הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הן הטעויות הנפוצות שעושים בחיטוב?

תגידי איזו פחמימה את אוכלת במהלך היום? ואיזה בשר?

פחממה - ירקות / פירות / ברנפלקס / פחממות שנמצאות במוצרי חלב / פחממות פשוטות (אורז לבן, או אם בא לי משו מתוק- קוביית שוקולד או דובון גומי. אין אצלי דבר כזה "אסור" - אבל משתדלת שיהיה במינון).

חלבון - חטיפי חלבון (בערך רבע עד חצי חטיף ביום.) / מוצרי חלב / ביצים / דגים (אמנון / טונה) / בערך פעמיים-שלוש בשבוע עוף (לרוב חזה) / טופו / אבקת חלבון (לרוב בתוך שייק / פנקייק, כדי להעשיר אותם בחלבון)
בשר בקר יוצא לי בערך 4 פעמים בחודש בממוצע.... כלומר יכול להיות שבוע שאוכל פעמיים - שלוש, אבל בשאר הזמן בכלל לא. או שיכולים לעבור חצי שנה בלי שאגע בבשר, וחודש אחרי אני אחסל פרה חחחח. זה לגמרי אינטואיטיבי לפי החשק.
בתקופה האחרונה לא יצא לי לאכול בשר. אולי פעמיים. לפני שבועיים בערך.

ושומן זה לרוב אגוזים / חמאת בוטנים או שקדים / שוקולד. או שומן שנמצא באופן טבעי בחלבון או הפחממה המוזכרים לעיל....

אני ממש מגוונת באוכל שלי. לא יכולה לראות את עצמי אוכלת לפי תפריט רובוטי.
אבל נראלי אני צריכה לקצץ לגמרי את הפחממות הפשוטות. למרות שאני לא יודעת עד כמה דובון גומי מסכן או קובית שוקולד יכולים להשפיע. בפועל אני רואה שאני צורכת בערך 40 - 50 ולפעמים גם 60 גר' סוכר ביום מכלמני מקורות 🥷 (לפי האפליקציה של מייפינטספאל) אז אולי כדאי לשים לב לזה...

פחממה - ירקות / פירות / ברנפלקס / פחממות שנמצאות במוצרי חלב / פחממות פשוטות (אורז לבן, או אם בא לי משו מתוק- קוביית שוקולד או דובון גומי. אין אצלי דבר כזה "אסור" - אבל משתדלת שיהיה במינון).

חלבון - חטיפי חלבון (בערך רבע עד חצי חטיף ביום.) / מוצרי חלב / ביצים / דגים (אמנון / טונה) / בערך פעמיים-שלוש בשבוע עוף (לרוב חזה) / טופו / אבקת חלבון (לרוב בתוך שייק / פנקייק, כדי להעשיר אותם בחלבון)
בשר בקר יוצא לי בערך 4 פעמים בחודש בממוצע.... כלומר יכול להיות שבוע שאוכל פעמיים - שלוש, אבל בשאר הזמן בכלל לא. או שיכולים לעבור חצי שנה בלי שאגע בבשר, וחודש אחרי אני אחסל פרה חחחח. זה לגמרי אינטואיטיבי לפי החשק.
בתקופה האחרונה לא יצא לי לאכול בשר. אולי פעמיים. לפני שבועיים בערך.

ושומן זה לרוב אגוזים / חמאת בוטנים או שקדים / שוקולד. או שומן שנמצא באופן טבעי בחלבון או הפחממה המוזכרים לעיל....

אני ממש מגוונת באוכל שלי. לא יכולה לראות את עצמי אוכלת לפי תפריט רובוטי.
אבל נראלי אני צריכה לקצץ לגמרי את הפחממות הפשוטות. למרות שאני לא יודעת עד כמה דובון גומי מסכן או קובית שוקולד יכולים להשפיע. בפועל אני רואה שאני צורכת בערך 40 - 50 ולפעמים גם 60 גר' סוכר ביום מכלמני מקורות 🥷 (לפי האפליקציה של מייפינטספאל) אז אולי כדאי לשים לב לזה...

טוב אתן לך כמה דברים שעזרו לי לעבור את החיטוב.
קודם כל קרונפלקס זה דבר שיש בו הרבה פחמימה והתמורה שלו מבחינת שובע היא לרוב נמוכה, ז"א אם 30 ג' קורנפלקס צהוב לדוגמא זה 100 גרם אורז, כנראה שמהאורז תשבעי יותר.
דבר שני תשלבי בפחמימה תפו"א / בטטה ככה תאכלי להגדיל לפחות את הכמויות בזכות הצפיפות קלורית.
תימנעי מפסטה.
חלבון הייתי נמנע מדגים בקביעות כי זה פשוט לא משביע, דווקא הייתי ממליץ על דברים כמו חזה עוף / הודו / פרגית (בצריכת פרגית עדיף להוריד מנת שומן מהתפריט)
שקדים זה אחלה דרך לסתום את החורים וגם אפשר לאכול יותר מאשר אגוזי מלך / מקדמיה וכו'.

טוב אתן לך כמה דברים שעזרו לי לעבור את החיטוב.
קודם כל קרונפלקס זה דבר שיש בו הרבה פחמימה והתמורה שלו מבחינת שובע היא לרוב נמוכה, ז"א אם 30 ג' קורנפלקס צהוב לדוגמא זה 100 גרם אורז, כנראה שמהאורז תשבעי יותר.
דבר שני תשלבי בפחמימה תפו"א / בטטה ככה תאכלי להגדיל לפחות את הכמויות בזכות הצפיפות קלורית.
תימנעי מפסטה.
חלבון הייתי נמנע מדגים בקביעות כי זה פשוט לא משביע, דווקא הייתי ממליץ על דברים כמו חזה עוף / הודו / פרגית (בצריכת פרגית עדיף להוריד מנת שומן מהתפריט)
שקדים זה אחלה דרך לסתום את החורים וגם אפשר לאכול יותר מאשר אגוזי מלך / מקדמיה וכו'.

כשאני אוכלת ברנפלקס זה בדרך כלל 15 -20 גרם, בתור נישנוש עם חלב סויה לייט 🙄
אבל כן, מבחינת דחיסות אני מסכימה.
לוקחת את ההצעה בנוגע לתפו"א / בטטה.
אולי אנסה מתישהו להכין לי פירה. זה סופח אליו יחסית הרבה נוזלים!

דגים זה בערך פעם פעמיים בשבוע, ודווקא משביע אותי 😃
אני אוכלת 2 פילה עם מנת ירק בצד בתור ארוחת צהריים.
חזה עוף זה הכי קלאסי לחיטוב חחחח

וואו שקדים זה להיט בסתימת רעב.
בתקופה שהייתי מטורפת על כל השכל ואכלתי 1,000 קל' ליום, ארוחת הביניים שלי הייתה אשכרה 4 שקדים וחצי תפוח. זה אשכרה היה כל מה שאכלתי מארוחת הצהריים עד ארוחת הערב...
טוב שלא הגבלתי את עצמי לשלוש שאיפות מבלון הליום 🤦‍♂️

כשאני אוכלת ברנפלקס זה בדרך כלל 15 -20 גרם, בתור נישנוש עם חלב סויה לייט 🙄
אבל כן, מבחינת דחיסות אני מסכימה.
לוקחת את ההצעה בנוגע לתפו"א / בטטה.
אולי אנסה מתישהו להכין לי פירה. זה סופח אליו יחסית הרבה נוזלים!

דגים זה בערך פעם פעמיים בשבוע, ודווקא משביע אותי 😃
אני אוכלת 2 פילה עם מנת ירק בצד בתור ארוחת צהריים.
חזה עוף זה הכי קלאסי לחיטוב חחחח

וואו שקדים זה להיט בסתימת רעב.
בתקופה שהייתי מטורפת על כל השכל ואכלתי 1,000 קל' ליום, ארוחת הביניים שלי הייתה אשכרה 4 שקדים וחצי תפוח. זה אשכרה היה כל מה שאכלתי מארוחת הצהריים עד ארוחת הערב...
טוב שלא הגבלתי את עצמי לשלוש שאיפות מבלון הליום 🤦‍♂️

גם כן תשתי הרבה מים, ירקות ירוקים, וחזה עוף זה לא חובה זה אחד מיני כמה אופציות.

אישית לכל אורך החיטוב שלי אכלתי אולי פעמיים חזה עוף 🤫

כן, אני צמודה לבקבוק מים כל היום. מנסה לסיים 2 וחצי, לפעמים מגיעה ל3 ליטר.

חחחחח כנל. לוידעת איך יצא ככה חחחח... בדכ אני אוכלת חזה עוף בכל צורה אפשרית. אני צריכה לקנות באמת, טוב שיהיה בבית.

חלבון - חטיפי חלבון (בערך רבע עד חצי חטיף ביום.) / אבקת חלבון (לרוב בתוך שייק / פנקייק, כדי להעשיר אותם בחלבון)
הייתי נמנע בעיקר מאלה אם את בחיטוב ואל רעבה, זה בערך הדברים הכי לא משביעים שיש
באופן כללי לשתות קלוריות זה אחלה דרך "לבזבז" קלוריות אם רעבים

הייתי נמנע בעיקר מאלה אם את בחיטוב ואל רעבה, זה בערך הדברים הכי לא משביעים שיש
באופן כללי לשתות קלוריות זה אחלה דרך "לבזבז" קלוריות אם רעבים

לקחתי לתשומת הלב. תודה 😃

בעיקרון חטיפי החלבון זה במקום לאכול נגיד עוגיה עם הנסקפה של הבוקר. (אני מחלקת כל חטיף ל10 חלקים שווים וכל חתיכה שווה בסביבות 20 קל'. 2 כאלה עם הקפה של הבוקר /ערב, או כשבא לי משהו מתוק...)
והאבקת חלבון זה בעיקר כשבא לי לי להכין פנקייק או עוג. בגלל שזה בעייתי בחיטוב, אז עושה גרסה בריאה יותר עם פחות פחממה ויותר חלבון...

אבל באיזשהו מקום אתה צודק, כי מבחינת נפח החטיפים נורא דחוסים...
שייק לעומת זאת יוצא עם יותר נפח, אבל זה לא 'מחזיק' את הבטן...
קיצר מפה או משם אני יוצאת רעבה.
אוף.
נשארו לי אשכרה עוד פחות מ400 קל' עד סוף היום.
מילא היו תוצאות לסבלי 🙁

מה היית אוכל במקום חזה? אני כבר 3 חודשים רק על חזה(פה ושם פרגית או לבבות)

מה היית אוכל במקום חזה? אני כבר 3 חודשים רק על חזה(פה ושם פרגית או לבבות)

אתה יכול לאכול כל דבר,
אישית אני פעם עם דגים, פרגית, הודו, פעם ב... בשר טחון.
חוץ מזה ביצים / גבנ"צ אחלה אופציה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית