הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי מספר חזרות

moti cohen

משתמש מתחיל
52
2
נק' מוניטין:
2
52
2
היי ערב טוב,

למשל תרגיל כפיפת מרפקים בישיבה,

אופציה ראשונה, 16 קילו אולם טווח חזרות 8*3

אופציה שנייה, 14 קילו 12*3

מה עדיף ?

אין מה עדיף, שניהם ישרתו אותך.
ותרגיל מבודד שכזה זה נטו נפח אז מה אתה מתעסק בזה יותר מדי? אני אישית אוהב או לעבוד סטריקט "כבד" ל7 חזרות או לפמפמם עם משקל קל.

• פותח/ת השרשור
אין מה עדיף, שניהם ישרתו אותך.
ותרגיל מבודד שכזה זה נטו נפח אז מה אתה מתעסק בזה יותר מדי? אני אישית אוהב או לעבוד סטריקט "כבד" ל7 חזרות או לפמפמם עם משקל קל.

אני שואל כי ניסיתי את 2 האופציות, בכל אופן אופציה ב' הייתה לי הרבה יותר קשה וכמובן הרגשתי שהשריר עבד 200% ..

אני שואל כי ניסיתי את 2 האופציות, בכל אופן אופציה ב' הייתה לי הרבה יותר קשה וכמובן הרגשתי שהשריר עבד 200% ..
אתה מרים 16 קילו ביד ואתה שואל את השאלה הזאת? מעניין
בכל מקרה, זה לא ישנה יותר מדי
אתה יכול אימון ככה אימון ככה, אתה יכול לפי מה שמתחשק לך בו ברגע, אתה יכול לעבוד עם תכנית מוכנה שתפרט מה לעשות ואתה יכול לבחור מה שאתה אוהב יותר, כמובן. זה כולה מבודד סוף אימון...

• פותח/ת השרשור
לפני הכול תודה רבה על התשובה, ועל הרצון לעזור 😃
בסופו של הדבר המטרה לעלות במשקלי עבודה, ונתקעתי עם ה 16 קילו.
לכן בחרתי להוריד את המשקל ל 14 קילו אבל לעלות את טווח החזרות ל 12 והרגשתי שזה הרבה יותר אפקטיבי ..

היי ערב טוב,

למשל תרגיל כפיפת מרפקים בישיבה,

אופציה ראשונה, 16 קילו אולם טווח חזרות 8*3

אופציה שנייה, 14 קילו 12*3

מה עדיף ?
לדעתי שריר קטן דורש יותר חזרות בדרך כלל משריר גדול.
אז לשריר היד אני יכול לנטות ליותר חזרות מאשר בתרגיל של חזה או רגליים.

אם המטרה שלך מסה, תצטרך יותר חזרות מאשר אם המטרה שלך כוח.

אני לא סבור שמתאמן טבעי צריך כמות חזרות כמו מתאמן מוזרק, אז למרות שהרבה מהגדולים עושים 12 חזרות, אני לא סבור שאתה צריך את זה.

במקרה של מתאמן מתחיל, יותר קל להביא להם יותר חזרות, כי זה מבדא שהמשקל נמוך יותר ומונע פציעות.

אז אחרי ההתפלספות שלי. אני חושב שתרוויח יותר מ 4 סטים של 8 חזרות עם 16 ק"ג ותנסה להגיע ל 10, ברגע שהגעת ל 10, תעלה משקל ותוריד בחזרה את החזרות.

ממליץ בתרגילים כאלה שקשה מאוד להעלות בהם משקלי עבודה באופן רציף - להתמקד בהעלאת מס' חזרות ומשקל עבודה לסירוגין.
לקחת את ה-16 קילו ולהעלות חזרות עם הזמן עד שאתה מגיע ל-12 זה רעיון טוב. במצב כזה פשוט תעלה את משקל העבודה ותוריד את מס' החזרות ל-8 כך שתחזור על התהליך אבל עם משקל גבוה יותר (שזה גם פוטנציאל גבוה יותר להעלאת נפח).

• פותח/ת השרשור

אני לא סבור שמתאמן טבעי צריך כמות חזרות כמו מתאמן מוזרק, אז למרות שהרבה מהגדולים עושים 12 חזרות, אני לא סבור שאתה צריך את זה.

במקרה של מתאמן מתחיל, יותר קל להביא להם יותר חזרות, כי זה מבדא שהמשקל נמוך יותר ומונע פציעות.

אז אחרי ההתפלספות שלי. אני חושב שתרוויח יותר מ 4 סטים של 8 חזרות עם 16 ק"ג ותנסה להגיע ל 10, ברגע שהגעת ל 10, תעלה משקל ותוריד בחזרה את החזרות.

אכן, אני בתהליך של מסה..
אני לא חושב שאני אצליח בפעם הראשונה להגיע ל 4 סטים עם 16 ק"ג אבל ננסה מקסימום נצליח...
תודה רבה!

כל הודעה שלך בפורום באה עם השוואה בין מתאמן טבעי למוזרק,מתי תבין שאין חוקיות בדברים האלה? יש מתאמנים טבעיים שעובדים עם נפח מדהים

כל הודעה שלך בפורום באה עם השוואה בין מתאמן טבעי למוזרק,מתי תבין שאין חוקיות בדברים האלה? יש מתאמנים טבעיים שעובדים עם נפח מדהים
זה לא רק הנפח, אני מתאמן עם נפח יותר גבוה מרוב הפורום כאן אני חושב.
פשוט מאוד התרשמתי מהספרים וסרטונים של Michael Matthews שהסביר יפה בין בילדינג טבעי לעומת מוזרק.
הוא הדגיש את החשיבות של כוח, פחות חזרות, ויותר תרגילים מורכבים.
והתוצאות שלו ושל המתאמנים שלו מדברות בעד עצמם.

אני לא מצפה ממך להבין או להסכים עם מילה ממה שאני כותב, כי ההשכלה שאין לך מגיע מדרישת תמונות מכל אחד בפורום או מההרגשה פאמפ בתרגיל מסוים.

אני מדבר מנקודה קצת יותר מושכלת ונחקרת.

מותר לכל אחד לחלוק עלי ולהביע דעה שונה, אבל אני מבקש קצת יותר גיבוי מהרגשה.

נערך לאחרונה:
זה לא רק הנפח, אני מתאמן עם נפח יותר גבוה מרוב הפורום כאן אני חושב.
פשוט מאוד התרשמתי מהספרים וסרטונים של Michael Matthews שהסביר יפה בין בילדינג טבעי לעומת מוזרק.
הוא הדגיש את החשיבות של כוח, פחות חזרות, ויותר תרגילים מורכבים.
והתוצאות שלו ושל המתאמנים שלו מדברות בעד עצמם.

אני לא מצפה ממך להבין או להסכים עם מילה ממה שאני כותב, כי ההשכלה שאין לך מגיע משדרות תמונות מכל אחד בפורום או מההרגשה פאמפ בתרגיל מסוים.

אני מדבר מנקודה קצת יותר מושכלת ונחקרת.

מותר לכל אחד לחלוק עלי ולהביע דעה שונה, אבל אני מבקש קצת יותר גיבוי מהרגשה.
ירדת מאוד נמוך ואישי,אתה לא מכיר אותי,לא יודע מה ההשכלה שלי ומה רמת הידע שלי,למה לעקוץ ככה?

ירדת מאוד נמוך ואישי,אתה לא מכיר אותי,לא יודע מה ההשכלה שלי ומה רמת הידע שלי,למה לעקוץ ככה?
עוד לא נתת סיבה לחשוב שיש לך השכלה מעבר לחצאי משפטים ועקיצות.
אבל אשמח להיווכח שאני טועה.

מה ההשכלה שלך בתחום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית