אני עושה את זה מידי פעם, זה מעולה. אפשר גם להוסיף כמה טיפות לאמבטיה חמה.איך לא חשבתי על זה
ניסית עם הלבנדר בעבר?
נשמע מעניין
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עושה את זה מידי פעם, זה מעולה. אפשר גם להוסיף כמה טיפות לאמבטיה חמה.איך לא חשבתי על זה
ניסית עם הלבנדר בעבר?
נשמע מעניין
אני עושה את זה מידי פעם, זה מעולה. אפשר גם להוסיף כמה טיפות לאמבטיה חמה.
אז בעצם התופעת לוואי היחידה זה שנאי אהיה חייב אותם כדי להירדם? לא נשמע רע במיוחד, זה כמו שתגיד שאתה מכור לאוכל כי אתה חייב אותו כדי לחיות, נשמע מעניין...מקור אחד לעניין הדמנטיה. (יש עוד הרבה בתחום). Anticholinergic Drug Exposure and the Risk of Dementia
כליות: SAGE Journals: Your gateway to world-class research journals (פחות רלוונטי, אבל נותן קנה מידה לתופעה וגורמי הסיכון שקשורים אליה)
Reminder of important clinical lesson: Doxylamine toxicity: seizure, rhabdomyolysis and false positive urine drug screen for methadone
(מדובר על overdose די משמעותי, אבל צריך לזכור שבגלל זמן מחצית החיים הארוך של החומר, שימוש יום יומי במינון תקין = עדיין עשוי להוביל לoverdose מבחינה טכנית תוך זמן מסוים. ) בהנחה שזמן מחצית החיים של דוקסילאמין הוא 12 שעות, ומנה רגילה היא 25 מג. עדיין אמור להיות לך במערכת 6.25 מג דוקסילאמין כעבור 24 שעות. לקחת שוב דוקסילאמין אחרי 24 שעות? עכשיו כבר יש לך 31.25. (בערך.) ואחרי 24 שעות יהיה לך 7.81 בדם. בקיצור, זה לא תרופה לקחת יום אחרי יום לאורך זמן. כי לאורך זמן אתה פוטנציאלית עשוי לגרום לאוברדוס בלי לשים לב. במיוחד כשאתה מסתגל להשפעות שלה יחסית בקלות. (וביננו, 25 מג זה כלום. 50 מג זה המינון שבאמת שולח אותך לישון. וגם אליו מסתגלים מהר)
יש הרבה קייס סטאדיס בנושא, פחות מחקרי ענק. אבל המסקנה הכללית היא שתמיד עדיף דיפנהידראמין על דוקסילאמין, כי אמנם שתיהם מאוד דומים בדרכי הפעולה. דוקסילאמין מקושר הרבה יותר לבעיות רפואיות. ובעיות בכליות בפרט.
ובנזודיאפינים עדיפים על שתיהם. למרות ההתמכרות הפיזית. כי הם נחקרו לאורך זמן ואין להם תופעות לוואי לטווח ארוך מלבד תלות והתמכרות. האמת שהם גם משרים שינה יותר טובה. (יותר REM).
בעייתי לי לא להתאמן מאורח כי אני מגיע מהבסיס רק ב6 אוכל והולך אחרי שעתיים להתאמן, ואז אחרי האימון אני רוצה גם לחיות קצת לשחק במחשב וכו' אז זה בעצם יגרום לי לא לחיות ותכלס מעדיף שינה ריעה מאשר לא לחיותגם לי יש את זה, זה בהחלט לא פשוט. אני מאמין שזה קשור בעיקר ללחץ נפשי, והעובדה שאתה לחוץ מהאפשרות שלא תרדם.
דמיון מודרך, מדיטציה, אני אישית אוהב טלויזיה אבל להוריד את הBACKLIGHT עד הסוף ו/או לשים על מצב WARM. זה עוזר לי להתנתק ממחשבות. סקס או אפילו לבד יכול בהחלט לעזור.
אל תשתה קולה בחצי השני של היום, יש עניין של רגישות לקפאין.
רצוי לא להתאמן מאוחר, תנסה כמה שיותר מוקדם, במסגרת האפשרויות. תנסה לא לעשות שום דבר ״מלהיב״ כמו משחקי מחשב או עבודה וכו׳ לפני השינה. תכבה את האורות או שים אור לילה כבר שעתיים לפני השינה, לי זה מאוד עוזר במקום להיות עם פלורסנט חזק ממש עד השינה.
תנסה לקום בכל יום באותה שעה, גם בסופ״ש. בסופ״ש לא ללכת לישון מאוחר, אני מאמין שאתה בטח רוצה לצאת עם חברים וכו׳ - לא אומר לוותר על חיי חברה אבל קח בחשבון שאם אתה רגיל לישון ב11 בלילה ואז יוצא עד 3 בבוקר, זה לא אידיאלי. אלכוהול גם די גרוע לשינה.
אני אישית השתמשתי גם בכל מיני כדורי שינה יותר ופחות חזקים. בזמן האחרון אני משתמש בdoxylamine ממשפחת האנטי-היסטמין. זה לא לגמרי ״כדור שינה״ אבל עדיין לא מומלץ לאורך זמן. זה די ממכר כמובן, אז אני עובר לאט לאט למינון יותר נמוך כל כמה שבועות. זה נמכר כאן בלי מרשם רופא. זה יכול לעזור לך באופן זמני נטו להתרגל לשעות שינה וסדר יום מסויים.
איך לא חשבתי על זה
ניסית עם הלבנדר בעבר?
נשמע מעניין
אם זה היה משהו יעיל, תהיה בטוח שהיו מחלקים את זה כמו סוכריות.מה לגבי הפפטיד DSIP? מישהו שמע עליו? נראלי יותר בטוח מהתרופות המוצעות לעיל
Acute and Delayed Effects of DSIP (Delta Sleep-Inducing Peptide) on Human Sleep Behavior - PubMed
עם בנזודיאפינים = כן. אבל שכחתי לציין שאם לקחת את התרופות הנל מעל ל-3 חודשים והפסקת בפתאומיות = אתה בסכנת חיים פוטנציאלית ועשוי לפרכס\להתקל בתופעות מאוד, אבל מאוד לא נעימות.אז בעצם התופעת לוואי היחידה זה שנאי אהיה חייב אותם כדי להירדם? לא נשמע רע במיוחד, זה כמו שתגיד שאתה מכור לאוכל כי אתה חייב אותו כדי לחיות, נשמע מעניין...
בעייתי לי לא להתאמן מאורח כי אני מגיע מהבסיס רק ב6 אוכל והולך אחרי שעתיים להתאמן, ואז אחרי האימון אני רוצה גם לחיות קצת לשחק במחשב וכו' אז זה בעצם יגרום לי לא לחיות ותכלס מעדיף שינה ריעה מאשר לא לחיות
גם אני בעיקר לחוץ על השינה כדי שזה לא יהרוס לי את האימונים, בפועל אני כן מצליח לשרוד סביר- בלי שינה מספיקה
והנה מעדכן מהיום: היום הלכתי לישון ב2 בלילה ולא רק שלא קמתי עד 10 להשתין אלא שחזרתי לישון עד פאקינג 3 בצהריים, 13 שעות... זה כאילו רק בסופשים אני מצליח לישון מלא כשאני ישן מאוחר
אני יודע שזה מפתה, אבל תנסה להימנע מלקום מאוחר בסופ״ש זה הרגל מאוד רע למי שקשה לו להרדם. לא אומר לך לא לחיות (משחקי מחשב) אבל קח בחשבון שאם זה משהו סטייל קאונטר סטרייק עם הרבה אקשן וערנות, זה יכול להשפיע לרעה. הכי חשוב לאמץ הרגלים מסויימים ש״יאותתו״ למוח שלך שהגיע הזמן לישון, מן רצף פעולות קבוע לפני שינה.אז בעצם התופעת לוואי היחידה זה שנאי אהיה חייב אותם כדי להירדם? לא נשמע רע במיוחד, זה כמו שתגיד שאתה מכור לאוכל כי אתה חייב אותו כדי לחיות, נשמע מעניין...
בעייתי לי לא להתאמן מאורח כי אני מגיע מהבסיס רק ב6 אוכל והולך אחרי שעתיים להתאמן, ואז אחרי האימון אני רוצה גם לחיות קצת לשחק במחשב וכו' אז זה בעצם יגרום לי לא לחיות ותכלס מעדיף שינה ריעה מאשר לא לחיות
גם אני בעיקר לחוץ על השינה כדי שזה לא יהרוס לי את האימונים, בפועל אני כן מצליח לשרוד סביר- בלי שינה מספיקה
והנה מעדכן מהיום: היום הלכתי לישון ב2 בלילה ולא רק שלא קמתי עד 10 להשתין אלא שחזרתי לישון עד פאקינג 3 בצהריים, 13 שעות... זה כאילו רק בסופשים אני מצליח לישון מלא כשאני ישן מאוחר