הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות עיכול ופיתוח גוף

• פותח/ת השרשור AFBB
  • פורסם בתאריך

AFBB

משתמש פעיל
467
376
נק' מוניטין:
732
467
376
Go Active
אני כבר זמן רב סובל מבעיות של מעי דלקתי וזה מתערב לי עם סגנון החיים של פיתוח הגוף.

זה כמעט בלתי אפשר להיות בגירעון חיובי של קלוריות ולנסות לעלות במסה שאתה כמעט מקיא אחרי כל ארוחה.

לרופאים אין פתרון ואת רוב הפתרונות שברשת ניסיתי.

סיבים תזונתיים, תוספי תזונה, פרוביוטיקה ואנזימי עיכול, כורכום עם אומגה 3, ברברין, חומץ תפוחים ועוד ועוד..

רציתי לדעת האם יש עוד מישהו עם בעיה כזו שהצליח להתמודד או שיש לו עצות על איך להתאמן ולאכול בהצלחה עם בעיית מעי דלקתי?

זה כמעט בלתי אפשר להיות בגירעון חיובי
מה זה גרעון חיובי?

מה זה מעי דלקתי? מה התסמונת שיש לך במדוייק? ניסית סלקציה של מזונות? עם/בלי מוצרי חלב? עם/בלי גלוטן? עם/בלי בשר? ניסית לעמוד על ערכים קלוריים נמוכים יותר ולא היו לך בעיות? תמצא מאיזה ערך קלורי מתחילות הבעיות ותשאר מתחת לערך הזה.

• פותח/ת השרשור
מה זה גרעון חיובי?

מה זה מעי דלקתי? מה התסמונת שיש לך במדוייק? ניסית סלקציה של מזונות? עם/בלי מוצרי חלב? עם/בלי גלוטן? עם/בלי בשר? ניסית לעמוד על ערכים קלוריים נמוכים יותר ולא היו לך בעיות? תמצא מאיזה ערך קלורי מתחילות הבעיות ותשאר מתחת לערך הזה.

יצאתי דפוק, התכוונתי למצב של calorie surplus ויצא לי משפט של טמבל.

מעי דלקתי (Inflammatory Bowel Disease), סטייל קרוהן.

ניסיתי לעשות את הדיאטת הדחה שאתה מנסה כל מיני סוגי מזונות בשביל לראות מה מרגיז את הקיבה ומה לא ומלבד לזה שהבנתי שחלב וגלוטן גומרים אותי אז לא הרווחתי הרבה הקלה. לא אוכל מוצרי חלב או גלוטן ואם כן אוכל אז זה רק שאין לי שום דבר אחר לאכול ואני גווע.

גם מתי שאני על ערך קלוריות נמוך יש את הבעיות האלו, אוליי טיפה פחות אבל מן הסתם שאתה אוכל פחות יהיו לך פחות בעיות עיכול כי יש פחות אוכל לעכל.

זה פחות קטע של כמה אני אוכל או לפעמים אפילו מה אני אוכל, זה לא נעלם לא משנה מה אני עושה. לרופאי גסטרו אין מושג והם רק דוחפים לי אומפרדקס לגרון. מאוד מתסכל, אני יודע שיש פתרון כלשהו אני רק מנסה למצוא אותו.

• פותח/ת השרשור
אני אבדוק לגבי זה.

בינתיים יש לך אוליי הצעות יותר מסורתיות לגבי מה אפשר לעשות עד שאוכל להיות חלק בכזה דבר? או אפילו הצעות יוצאות דופן מבחינה כימית? כל דבר יתקבל בברכה.

אם ביצעת כל מניפולציה אפשרית אין לי יותר מה להציע חוץ מאולי לפנות לרפואה אלטרנטיבית (משקאות קסמים כאלו ואחרים מבוססים על צמחים/פטריות וכל הבולשיט)

יש אצלך הבדל אם המזון מגיע בצורה מוצקה או נוזלית? יש הרבה אתלטים שטוחנים את המזון שלהם לשייק בשביל להצליח להכניס אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית