הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פתרונות לסקוואט בבית

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
מה הולך, קניתי סטנדים למוט (לא ראק, 2 סטנדים נפרדים), ואני די בחשש מסקוואט בגלל שאין מוטות בטחון
לרוב אני יודע לזהות את החזרה של הכשל אבל לפעמים מספיק שניה של חוסר ריכוז ואפשר להגיע לכשל,
מישהו שעובד בבית עם 2 סטנדים ומצא פתרון לזה?
(מחפש עוד פתרון חוץ מלהחליף לפרונט סקוואט)

לא להגיע לכשל?
תעצור חזרה-2 לפני זה לא שתקום מחר עם צ׳יקן לגס בגלל כמה חזרות

מה הולך, קניתי סטנדים למוט (לא ראק, 2 סטנדים נפרדים), ואני די בחשש מסקוואט בגלל שאין מוטות בטחון
לרוב אני יודע לזהות את החזרה של הכשל אבל לפעמים מספיק שניה של חוסר ריכוז ואפשר להגיע לכשל,
מישהו שעובד בבית עם 2 סטנדים ומצא פתרון לזה?
(מחפש עוד פתרון חוץ מלהחליף לפרונט סקוואט)
גם לי יש רק שתי סטנדים, וכל עוד אתה לא בRM1 המשקל יעלה, אין כמו הידיעה שאם המוט לא עולה אתה בצרות כדי לתת את המקסימום

• פותח/ת השרשור
לא להגיע לכשל?
תעצור חזרה-2 לפני זה לא שתקום מחר עם צ׳יקן לגס בגלל כמה חזרות
אה באמת?
נו אני לא מטומטם לא פתחתי אשכול כדי שיגידו לא להגיע לכשל ברור שאני לא אנסה להגיע לכשל, אבל לפעמים גם חוסר ריכוז של חצישניה באמצע חזרה יכול להוביל לכשל, לא כל כשל זה כשל שרירי

תכלס, הפיתרון הוא ללמוד גבולות, להיות צנועים ופשוט להרים פחות (10% מנסיון) מאשר בחדר כושר, אין ברירה. בחיים לא הפלתי משקולת בבית, כי אני לא דוחף את עצמי כמו שאפשר עם כלוב ומוטות ביטחון בחדר כושר.

נערך לאחרונה:
אה באמת?
נו אני לא מטומטם לא פתחתי אשכול כדי שיגידו לא להגיע לכשל ברור שאני לא אנסה להגיע לכשל, אבל לפעמים גם חוסר ריכוז של חצישניה באמצע חזרה יכול להוביל לכשל, לא כל כשל זה כשל שרירי

שמע בחיים שלי לא באתי לעבודה בrpe 8 ונכשלתי בסט, אולי פיקששתי קצת תנועה אבל בוא ניכנס לפרופרציה, הrpe 8 של רובנו בסקוואט לא עובר את ה100-110 קג

• פותח/ת השרשור
לא שאלתי אם יש לי סיבה לעשות סקוואט או כדאי לי לעשות סקוואט או כל דבר אחר שאתם כותבים

שאלתי אם למישהו יש פתרון תחליף למוטות בטחון
חלאס לנסות להתחכם
יודע לעבוד עם גבולות ולא עם אגו, יודע להפיל מוט אם צריך, יודע לזהות מתי קרוב לכשל ובכל זאת לפעמים יש כשלים שלא תלויים רק בזה, מספיק התכווצות בשריר ויש סכנה לכשל אז חלאס עם תגובות לא מועילות, אין לכם פתרון? לא חייב להגיב, תודה.

לא שאלתי אם יש לי סיבה לעשות סקוואט או כדאי לי לעשות סקוואט או כל דבר אחר שאתם כותבים

שאלתי אם למישהו יש פתרון תחליף למוטות בטחון
חלאס לנסות להתחכם
יודע לעבוד עם גבולות ולא עם אגו, יודע להפיל מוט אם צריך, יודע לזהות מתי קרוב לכשל ובכל זאת לפעמים יש כשלים שלא תלויים רק בזה, מספיק התכווצות בשריר ויש סכנה לכשל אז חלאס עם תגובות לא מועילות, אין לכם פתרון? לא חייב להגיב, תודה.
אתה באינטרנט, המקום בו תקבל תשובות על כל מה שלא שאלת ואם יתמזל מזלך אולי גם על מה שכן שאלת.
אם יש מישהו מהבני בית שיכול להיות ספוטר שלך למקרה של כשל זה יכול לפתור את העניין. או אם יש לך כיסאות בגובה מתאים אולי אפשר לשים אחד בכל צד, אבל כאן יכולות להיות כמה בעיות: תלוי איזה כיסא, המוט יכול להתגלגל ממנו, ותלוי במשקל שאתה מרים הוא יכול לשבור את הכיסא

תכין 2 קופסאות גדולות מעץ עבה שתוכל להניח עליהם את המוט למקרה שאתה נתקע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית