עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם משקל..מה המטרה?
להתקדם בכמות החזרות או להתקדם עם משקל עליך?
אם המטרה ךהתקדם אם משקל, צריך להתאמן עם משקל.
הייתי ממליץ לך להתחיל עם 70% מRM1 שלך לסטים של 5 עם 5 חזרות שלוש פעמים בשבוע, וכל שבוע מוסיף 2.5-5 ק"ג.
תוריד משקל במתח, תעשה 5X5 ותתקדם כל שבוע או אימון.
אלוף! מעריך מאוד מאוד.אתה יכול לעשות 8X3, אין בעיה.
אין צורך בFBW, תמשיך מה שאתה עושה.
תוריד ל5 ק"ג ל8X3.
תנוח בערך 2 דקות ויותר ם צריך.
אז תרד למשקל גוף בלבד, ותוסיף משקל לאט לאט.האמת ש8 יהיה לי מאוד קשה כי משקל גוף אני מרגיש כבר קושי בחזרה ה6.. אני לא סיבולתי בשיט.
אבל לחזרות בודדות אני הרבה יותר חזק מזה.. ו8 חזרות צין אפס לא בעיה, סתם כחימום זה השטן.אז תרד למשקל גוף בלבד, ותוסיף משקל לאט לאט.
טיפה צר? נראה שהרבה יותר צר, יחסיתמבחינת יעילות התנועה, השרירים המעורבים וההתקדמות הכי מהירה במשקל העבודה אני חד משמעית ממליץ על Hollow body, אחיזת סופינציה, רוחב אחיזה טיפה צר מרוחב כתפיים וחזה בפנים.
מה הכוונה?טיפה צר? נראה שהרבה יותר צר, יחסית
אני סכיזופרן וקראתי טיפה יותר צר מרוחב מתח.מה הכוונה?
ומה לגביי שאר השאלות?אז תרד למשקל גוף בלבד, ותוסיף משקל לאט לאט.
לדעתי 3X8 עם משקל גוף בלבד יהיה מעולה ותוכל להוסיף משקל לאט לאט.אבל לחזרות בודדות אני הרבה יותר חזק מזה.. ו8 חזרות צין אפס לא בעיה, סתם כחימום זה השטן.
אבל בתכלס אני יכול איזה 15 או יותר (מתח רגיל שאני לא עובד עליו הצלחתי אתמול 10 לכיף)לדעתי 3X8 עם משקל גוף בלבד יהיה מעולה ותוכל להוסיף משקל לאט לאט.
אל תדחוף את עצמך למקסימום.אבל בתכלס אני יכול איזה 15 או יותר (מתח רגיל שאני לא עובד עליו הצלחתי אתמול 10 לכיף)