עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מתחיל לחשוד שגם החבילה שלי כזאת, איך ידעת שהיא "הלכה לאיבוד"? קיבלת מייל? בכל מקרה עשיתי עוד הזמנה עם ה72%, יצא יותר זול ומקסימום אבקש החזר. אם לא אז יש לי 10 ק"ג חלבון, גם טוב31 למרץ. נשלח ב-4
מהזה 72%?אני מתחיל לחשוד שגם החבילה שלי כזאת, איך ידעת שהיא "הלכה לאיבוד"? קיבלת מייל? בכל מקרה עשיתי עוד הזמנה עם ה72%, יצא יותר זול ומקסימום אבקש החזר. אם לא אז יש לי 10 ק"ג חלבון, גם טוב
זאת הייתה ההנחה שלהם ליום העצמאות, גם את הזמנת בהנחה הזאת, לא?מהזה 72%?
חחחחחח אולי 27.
כן, הזמנתי בערב יום העצמאות, אבל לא זכורה לי הנחה של 72%, אלא אם הם ממש העלו את המחירים....זאת הייתה ההנחה שלהם ליום העצמאות, גם את הזמנת בהנחה הזאת, לא?
נראה לי הייתה הנחה של 28% כלומר המחיר הסופי הוא 72%אבל לא זכורה לי הנחה של 72%,
נראה לי הייתה הנחה של 28% כלומר המחיר הסופי הוא 72%
נראה לי הייתה הנחה של 28% כלומר המחיר הסופי הוא 72%
אבל רק עכשיו אני שם לב "up to" בקטן, לא מאמין שאני עדיין נופל בזה. 🤦♂️יותר הגיוני...
מבצע של 72% הנחה זה מוגזם. טוב שלא ישלחו לי את המוצרים בחינם עטופים בדולרים חחח
ברוך הבא לתחום השיווק!אבל רק עכשיו אני שם לב "up to" בקטן, לא מאמין שאני עדיין נופל בזה. 🤦♂️
5 ק"ג חלבון בטעמים שונים של 1 ק"ג וחבילת פנקייק יצא לי 230 שקל, לא אכפת לי כמה % זה, יצא זול.מהזה 72%?
חחחחחח אולי 27.
הלחצת אותי לרגע, חשבתי הם פושטים רגל 🤣
5 ק"ג חלבון בטעמים שונים של 1 ק"ג וחבילת פנקייק יצא לי 230 שקל, לא אכפת לי כמה % זה, יצא זול.
פעם קניתי שקים של 5 ק"ג אבל עכשיו אני מוכן לשלם עוד כמה שקלות בשביל לגוון בטעמים, אותו טעם נמאס גם אם זה מעדןכן, כמו ה50 לקילו... רק שכשקונים בשק של 5 יוצא אפילו יותר זול...
פעם קניתי שקים של 5 ק"ג אבל עכשיו אני מוכן לשלם עוד כמה שקלות בשביל לגוון בטעמים, אותו טעם נמאס גם אם זה מעדן
שמים בנינג'ה עם קרח פירות חלב/יוגורט אחרי מקפיא, כל יום יש לי גלידה/פרוז'ן, זה תענוגלגמרי!
אפילו קילו קשה לי לגמור. אני ממש עכשיו מסיימת שתי קופסאות של קילו. אחד וניל אחד שוקו, שקניתי לפני שנה(!) פשוט דוחפת את זה לפנקייק / בראוניז וכאלה.
האמת שיצאו לי אחלה מתכונים. נראלי אני קונה עוד קילו משני הטעמים האלה בשביל הבראוניז והפנקייקס האלה 🤣
יוצא טעם מושלם ואחלה ערכים.
אפשר מתכונים לפנקייקס ובראוניז? לפנקייקס יש לי משהו די פשוט וטעים אבל אשמח להשכיל ואולי לנסות עוד דבריםלגמרי!
אפילו קילו קשה לי לגמור. אני ממש עכשיו מסיימת שתי קופסאות של קילו. אחד וניל אחד שוקו, שקניתי לפני שנה(!) פשוט דוחפת את זה לפנקייק / בראוניז וכאלה.
האמת שיצאו לי אחלה מתכונים. נראלי אני קונה עוד קילו משני הטעמים האלה בשביל הבראוניז והפנקייקס האלה 🤣
יוצא טעם מושלם ואחלה ערכים.
אפשר מתכונים לפנקייקס ובראוניז? לפנקייקס יש לי משהו די פשוט וטעים אבל אשמח להשכיל ואולי לנסות עוד דברים
כן זה פחות או יותר מה שאני עושה עם הפנקייקיםאישית, עם טעם שוקולד סמות'\קרם עוגיות\קרמל מלוח\שוקולד בראוניז:
ביצה אחת
סקופ אחד חלבון
כמה חלב שצריך עד שהבלילה תהיה במרקם תקין של פנקייק. שיהיה בלילה סמיכה מאוד.
0-3 כפות קמח
ויוצא פנקייק אש.
לגבי הקמח, זה נורא אינדיבידואלי. אתה יכול גם לא להשתמש בקמח בכלל. פשוט מה שיצא לך יהיה יותר קרוב לטורטייה של חלבון מאשר פנקייק. עדיין טעים ת'אמת. סוג של פנקייק דקיק מאוד. דל פחמימה יחסית.
בין 1 ל-3 כפות קמח שטוחות זה הסוד בשביל להפוך את זה לאשכרה פנקייק. שנראה כמו ומרגיש כמו. אישית אני הכי אוהב בלי קמח, הכי קל להוריד ככה כמויות של חלבון. יוצא לך ממנה אחת בערך 5-6 פנקייקים דקיקים וטעימים במיוחד. בשתי ביסים אני מוריד את זה.
אם בא לך טעם אקסטרה ויותר חלבון, שים אפילו סקופ וחצי של חלבון. עדיין עובד
הזמנתי מדרים נוטרישן וזה מה שהבנתי מהם.אני מתחיל לחשוד שגם החבילה שלי כזאת, איך ידעת שהיא "הלכה לאיבוד"? קיבלת מייל? בכל מקרה עשיתי עוד הזמנה עם ה72%, יצא יותר זול ומקסימום אבקש החזר. אם לא אז יש לי 10 ק"ג חלבון, גם טוב
תאמת עשיתי מעל 10 הזמנות ממי פרוטאין ולא היה שום בעיה עדיף להזמין מהם לדעתי מאשר דרים נוטרישן ככה שאם קורה משהו הם ישלחו חבילה חדשה או יזכו אותך . הם באמת עוזרים היה לי בעיה עם קילו של חלבון שהזמנתי מהם שהטעם היה מוזר ושונה מהרגיל והם זיכו אותי עליו בלי לשאול יותר מידי ..הזמנתי מדרים נוטרישן וזה מה שהבנתי מהם.
בכל מקרה מצאו לי אחלה של תחליף. התפשרתי קצת על הטעם, אבל הם יארגנו לי שק 5 קילו חלופי תוך 2 ימי עסקים במשלוח עד הבית.
סחתיין עליהם. הם מנסים לעזור כמה שאפשר ורואים את זה.
דואר ישראל ממש דופק להם ולמיי פרוטאין דברים.
איך יצא לך כל כך זול? השתמשת בעוד קופונים חוץ מdream10 או שאתה משתמש חדש?5 ק"ג חלבון בטעמים שונים של 1 ק"ג וחבילת פנקייק יצא לי 230 שקל, לא אכפת לי כמה % זה, יצא זול.
וואי זה להיט. גיליתי את זה רק לאחרונה.שמים בנינג'ה עם קרח פירות חלב/יוגורט אחרי מקפיא, כל יום יש לי גלידה/פרוז'ן, זה תענוג
אפשר מתכונים לפנקייקס ובראוניז? לפנקייקס יש לי משהו די פשוט וטעים אבל אשמח להשכיל ואולי לנסות עוד דברים