי קוד dream10 וקיבלתי 10% הנחה. (יצא כמעט 260 ש"ח בסך הכל)
לפני שהמשכתי לצ'קאאאוט הופיע לי שאני זכאי למשלוח חינם (בנוסף באתר מצויין שגם כל הזמנה מזכה בשייקר רגיל חינם).
כשאני ממשיך לצ'ק אאוט אני נדרש לבחור בין משלוח tracking ל express שהזול מביניהם עולה 45 ש"ח.
בצד מופיע לי שהזמנתי 6 מוצרים בעלות של 288 ש"ח, הנחות בגובה 54.53 ש"ח ומשלוח בגובה 45 ש"ח - סה"כ 277 ש"ח.
מה אני עושה לא נכון? למה אני נדרש לשלם על משלוח?
לא אהבתי את הקרמל מלוח,טעם לא מובןאני רואה שעל החלבון המחיר אותו דבר, 249 לחמש קילו, הוספתי את הקופון יצא 224, עכשיו נראה מה עוד להוסיף להגיע למשלוח חינם
מישהו יודע מה הדיבור לגבי המולטי ויטמינים של מייפרוטאין? איכותיים? איזה עדיף? אבדוק את הכמויות הרשומות תכף גם כמובן
טוב הזמנתי הרגע 2 שקים של 2.5 - קרמל מלוח ושוקולד סמות', וקופסה של 240 כדורים של מולטי ויטמין ב 260 ש''ח
חג שמח לכולם 😃
טוב כשיגיע נראה אם אני אבין את הטעם...לא אהבתי את הקרמל מלוח,טעם לא מובן
כלומר יש לך אחרי ההנחות 233.47, תוסיף עוד משהו שיהיה לפחות 250 אחרי הנחות ואז יהיה משלוח חינםבצד מופיע לי שהזמנתי 6 מוצרים בעלות של 288 ש"ח, הנחות בגובה 54.53 ש"ח ומשלוח בגובה 45 ש"ח - סה"כ 277 ש"ח.
מתי הזמנת?עדכון: החבילה שלי "נאבדה" בדואר. איך מאבדים חבילה במשקל 6.5 קילו ובגובה של 60 סמ? אל תשאלו אותי.
*תדמיינו פה את הג'ינגל של דואר ישראל*
מיי פרוטאין אמרו לחכות שיעבור 30 יום מרגע השליחה, ואז תקבל החזר\שליחה מחדש.
כאב ראששששששש. נעשה החזר ונקנה בארץ
31 למרץ. נשלח ב-4מתי הזמנת?