הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנזימי עיכול, השפעות בתאיבון ונפיחויות

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
מתחיל קצת לקרוא בנושא, מעוניין לשמוע מאנשים שניסו, אני סובל מהרבה נפיחויות, יחד עם זה בובל גם מתסומנת המעי, בשל כך זה מתבטא לעיתים בחוסר תיאבון.
גם בתקופות של תיפרוט טיבעוני וגם שלא..

האם לדעתכם/מניסיונכם אנזימי עיכול יכולים להוביל להגברת תיאבון אצל אדם שמרגיש נפוח, ומלא בשל עיכול איטי

לקחתי אותם ואני לוקח אותם.
לא כל האנזימי עיכול שווים, יש טובים יותר ופחות.
אם אתה באמת רוצה להשקיע, בלי ספק החברה הכי טובה זה Wobenzym N, N, בריאות המפרקים, 200 טבליות בציפוי אנטרי והמחיר שלה בהתאם.

בגדול, אני ממליץ לך לנסות ותראה איך אתה מרגיש.
לאישתי יש כמה מאכלים שהיא יודעת שיגרמו לה לא להרגיש טוב, אם היא לוקחת אנזימי עיכול עם אותם מזונות, היא מרגישה הרבה יותר טוב.

אני חושב ששינוי חיים גדולים יותר כמו מספיק סיבים, או וויטמינים ומינרלים. הפרדת פחמימה מחלבון (דבר שלא מתקבל כאן בפורום), הורדת לחץ נפשי, מספיק שעות שינה וכדומה, יתרמו לבטן שלך הרבה יותר.
אבל האנזימים בהחלט יכולים לעזור, תנסה.

נערך לאחרונה:
אם אתה באמת רוצה להשקיע, בלי ספק החברה הכי טובה זה Wobenzym N, N, בריאות המפרקים, 200 טבליות בציפוי אנטרי והמחיר שלה בהתאם.

לאישתי יש כמה מאכלים שהיא יודעת שיגרמו לה לא להרגיש טוב, אם היא לוקחת אנזימי עיכול עם אותם מזונות, היא מרגישה הרבה יותר טוב.

אני חושב ששינוי חייב גדולים יותר כמו מספיק סיבים, או וויטמינים ומינרלים. הפרדת פחמימה מחלבון (דבר שלא מתקבל כאן בפורום), הורדת לחץ נפשי, מספיק שעות שינה וכדומה, יתרמו לבטן שלך הרבה יותר.

אלחנן, נראה לי שתאהב - כבושים (חמוצים) ביתיים עשירים בחיידקים אנארוביים שמתסיסים לקטית את הירקות ואלו אותם חיידקים "פרוביוטיים" שטובים לפולרת המעיים (עוד מידע). כבושים תעשייתיים עוברים פסטור אז אין בהם חידקים חיים. אני פשוט שוטף היטב צנצנות, ממלא בירקות (פלפל ירוק חריף, צנוניות, סלרי - מה שמתחשק, הכל יחד או בנפרד), תבלינים (פלפל שחור ואנגלי שלמים, עלי דפנה, שום, זרעי כוסברה, מה שאוהבים), מכסה במים מינרליים (אין כלור שמפריע לחיידקים), מוסיף 2%-3% מלח (ביחס לכל מה שיש בצנצנת, ירק + תבלינים + מים), סוגר ונותן להם כמה ימים עד שבוע בחוץ ואחרי זה למקרר. טעים בטירוף.

אלחנן, נראה לי שתאהב - כבושים (חמוצים) ביתיים עשירים בחיידקים אנארוביים שמתסיסים לקטית את הירקות ואלו אותם חיידקים "פרוביוטיים" שטובים לפולרת המעיים (עוד מידע). כבושים תעשייתיים עוברים פסטור אז אין בהם חידקים חיים. אני פשוט שוטף היטב צנצנות, ממלא בירקות (פלפל ירוק חריף, צנוניות, סלרי - מה שמתחשק, הכל יחד או בנפרד), תבלינים (פלפל שחור ואנגלי שלמים, עלי דפנה, שום, זרעי כוסברה, מה שאוהבים), מכסה במים מינרליים (אין כלור שמפריע לחיידקים), מוסיף 2%-3% מלח (ביחס לכל מה שיש בצנצנת, ירק + תבלינים + מים), סוגר ונותן להם כמה ימים עד שבוע בחוץ ואחרי זה למקרר. טעים בטירוף.
עשיתי את זה בעבר, זה טעים מאוד.
זה יכול גם לעזור לבעיות העיכול שהבחור דיבר עליהם.
יש מצב שהפלורה של המעיים שלו לא במצב הכי טוב.

זה שונה מאנזימים אמנם, כי אנזימים הם החומר שמפרק מזון בגוף שלנו, לעומת הכבושים שמכילים חיידקים טובים.

אבל יש מצב שזה מה שחסר לו.

• פותח/ת השרשור

אני חושב ששינוי חייב גדולים יותר כמו מספיק סיבים, או וויטמינים ומינרלים. הפרדת פחמימה מחלבון (דבר שלא מתקבל כאן בפורום), הורדת לחץ נפשי, מספיק שעות שינה וכדומה, יתרמו לבטן שלך הרבה יותר.

מסכים בהחלט עם מה שרשמת.
הבעיה העיקרית בתקופות אלו זה חוסר התיאבון שמטריד אותי, ולכן אני מחפש דברים שעלולים לסייע בנוגע לזה.

אם יש עוד הצעות בנושא אני פתוח לשמוע 😃

מסכים בהחלט עם מה שרשמת.
הבעיה העיקרית בתקופות אלו זה חוסר התיאבון שמטריד אותי, ולכן אני מחפש דברים שעלולים לסייע בנוגע לזה, ככה שאם יש לאנשים עוד הצעות בנושא אני פתוח להצעות 😃
מה שעוזר לתיאבון שלי זה מספיק שינה בלילה.
להתעורר מוקדם ולאכול ארוחת בוקר גדולה וברוגע.
לאכול הרבה ירקות, זה פותח לי את התאבון.
לשתות מספיק מים.

חוץ מזה אתה יכול לאכול מזון עמוס קלוריות, לא שזה כזה בריא, אבל זה מעגל פינות.

• פותח/ת השרשור
מה שעוזר לתיאבון שלי זה מספיק שינה בלילה.
להתעורר מוקדם ולאכול ארוחת בוקר גדולה וברוגע.
לאכול הרבה ירקות, זה פותח לי את התאבון.
לשתות מספיק מים.

חוץ מזה אתה יכול לאכול מזון עמוס קלוריות, לא שזה כזה בריא, אבל זה מעגל פינות.

מכיר ומנסה וכבר שנים עושה את כל זה, אבל עדיין יש דעיכה של התאיבון לעיתים שמונע ממני להגיע בקלות לפלוס הקלורי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית