עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כאילו מפחדת שאם אני אוכל נפח ארוחה גדול והרבה תתרחב אני לא אשבע מדברים קטנים לבעלי נפח קטן יותר
זה יכול לקרות?
זה לא נכון. מיתוס.
תאכלי ירקות. זה בריא, זה משביע, יש בזה סיבית תזונתיים, וזה ממש לא ירחיב לך את הקיבה.
אם כבר קיבה 'מתרחבת' זה רק אם אוכלים כמות עצומה של אוכל.
כל עוד תאכלי עד שתרגישי שובע, לא יקרה לך כלום.
ואני לא מאמינה שאנשים אומרים דברים כאלה מטופשים. בחיי. אימלה.
אוי חחח רק עכשיו אני שמה לב , ישמצב שפתחת שני אשכולות? ._.
כן קצת
זה לא בולשיט, הקיבה זה כמו שריר וככל שמכניסים יותר נפח היא מתאימה את עצמה וגודלת עם הזמן.*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
מי הדפוק שחירטט לך את זה? ._______.
אומייגאד. אנשים. 🤦♂️
איזה בולשיט.
אני גם אכלתי תסביך על הקטע של 2 האשכולות חחחזה לא נכון. מיתוס.
תאכלי ירקות. זה בריא, זה משביע, יש בזה סיבית תזונתיים, וזה ממש לא ירחיב לך את הקיבה.
אם כבר קיבה 'מתרחבת' זה רק אם אוכלים כמות עצומה של אוכל.
כל עוד תאכלי עד שתרגישי שובע, לא יקרה לך כלום.
ואני לא מאמינה שאנשים אומרים דברים כאלה מטופשים. בחיי. אימלה.
אוי חחח רק עכשיו אני שמה לב , ישמצב שפתחת שני אשכולות? ._.
זה לא בולשיט, הקיבה זה כמו שריר וככל שמכניסים יותר נפח היא מתאימה את עצמה וגודלת עם הזמן.
האמת שזה מה שמתחרי אכילה עושים כדי להגדיל את הנפח (לאכול הרבה ירקות).
לפותח השרשור:
בכל אופן אני אני לא חושב שצליחי להגדיל את הקיבה בלי שתרצי ע"י ירקות כי הקיבה גודלת שמכניסים לה יותר ממה שהיא מסוגלת להכיל, ולטעמי את אוכלת את הירקות כדי להפיג רעב, כלומר לא עברת את ה"מכסה" שיש עד להגדלת הקיבה. להגדיל קיבה זה לדחוף אוכל בכוח אחרי שאת שבעה.
וגם נניח ותגדילי את הקיבה (מה שלא יקרה) מה הבעיה פשוט לאכול עוד ירקות חסרי קלוריות כדי למלא את הרעב...?
אוכלת לפי רעב ושובע מנסה להקשיב לגוף שלי כמה שיותר
בגלל שגם אני עם עבר של אנורקסיה ממש לא רחוק אני הייתי בטיפול ועדיין במעקב
אבל נשאר לי אישיו עם אוכל בחלק מהדברים
בואי נגיד שאני 70% בסדר
זה לא בולשיט, הקיבה זה כמו שריר וככל שמכניסים יותר נפח היא מתאימה את עצמה וגודלת עם הזמן.
בגלל שאני לא רוצה שאני אצטרך לאכול מלא מלא ירקות כדי לשבוע זה לא בריא וגם לא
לפותח השרשור:
בכל אופן אני אני לא חושב שצליחי להגדיל את הקיבה בלי שתרצי ע"י ירקות כי הקיבה גודלת שמכניסים לה יותר ממה שהיא מסוגלת להכיל, ולטעמי את אוכלת את הירקות כדי להפיג רעב, כלומר לא עברת את ה"מכסה" שיש עד להגדלת הקיבה. להגדיל קיבה זה לדחוף אוכל בכוח אחרי שאת שבעה.
וגם נניח ותגדילי את הקיבה (מה שלא יקרה) מה הבעיה פשוט לאכול עוד ירקות חסרי קלוריות כדי למלא את הרעב...?
לפותח השרשור:
אויייישש נוווו....
זה לא תקף כלפי האדם הפרטי שמוסיף סלט מ2 ירקות לארוחת הערב.
מתחרי יאכילה הם אנשים שהורסים את הגוף שלהם ומותחים אותו עד הקצה.בולמוס זה פיקניק תמים לידם.
היית במקרה בתל השומר? 🤯
2 ירקות נשמע כמו חלק מהתפריט שם חחח
בוא ניקח את זה אבל בפרופורציה.זה לא בולשיט, הקיבה זה כמו שריר וככל שמכניסים יותר נפח היא מתאימה את עצמה וגודלת עם הזמן.
לפותח השרשור:
זה לא משנה מה תאכלי, כל עוד תאכלי נפח גדול, בין אם זה מקדונלדס ובין אם זה ירקות, יכול לאמר לך שכן זה מגדיל את הקיבה אם צורכים יותר מידי נפח ואני דוגמה די טובה לזה, אישית ממליץ לך לא להגיע למצב הזה פשוט, תתאימי את כמות הירקות והמזון הכללי לצורך הגופני שלך, במידה ואת מרגישה שובע, תפסיקי לאכול, זהו.נאמר לי שאם אוכלים יותר מ2 ירקות בארוחה
(כמעט כל ארוחה עלול לקרות מצב בו הקיבה מתרחבת כתוצאה מנפח ארוחה גדול מידי
האם זה נכון? והאם אני צריכה להגביל את נפח הארוחה שלי?
התשובה בגוף השאלה...
זה לא משנה מה תאכלי, כל עוד תאכלי נפח גדול, בין אם זה מקדונלדס ובין אם זה ירקות, יכול לאמר לך שכן זה מגדיל את הקיבה אם צורכים יותר מידי נפח ואני דוגמה די טובה לזה, אישית ממליץ לך לא להגיע למצב הזה פשוט, תתאימי את כמות הירקות והמזון הכללי לצורך הגופני שלך, במידה ואת מרגישה שובע, תפסיקי לאכול, זהו.
מסכים, זו הייתה הכוונה, פעם פעמיים לא יעשו כלום אבל אני מדבר על התנהגות חוזרת כמובןאבל גם אם היא תאכל עדי כדי פיצוץ פעם אחת או פעמיים, זה לא ישפיע לה על גודל הקיבה.
אם כבר זה קורה, זה רק במקרים של אנשים שנמצאים הרבה זמן על תחושה שהם "מפוצצים"... יענו הם אורלים הרבה מעבר לשובע כ-ל הזמן.
נשמע שיש לך אישיו עם אוכל. אני צודקת? 🥷