הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון של my protein - טעמים מומלצים

רקון

משתמש מתחיל
141
138
נק' מוניטין:
324
141
138
אהלן, יצא לכם לטעום את הקרמל מלוח?

על איזה טעמים אתם ממליצים?

אני רואה שעל החלבון המחיר אותו דבר, 249 לחמש קילו, הוספתי את הקופון יצא 224, עכשיו נראה מה עוד להוסיף להגיע למשלוח חינם
מישהו יודע מה הדיבור לגבי המולטי ויטמינים של מייפרוטאין? איכותיים? איזה עדיף? אבדוק את הכמויות הרשומות תכף גם כמובן
טוב הזמנתי הרגע 2 שקים של 2.5 - קרמל מלוח ושוקולד סמות', וקופסה של 240 כדורים של מולטי ויטמין ב 260 ש''ח
חג שמח לכולם 😃

אני משתמש בויטמין אלפא שלהם
הוא מעולה האמת, מזכיר קצת את את המולטי של סולגאר

גם אני לקחתי את האלפא. עכשיו אולי בגלל הנחות נוספות של יום העצמאות יוצא הבדל סה״כ של 8 שקלים בין 5 קילו ל 2 של 2.5 אז היה יותר שווה להזמין שני טעמים שונים

א

אני אמור לקבל הביתה. וזה שירות של שתי חברות המשלוחים שהם עובדים איתן. מעניין למה אתה אוסף מהדואר.

בוא לא נשכח מאסל פארם עם איכות מוצר זבל של הזבל.
דיימטייז הרבה יותר יקר.

מיי פרוטאין קיבלו תוצאות מאוד טובות בבדיקות
הכי זולים בשוק. שווה להתפשר למי שכסף משנה לו
אני שותה מאסל פארם והערכים והמרכיבים טובים. בלי תוספות מיותרות.
מה הטענה על איכות? זה הכל מגיע בדרכ מאותו המפעל

לא אוף
הזמנתי ב4/4:cray:

שלחו לך אס אם אס כשהגיע לארץ? או שביררת בעצמך?

זה עדיין נחשב הגיוני... אל תשכחי שהיו חגים וצמצום בעובדים בגלל הקורונה. עכשיו בע"ה משחררים קצת את המשק, בטח יגיע בשבוע-שבועיים הקרובים.

יש לי את הבננה, חזק וטעים, אני מוסיף לשמנת ולאבקת חלבון בלי טעם.
השוקולד לבן גם טעים, לא בדיוק טעם שם שוקולד לבן.
התפוח זה טעם של תפוח ירוק חמוץ, בדכ אני מערבב עם ציטרולין מאלט ועוד כמה שטויות ועושה pre workout.
או לפעמים מערבב עם ג'לטין כשממש משעמם לי

מנסה להזמין אבל משום מה אני נדרש לשלם 45 ש"ח על המשלוח.
הזמנתי 2 שקים של 2.5 קילו, 3 samples ומיני שייקר. הזנתי קוד dream10 וקיבלתי 10% הנחה. (יצא כמעט 260 ש"ח בסך הכל)
לפני שהמשכתי לצ'קאאאוט הופיע לי שאני זכאי למשלוח חינם (בנוסף באתר מצויין שגם כל הזמנה מזכה בשייקר רגיל חינם).
כשאני ממשיך לצ'ק אאוט אני נדרש לבחור בין משלוח tracking ל express שהזול מביניהם עולה 45 ש"ח.
בצד מופיע לי שהזמנתי 6 מוצרים בעלות של 288 ש"ח, הנחות בגובה 54.53 ש"ח ומשלוח בגובה 45 ש"ח - סה"כ 277 ש"ח.
מה אני עושה לא נכון? למה אני נדרש לשלם על משלוח?

מנסה להזמין אבל משום מה אני נדרש לשלם 45 ש"ח על המשלוח.
הזמנתי 2 שקים של 2.5 קילו, 3 samples ומיני שייקר. הזנתי קוד dream10 וקיבלתי 10% הנחה. (יצא כמעט 260 ש"ח בסך הכל)
לפני שהמשכתי לצ'קאאאוט הופיע לי שאני זכאי למשלוח חינם (בנוסף באתר מצויין שגם כל הזמנה מזכה בשייקר רגיל חינם).
כשאני ממשיך לצ'ק אאוט אני נדרש לבחור בין משלוח tracking ל express שהזול מביניהם עולה 45 ש"ח.
בצד מופיע לי שהזמנתי 6 מוצרים בעלות של 288 ש"ח, הנחות בגובה 54.53 ש"ח ומשלוח בגובה 45 ש"ח - סה"כ 277 ש"ח.
מה אני עושה לא נכון? למה אני נדרש לשלם על משלוח?
מחיר סל הקניה צריך לעבור את ה250 ש״ח אחרי ההנחות

עדכון: החבילה שלי "נאבדה" בדואר. איך מאבדים חבילה במשקל 6.5 קילו ובגובה של 60 סמ? אל תשאלו אותי.
*תדמיינו פה את הג'ינגל של דואר ישראל*

מיי פרוטאין אמרו לחכות שיעבור 30 יום מרגע השליחה, ואז תקבל החזר\שליחה מחדש.
כאב ראששששששש. נעשה החזר ונקנה בארץ

אני רואה שעל החלבון המחיר אותו דבר, 249 לחמש קילו, הוספתי את הקופון יצא 224, עכשיו נראה מה עוד להוסיף להגיע למשלוח חינם
מישהו יודע מה הדיבור לגבי המולטי ויטמינים של מייפרוטאין? איכותיים? איזה עדיף? אבדוק את הכמויות הרשומות תכף גם כמובן
טוב הזמנתי הרגע 2 שקים של 2.5 - קרמל מלוח ושוקולד סמות', וקופסה של 240 כדורים של מולטי ויטמין ב 260 ש''ח
חג שמח לכולם 😃
לא אהבתי את הקרמל מלוח,טעם לא מובן

לא אהבתי את הקרמל מלוח,טעם לא מובן
טוב כשיגיע נראה אם אני אבין את הטעם...
חשבתי על לאטה או מוקה, גם כי אני אוהב טעם של קפה, אבל אני אוכל כמעט כל יום סקופ עם שיבולת שועל ולא נראה לי שאני אוהב את השילוב של הש"ש עם טעמי קפה.
כלומר יש לך אחרי ההנחות 233.47, תוסיף עוד משהו שיהיה לפחות 250 אחרי הנחות ואז יהיה משלוח חינם

עדכון: החבילה שלי "נאבדה" בדואר. איך מאבדים חבילה במשקל 6.5 קילו ובגובה של 60 סמ? אל תשאלו אותי.
*תדמיינו פה את הג'ינגל של דואר ישראל*

מיי פרוטאין אמרו לחכות שיעבור 30 יום מרגע השליחה, ואז תקבל החזר\שליחה מחדש.
כאב ראששששששש. נעשה החזר ונקנה בארץ
מתי הזמנת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית