הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה קלוריות בחישוב גס להכיל בתפריט

doridor

משתמש מתחיל
24
9
נק' מוניטין:
9
24
9
שוקל בסביבות ה71 קילו אחרי ששקלתי סביבות ה75עם קצת שומן עודף. ללא אימוני משקולות הורדתי את העודפים וירדתי לסביבות ה68-69 בעזרת אירובי בלבד. לאחר מכן התחלתי תקופה של עלייה במשקל במקביל לאימונים לסביבות ה75 ועכשיו לקראת הקיץ גם אם זה לא נראה הכי מושלם מבחינת מזל שריר אני רוצה להתחטב וכבר ירדתי ל71 תוך בערך חודשיים וחצי בעזרת אימוני משקולות ולפעמים אימון אירובי 1 בשבוע.השאלות הם ככה האם זה ירידה שנחשבת טובה כדי לשמור על כמה שיותר שריר בפרק הזמן של חודשיים?

והשאלה החשובה
לפי חישוב גס במחשבון bmr הגוף שלי שורף כ1700 קלוריות ביום,עכשיו אני עובד בעבודה שהיא לא פיזית מבחינת הרמת משקלים אבל אני יכול ללכת בכיף בימים מסויימים בסביבות ה10-11-12 אלף צעדים שזה משהו כמו 8-9 ק״מ(לא רצוף כמובן). היום לדוגמא כבר הגעתי ל11 אלף צעדים והיום עוד לא נגמר.
השאלה שלי כמה אני צריך להוסיף להכפיל את הbmr ביום של עבודה כזאת? אני לא רוצה להיות בגרעון יותר מדי גבוה כדי לא לאבד כמה שיותר שריר(כמובן שמשתדל לאכול כמה שיותר חלבון במהלך היום)
וכמה להוסיף בהכי גס על אימון פול באדי ביתי שמתבצע עם משקולות במשקל אחיד בעצימות בינונית נגיד.

אני כמובן אעדיף לקחת את הרף התחתון כדי להגיע בוודאות לגרעון קלורי.
תודה לעוזרים וסורי על החפירה.

"כמובן שמשתדל לאכול כמה שיותר חלבון במהלך היום"

תעבוד לפי להגיע למינימום של 2 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף במיוחד מתי שאתה בחיטוב בתוך הקלוריות שאתה אוכל, חשוב במיוחד בחיטוב כדי לא לאבד מסת שריר חשובה

מספר קלוריות לבנאדם זה לא בהכרח ע"פ נוסחא, כי לכל בנאדם יש מטבוליזם שונה בהתאם למסת השריר, אחוז השומן שהוא נושא, ורמות הורמונליות
חכה לתשובות נוספות, יש כל מיני גאונים שיודעים לתת מספר מדויק לכל בנאדם

אם אתה מתאמן 5 פעמים בשבוע תכפיל ב1.3 אחרת תכפיל ב1.2. אם אתה עובד עבודה משרדית אני הייתי שם את זה על 1.3 ומזה מוריד איזה מאה קלוריות - מאתיים בשביל להיות בגרעון. תנסה את זה שבועיים ותשקל כל יומיים בשעה קבועה בשביל לראות אם המשקל עולה או יורד. עולה - אתה אוכל יותר מדיי וצריך לשנות את מקדם הפעילות מ1.3 ל1.2. אם אתה יורד יותר מחצי קילו בשבוע צריך להעלות קלוריות. פשוט.

• פותח/ת השרשור
אז תודה לכם על התשובות
בנוגע לחלבון אני משתדל כן להגיע לפי 2 חלבון.
בנוגע לאימונים אני מתאמן בין 3 ל4 פעמים בשבוע אימון פול באדי בבית.

בנוגע לעבודה כתבתי שלרוב אני עומד בעבודה והולך בסביבות ה8-9-10 קמ ביום עבודה של בין 9-12 שעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית