הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעיון חברותי לחלבון

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
צריך שמישהו ירים את הכפפה ונעשה קנייה קבוצתית של ק"ג על ק"ג על ק"ג יענתו בוכטה של קילואים של חלבון whey isolate מעליבאבא ולנסות שזה ייצא ממש זול כולל המכסי ייבוא וכל זה, כמה זה אמור לעלות?

רעיון יותר טוב יהיה לקנות מתנובה או טרה את השאריות מי גבינה שלהם.
אבא שלי ושאר מתאמנים מהארץ של שנות ה80 היו קונים שקים של 20 קילו מהמפעלים... לך תדע אולי זה עדיין אפשרי היום. לא בדקתי.

• פותח/ת השרשור
רעיון יותר טוב יהיה לקנות מתנובה או טרה את השאריות מי גבינה שלהם.
אבא שלי ושאר מתאמנים מהארץ של שנות ה80 היו קונים שקים של 20 קילו מהמפעלים... לך תדע אולי זה עדיין אפשרי היום. לא בדקתי.
זה נשמע כמו רעיון טוב אבל אני חושב שכבר אין להם כבר שאריות, הכל הולך לתנובה GO וליוגורטים שלהם עם החלבון
מקווה מאוד שאני טועה כי מאוד אשמח לקנות מהם שקים של 20 ק"ג חלבון אם המחירים אטרקטיביים שלא לדבר על זה שזה חלב ישראל וזה חלבון 'טרי'

מישהו יכול לבדוק את הנושא?
שירות לקוחות תנובה

צור קשר : טרה

פעם חלבון הכי מסכן היה עולה מינימום 250-300 שקל. אז היה ביקוש בזמנו אני גם הייתי מהקבוצה שקנתה את השק 20 קג. 2013 אם זכור לי. קניתי 10 קילו של זבל בלי טעם.בזול
היום מחירי החלבון כל כך נמוכים שזה ירד מהפרק כבר פשוט לא שווה התעסקות לחסוך 5 שקל ולהקיא את השייק

• פותח/ת השרשור
פעם חלבון הכי מסכן היה עולה מינימום 250-300 שקל. אז היה ביקוש בזמנו אני גם הייתי מהקבוצה שקנתה את השק 20 קג. 2013 אם זכור לי. קניתי 10 קילו של זבל בלי טעם.בזול
היום מחירי החלבון כל כך נמוכים שזה ירד מהפרק כבר פשוט לא שווה התעסקות לחסוך 5 שקל ולהקיא את השייק
אם זה יותר זול אז אני בעניין. זה שפעם היה יותר יקר לא אומר שצריך לוותר על להשיג ביותר זול אם אפשר

ההבדל מינורי וכמעט אפסי - בגלל שמחירי החלבון נפלו.
לא זוכר את המחיר כי זה מזמן אבל שק 5 קילו ממיפרוטאין יותר משתלם מתנובה.
השוק תוספים נהיה קופיקס כבר מזמן

אבקות חלבון של מיי פרוטאין שברו את השוק ככה שאין דרך להתחרות בהם.
4 שקים של 5 ק"ג כל אחד מיי פרוטאין אפשר להשיג ב 800-1000 שקל כולל אפשרות לבחור טעמים ומשלוח חינם. איפה תשיג מחיר של שק 20 קילו במחיר כזה? אז בזמנו היו מוכרים את השקים של ה 20 ק"ג ב 1200 שקל.

מהנסיון שלי עם רכישות קבוצתיות לקבוצות ריצה/טריאתלון שהייתי חבר בהן. חוץ מכאב ראש למארגן לא יוצא מזה כלום.
כמו שכתבו הפרשי המחיר לא שווים את ההתעסקות

• פותח/ת השרשור
אבקות חלבון של מיי פרוטאין שברו את השוק ככה שאין דרך להתחרות בהם.
4 שקים של 5 ק"ג כל אחד מיי פרוטאין אפשר להשיג ב 800-1000 שקל כולל אפשרות לבחור טעמים ומשלוח חינם. איפה תשיג מחיר של שק 20 קילו במחיר כזה? אז בזמנו היו מוכרים את השקים של ה 20 ק"ג ב 1200 שקל.
מאז עברו כמה ימים טובים, מאמין שאפשר להשיג ביותר זול..
מהנסיון שלי עם רכישות קבוצתיות לקבוצות ריצה/טריאתלון שהייתי חבר בהן. חוץ מכאב ראש למארגן לא יוצא מזה כלום.
כמו שכתבו הפרשי המחיר לא שווים את ההתעסקות
ואם אני רוצה לקנות עצמונית 30 ק"ג במחיר יותר משתלם? אין חיה כזאת?

מאז עברו כמה ימים טובים, מאמין שאפשר להשיג ביותר זול..

ואם אני רוצה לקנות עצמונית 30 ק"ג במחיר יותר משתלם? אין חיה כזאת?
30 קילו זאת כמות מסחרית שיכולה לסבך אותך עם המכס / משרד הבריאות עם רשיונות יבוא שיהפכו את כל הסיפור ללא כדאי.
ותחשוב על התוקף וגם במקרה הטוב אני לא רואה איך אתה חוסך יותר מ 300 שקל על קניה של 30 קילו

• פותח/ת השרשור
30 קילו זאת כמות מסחרית שיכולה לסבך אותך עם המכס / משרד הבריאות עם רשיונות יבוא שיהפכו את כל הסיפור ללא כדאי.
ותחשוב על התוקף וגם במקרה הטוב אני לא רואה איך אתה חוסך יותר מ 300 שקל על קניה של 30 קילו
אז הדרך היחידה להשיג בזול בלי להסתבך זה למצוא ספק מעליבאבא שיהיה מוכן לעושת משלוחים שבטוטאל שלהם פחות מ9 ק"ג לעשות ממנו הזמנה גדולה ולהגיד לו לחלק את זה ל2-3 משלוחים ואז לא צריך לדאוג לחלבון לתקופה וחוסכים שם הרבה כסף וגם מקבלים isolate בזול

זה האופציה הכי כלכלית שנראית לי כרגע

השאלה אם זה אמצא קומבינה שזה יהיה משתלם כולל המשלוחים והכל

אז הדרך היחידה להשיג בזול בלי להסתבך זה למצוא ספק מעליבאבא שיהיה מוכן לעושת משלוחים שבטוטאל שלהם פחות מ9 ק"ג לעשות ממנו הזמנה גדולה ולהגיד לו לחלק את זה ל2-3 משלוחים ואז לא צריך לדאוג לחלבון לתקופה וחוסכים שם הרבה כסף וגם מקבלים isolate בזול

זה האופציה הכי כלכלית שנראית לי כרגע

השאלה אם זה אמצא קומבינה שזה יהיה משתלם כולל המשלוחים והכל
מה נראה לך, שהם טיפשים במכס? הם יעלו על זה בין אם זה יהיה שק אחד של 30 קילו או כמה שקים של 5.
גם להזמין מזון מחברות זולות האבקה תתקלקל עוד בדרך

• פותח/ת השרשור
מה נראה לך, שהם טיפשים במכס? הם יעלו על זה בין אם זה יהיה שק אחד של 30 קילו או כמה שקים של 5.
אתה יכול להזמין כמה שקים של 5 שבא לך ולא עברת על שום חוק, עלות המשלוח לרוב הופכת את זה ללא כלכלי מבחינתם ולכן אם אתה מזמין מעל 10 הם גוזרים עליך קופה
אחרת מזמן היו עוצרים אותי על הזמנות מmyprotein
יש משפט : יותר סיכון יותר תשואה
זה כבר ספקולציות שלך שזה יתקלקל, לגבי שזה חברות זולות, בקמעונות הכל יותר זול, אתה רק צריך לגרום לסוחר בעליבאבא לחשוב שאתה הולך להזמין כמויות עתק ואתה בודק את הסחורה שלו

אתה יכול להזמין כמה שקים של 5 שבא לך ולא עברת על שום חוק, עלות המשלוח לרוב הופכת את זה ללא כלכלי מבחינתם ולכן אם אתה מזמין מעל 10 הם גוזרים עליך קופה
הם לא טיפשים, כשמגיע לאותו בנאדם כמויות מחולקות של סחורה מאותו מקום הם מבינים שמדובר בסחר, וזה אפילו מעצבן אותם יותר על זה שאתה מנסה להסתיר את זה

יש משפט : יותר סיכון יותר תשואה
איזה תשואה יש לך פה? חיסכון מינורי

זה כבר ספקולציות שלך שזה יתקלקל
חברות זולות לא ישקיעו במשלוח מהיר ומקורר, זה יגיע מתי שזה יגיע, איך שזה יגיע

• פותח/ת השרשור
אם מזמינים בחורף אז לא אמור להיות בעיה לפי מה שאתה אומר
"הם מבינים שמדובר בסחר"
אתה מצהיר שזה לשימוש עצמי ונגמר הסיפור, "משלוח מכל ככה וככה משקל עולה יותר כסף" לכן אתה מבצע עד משקל מסויים
מותר לקנות מmyprotein שנחשבים זולים בצורה שכזאת, אין סיבה שיהיה אסור מעליבאבא

אם מזמינים בחורף אז לא אמור להיות בעיה לפי מה שאתה אומר
לא בהכרח, בחורף זה יכול להיות בקונטיינר הרבה יותר לח ויותר סיכוי לזיהום

"הם מבינים שמדובר בסחר"
אתה מצהיר שזה לשימוש עצמי ונגמר הסיפור, "משלוח מכל ככה וככה משקל עולה יותר כסף" לכן אתה מבצע עד משקל מסויים
יופי שאתה מצהיר, אז בטח גם פקחי המכס יכולים להתפטר כי אנחנו עובדים בשיטת "סמוך עלי".
זה שהצהרת לא אומר שזה לא יבדק, ואם אתה מקבל הרים של משלוחים קטנים, מבחינתם עשית תרמית מס.

מותר לקנות מmyprotein שנחשבים זולים בצורה שכזאת, אין סיבה שיהיה אסור מעליבאבא
גם ממי פרוטאין אם תזמין כמויות של אותה סחורה אתה תיחקר על סחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית