הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד לכושר בבית

נדב גיימינג

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
היי 😃
אשמח להמלצה
אני מתכנן לעשות לי חדר כושר בחצר (רצפת בטון), על איזה ציוד (ריג או חצי ריג, מוט, משקולות, בנץ') כדאי לי ללכת? עדיף משהו יחסית איכותי שיש בארץ.
מבחינת מחיר- שיהיה רמה גבוהה אבל לא צריך להגזים 😃

תודה רבה מראש

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• 20200827_175606.jpg
    20200827_175606.jpg
    KB 185 · צפיות: 82
  • 20200827_175554.jpg
    20200827_175554.jpg
    KB 223.2 · צפיות: 88
תלוי לדעתי במטרות הספציפיות שלך באימונים וברמה שלך.

אספר לך על נסיוני, אני עם מטרת כוח וספציפית פאוורליפטינג. אני ברמה ברוך ה' להתאמן גם עם 200 ק"ג ויותר על המוט.
אני מרגיש הבדל בין מוט פח למוט טוב, ומוט אחר שהיה לי כרגע עקום כי הוא פשוט לא היה האיכות שהייתי צריך.

הייתי צריך לקנות לא מעט משקל, אבל הציוד שאני צריך מאוד מצומצם. זה מסתכם בכלוב, מוט, משקולות, מיטה רגילה, מיטה מתכוונת, וגומיות ריפוד לרצפה, וכמובן סוגרים למוט.

קניתי מוט מאוד טוב לדעתי של THE BEAR, זה עולה 1500 ש"ח, חצי מהמשקולות שלי קניתי יד שניהף את הראק שלי קניתי ב150 ש"ח אם אני זוכר נכון, והכנתי משטח מעץ שהצמדתי אותו אליו עם ברגים חזקים כדי שיהיה יציב.
הריפוד עולה בסביבות ה120 ש"ח למטר רבוע, וזה משתנה לפי איכות.

אני ממליץ לך להיות סובלני, ולא למהר, ולנסות לנצל הזדמנויות. מישהו מוכר צלחות ב6 ש"ח לק"ג ביד 2, קפוץ על זה. תכין רשימה של ציוד שהכרחי בשבילך, ותתחיל לחפש ולהשוות ולנצל הזדמנויות. זה הדרך הכי זולה לעשות את זה. אתה יכול גם להיות בקשר עם חדרי כושר ולשאול מה הם כבר לא צריכים ובכמה ימכרו, אתה תתפלא כמה ציוד יש.

במידה ואתה ממהר או שכסף זה לא הסיפור, אני יכול להמליץ לך על מקומות טובים, אבל לא הכי זולים, במיוחד בתקופה הזאת.

אם היו לי את התנאים שלך, ויש לך כישרון בניה, הייתי בונה כלוב וספסל בנץ' מעץ, יש הרבה הדרכות ביוטיוב, זה יוצא יחסית זול, מאוד חזק, והרבה יותר שקט מברזל.

הייתי מתחיל מלבנות פלטפורמה טובה, שעליה תעשה את כל ההרמות.

אצלי בבית בניתי אחת גודל 2.40X4.20 כדי שאוכל להניח עליה את הכלוב, לעשות ממנו בנץ וסקואט ובמקום שיש דדליפט והנפות אולמפיות

שים בצד 800 שקל לבנייה של הפלטפורמה לדעתי. חלק קריטי

מוט לך על מה שאמרו לך. הוא סבבה לגמרי

כלוב squat stand יהיה מספיק טוב. רק שיהיו זרועות

ספה ממליץ לך לעשות את הדבר הבא - לקנות שטוחה או מתכוננת יקרה. ולעשות ריפוד מחדש.

לי יש אישית Powertec WB-UB - קניתי יד 2 ב900 וחדשה תעלה 2000+-. אבל היא יציבה כמו ספה שטוחה ועומדת במשקלים מאוד גבוהים.

ממליץ לך לעשות את מה שאני עושה ולהעיף את הריפוד המקורי ולבנות ריפוד חדש מאפס, אחד שיהיה רחב יותר ונוח. יעלה לך עוד 300 שקל גג (לי עלה 200 כולל חומרים)

משקולות יש יד 2, אם יש פלטפורמה טובה אין בעיה לעבוד ברזל, באמפרים וכל זה. אם תרצה יש לי בפורום מכירה שני פוסטים על שני סוגי פלטות שאני מוכר. רק אומר

• פותח/ת השרשור
תלוי לדעתי במטרות הספציפיות שלך באימונים וברמה שלך.

אספר לך על נסיוני, אני עם מטרת כוח וספציפית פאוורליפטינג. אני ברמה ברוך ה' להתאמן גם עם 200 ק"ג ויותר על המוט.
אני מרגיש הבדל בין מוט פח למוט טוב, ומוט אחר שהיה לי כרגע עקום כי הוא פשוט לא היה האיכות שהייתי צריך.

הייתי צריך לקנות לא מעט משקל, אבל הציוד שאני צריך מאוד מצומצם. זה מסתכם בכלוב, מוט, משקולות, מיטה רגילה, מיטה מתכוונת, וגומיות ריפוד לרצפה, וכמובן סוגרים למוט.

קניתי מוט מאוד טוב לדעתי של THE BEAR, זה עולה 1500 ש"ח, חצי מהמשקולות שלי קניתי יד שניהף את הראק שלי קניתי ב150 ש"ח אם אני זוכר נכון, והכנתי משטח מעץ שהצמדתי אותו אליו עם ברגים חזקים כדי שיהיה יציב.
הריפוד עולה בסביבות ה120 ש"ח למטר רבוע, וזה משתנה לפי איכות.

אני ממליץ לך להיות סובלני, ולא למהר, ולנסות לנצל הזדמנויות. מישהו מוכר צלחות ב6 ש"ח לק"ג ביד 2, קפוץ על זה. תכין רשימה של ציוד שהכרחי בשבילך, ותתחיל לחפש ולהשוות ולנצל הזדמנויות. זה הדרך הכי זולה לעשות את זה. אתה יכול גם להיות בקשר עם חדרי כושר ולשאול מה הם כבר לא צריכים ובכמה ימכרו, אתה תתפלא כמה ציוד יש.

במידה ואתה ממהר או שכסף זה לא הסיפור, אני יכול להמליץ לך על מקומות טובים, אבל לא הכי זולים, במיוחד בתקופה הזאת.

אם היו לי את התנאים שלך, ויש לך כישרון בניה, הייתי בונה כלוב וספסל בנץ' מעץ, יש הרבה הדרכות ביוטיוב, זה יוצא יחסית זול, מאוד חזק, והרבה יותר שקט מברזל.

תודה, אני אבדוק על ה"עשה זאת בעצמך". נגיד ואחליט לקנות, יש לך פירמה או חנות מומלצת?

תודה, אני אבדוק על ה"עשה זאת בעצמך". נגיד ואחליט לקנות, יש לך פירמה או חנות מומלצת?

Solfit
וclaysport

אלו נותנים את התמורה הכי טובה ביחס למחיר. לסאל ספורט יש את הציוד הכי איכותי.

הכי שווה בעיני, לחפש בפייסבוק יש דילים מעולים.

בכל אופן לגבי צלחות, חכה לדיל שווה. עוד חודש אנשים אולי יתחילו למכור ציוד שיש להם בבית

נערך לאחרונה:
לגבי מוט כתלות בכמה אתה ממהר אני הייתי ממליץ לך להזמין מארה"ב את הpower bar של ISF. אחרי משלוח לארץ ומיסים דרך USHOPS הוא יוצא 1300-1400 שקל והוא ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שיש לך בארץ למרות שהוא עולה כמו THE BEAR וזה יחזיק לך לכל החיים בערך. כרגע הם עושים PRE-ORDER לכאורה לסוף ספטמבר אבל זה היה ככה גם כשאני הזמנתי לפני חודש והמוט שלי כבר נשלח.
לגבי שאר הציוד - פלטות הייתי מחפש מציאות ביד 2. במיוחד עכשיו בתקופת הקורונה החנויות ריקות ולמי שיש מוכר ביקר מאד. היחידים שמוכרים במחיר סביר כרגע זה solfit שמוכרים פלטות גומי ב10-12 שקל לקילו ובאמפרים ב13 לקילו
בנץ' בתור התחלה הייתי מנסה למצוא מציאה של בנץ' מתכוונן במחיר סביר שיתאים יחסית לגדלים של פווארליפטינג (גובה 42-45 ס"מ ושיהיה קרוב ל29 ס"מ רוחב ככל הניתן)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית