הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון להישאר אצל ההורים/או לגור לבד בגיל 28 עוד מעט

מסכים איתך לגבי מחיר בחוזה. אבל שנה זה לא פונקציה כשמדובר על שכירות לטווח ארוך

לא חייבים לחיות בתל אביב... אם אתה שואל אותי? אפילו מומלץ לא לגור שם.
יש מספיק ערים וישובים שאפשר לגור בהם ולשלם שכירות נורמלית.

רוב העבודה במדינה שלנו נמצאת בתל אביב וערי אזור השרון(הרצליה, רעננה וכו')

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה ההחלטה שלי התקבלה מחודש הבא כנראה מתחיל לחפש דירה,
כמה שאלות חלק שאלתי אבל בכל זאת מהחברה באמת שיש להם ניסיון בלגור וגרו לבד:
בנוגע לחוזה שכירות האם לדעתכם לבעלי דירות יש בדרך כלל בעיה להוסיף סעיף בחוזה
שבמידה ואני רוצה לעזוב אז אני יוכל עם הודעה מוקדמת רק של חודש/חודשיים גג?.
האם דירה שהיא מרוהטת המחיר יותר יקר בדרך כלל?,
ודבר אחרון האם לפי הנתונים וכל מה שרשמתי מתחילת הפוסט במידה וההתנהלות הכלכלית היא נכונה,
יצליח להגיע ליעדים שלי של לחסוך 2500שקל בחודש?(זה אני מבין כמובן שתלוי בהתנהלות שלי).

בנוגע לחוזה שכירות האם לדעתכם לבעלי דירות יש בדרך כלל בעיה להוסיף סעיף בחוזה
שבמידה ואני רוצה לעזוב אז אני יוכל עם הודעה מוקדמת רק של חודש/חודשיים גג?.
בדרך כלל לא. אבל באזור שאין ביקוש, יש מצב שהוא יזרום.
או אם הוא בן אדם ממש נחמד.
האם דירה שהיא מרוהטת המחיר יותר יקר בדרך כלל?,
בדרך כלל כן, מדובר שהמשכיר השקיע יותר בדירה ממילא הוא מצפה ליותר. אף אחד לא ירהט דירה אם זה יוריד מהערך שלה.
אולי באזור עם הרבה אנשים ששוכרים לתקופות ארוכות ועם ילדים (כמו אצל חרדים) יש מצב ששם הריהוט לא עושה הבדל גדול, כי אנשים כאלה מגיעים עם ריהוט בדרך כלל.
ודבר אחרון האם לפי הנתונים וכל מה שרשמתי מתחילת הפוסט במידה וההתנהלות הכלכלית היא נכונה,
יצליח להגיע ליעדים שלי של לחסוך 2500שקל בחודש?(זה אני מבין כמובן שתלוי בהתנהלות שלי).
כן.

אם היחסים עם ההורים טובים אין שום סיבה לעזוב עד שתמצא מישהי.
אתה מרגיש קצת תקוע וזה מובן גם אני (בן25)
אבל הכסף שאתה חוסך והקירבה למשפחה זה משהו שהמון אנשים רוצים ואין להם אפשרות.
מה שנקרא הדשא של השכן ירוק יותר

• פותח/ת השרשור
אם היחסים עם ההורים טובים אין שום סיבה לעזוב עד שתמצא מישהי.
אתה מרגיש קצת תקוע וזה מובן גם אני (בן25)
אבל הכסף שאתה חוסך והקירבה למשפחה זה משהו שהמון אנשים רוצים ואין להם אפשרות.
מה שנקרא הדשא של השכן ירוק יותר
אתה אומר את זה כדי להרגיש טוב עם עצמך, שאתה גר עם ההורים זה פסיכולוגיה פשוטה, אני עובד מסודר חסכתי כסף מספיק אני רוצה לצאת לצאת לעצמאות חאלס כמה אפשר בנאדם רוצה לדעת להתחיל להתנהל לבד, מה הבעיה פה יש לי עבודה מסודרת חסכתי כסף קצת מה כל החיים אצל ההורים מה הקשר בחורות גם מה, מה אי אפשר לגור לבד בלי שיש לי מישהי רצינית איך כולם עושים את זה ??

אתה אומר את זה כדי להרגיש טוב עם עצמך, שאתה גר עם ההורים זה פסיכולוגיה פשוטה, אני עובד מסודר חסכתי כסף מספיק אני רוצה לצאת לצאת לעצמאות חאלס כמה אפשר בנאדם רוצה לדעת להתחיל להתנהל לבד, מה הבעיה פה יש לי עבודה מסודרת חסכתי כסף קצת מה כל החיים אצל ההורים מה הקשר בחורות גם מה, מה אי אפשר לגור לבד בלי שיש לי מישהי רצינית איך כולם עושים את זה ??

זה הכל עניין של אורח חיים וקשר עם ההורים.
עם אתה בנאדם שמארח המון ואוהב לעשות דברים בבית אז כן תעבור ותמצא לך איפה לעשות את זה.

אני אישית לומד בחדר, מבשל לעצמי את רוב האוכל וחוץ מאימון וסידורים לא עושה כרגע הרבה - אז אני מסתפק בחדר שלי יש לי שם כל מה שאני צריך כדי להתנהל.

לחזור לדירה ריקה בסוף היום כדי להרגיש "עצמאי" עשיתי בעבר והרגיש לי בודד ומטומטם שאני עוד משלם על זה כמה אלפים.

התקופה היחידה הטובה שהיתה לי מחוץ לבית זה שגרתי עם חבר והיתה תקופה קצרה של אורגיות וכיף..
אבל זה נגמר והבנתי שאין טעם לתחזק דירה כשאני צריך חדר בסהכ.
הקשר עם ההורים ממש טוב והם בעצמם רוצים שאשאר אז למה לא.

אתה תמיד יכל לשכר לחצי שנה לבדוק מה יהיה זה מה שאני עשיתי..
מה שכן קצת מוזר לומר לבחורה שאתה בבית עדיין, אבל מצד שני כל הבנות האלה בעצמן גרות בבית ומגלחות אשראי של ההורים..
מה שנקרא למצא נורמלית שמעריכה ולא מטומטמת שחיה בסרט חח

• פותח/ת השרשור
זה הכל עניין של אורח חיים וקשר עם ההורים.
עם אתה בנאדם שמארח המון ואוהב לעשות דברים בבית אז כן תעבור ותמצא לך איפה לעשות את זה.

אני אישית לומד בחדר, מבשל לעצמי את רוב האוכל וחוץ מאימון וסידורים לא עושה כרגע הרבה - אז אני מסתפק בחדר שלי יש לי שם כל מה שאני צריך כדי להתנהל.

לחזור לדירה ריקה בסוף היום כדי להרגיש "עצמאי" עשיתי בעבר והרגיש לי בודד ומטומטם שאני עוד משלם על זה כמה אלפים.

התקופה היחידה הטובה שהיתה לי מחוץ לבית זה שגרתי עם חבר והיתה תקופה קצרה של אורגיות וכיף..
אבל זה נגמר והבנתי שאין טעם לתחזק דירה כשאני צריך חדר בסהכ.
הקשר עם ההורים ממש טוב והם בעצמם רוצים שאשאר אז למה לא.

אתה תמיד יכל לשכר לחצי שנה לבדוק מה יהיה זה מה שאני עשיתי..
מה שכן קצת מוזר לומר לבחורה שאתה בבית עדיין, אבל מצד שני כל הבנות האלה בעצמן גרות בבית ומגלחות אשראי של ההורים..
מה שנקרא למצא נורמלית שמעריכה ולא מטומטמת שחיה בסרט חח
בחורות לא מעיינות אותי כרגע ,הסיבה שאני רוצה לעבור לגור לבד זה כדי להתחיל להתנהל ולראות שאני יודע להסתדר מחוץ לבית של ההורים
שעדיין עד היום לא עשיתי את זה, אחי אני לא מסכים עם הגישה שלך אנשים בגיל שלי רובם גרים לבד/שותפים במקרה הרע, בנוגע לקטע של הבדידות
יצא לי לחשוב על זה שאולי אני לא ימצא את עצמי וויהיה לי משעמם ובודד רוב הזמן, אבל אני מאמין שיהיה בסדר אני גם מתאמן 4פעמים בשבוע, ועוד כל מיני דברים והתהליך שאני הולך לעשות זה נטו כדי לצבור עצמאות לא הגיוני שבגיל שלי עדיין לא גרתי לבד.
וחוץ מזה כמו שרשמת תמיד אפשר לחזור להורים אין לי שום בעיה איתם והם מקבלים אותי, אז מקיסמום ניסיתי ולא הסתדרתי אני שואף להסתדר ולא לחזור כן, אפשר לדחוף סעיף בחוזה של הודעה מוקדמת של חודש חודשיים לעזוב תדירה לא? אז מה הבעיה אין מה להפסיד.

בחורות לא מעיינות אותי כרגע ,הסיבה שאני רוצה לעבור לגור לבד זה כדי להתחיל להתנהל ולראות שאני יודע להסתדר מחוץ לבית של ההורים
שעדיין עד היום לא עשיתי את זה, אחי אני לא מסכים עם הגישה שלך אנשים בגיל שלי רובם גרים לבד/שותפים במקרה הרע, בנוגע לקטע של הבדידות
יצא לי לחשוב על זה שאולי אני לא ימצא את עצמי וויהיה לי משעמם ובודד רוב הזמן, אבל אני מאמין שיהיה בסדר אני גם מתאמן 4פעמים בשבוע, ועוד כל מיני דברים והתהליך שאני הולך לעשות זה נטו כדי לצבור עצמאות לא הגיוני שבגיל שלי עדיין לא גרתי לבד.
וחוץ מזה כמו שרשמת תמיד אפשר לחזור להורים אין לי שום בעיה איתם והם מקבלים אותי, אז מקיסמום ניסיתי ולא הסתדרתי אני שואף להסתדר ולא לחזור כן, אפשר לדחוף סעיף בחוזה של הודעה מוקדמת של חודש חודשיים לעזוב תדירה לא? אז מה הבעיה אין מה להפסיד.
אתה דיי מסתמך על הסעיף הזה ואני יגיד לך את האמת קשה לי להאמין שבעל דירה כול שהוא יסכים להוסיף את הסעיף הזה ולעבור שוב את הכאב ראש לחפש דיירם לאחר כמה חודשיים בודדים.

• פותח/ת השרשור
אתה דיי מסתמך על הסעיף הזה ואני יגיד לך את האמת קשה לי להאמין שבעל דירה כול שהוא יסכים להוסיף את הסעיף הזה ולעבור שוב את הכאב ראש לחפש דיירם לאחר כמה חודשיים בודדים.
למה מזה דירה חתונה קטולית, בנאדם לא מתאים לו רוצה לעזוב יכריחו אותו להישאר? למה מי מת.
ואם בעל הדירה לא יסכים לסעיף הזה אני ייקח דירה מבעל דירה שכן מסכים.

למה מזה דירה חתונה קטולית, בנאדם לא מתאים לו רוצה לעזוב יכריחו אותו להישאר? למה מי מת.
א כן לרוב בחוזים כתוב שאם אתה עוזב אז אתה או משלם לו על שאר החודשים או מביא לו דייר חלופיץ
ב שוב אני אומר לך מניסיון קשה למצוא בעלי דירה שיסכמו לדבר כזה מבחניתם זה כרוך בהפסד והרבה כאב ראש.

מה הכוונה יסכים? בכל הדירות ששכרתי ומכיר אנשים ששכרו תמיד יש סעיף שאתה יכול לעזוב לפני סיום החוזה, בחלק זה היה הודעה מוקדמת (ראיתי 3 חודשים מראש, לא ראיתי פחות), בחלק זה היה מותנה בלמצוא דייר שיסיים את החוזה במקומי או יחתום חדש עם בעל הדירה.
אין דבר כזה שאין לך שום דרך שהיא לצאת מוקדם מהדירה.

לא יודע לגבי הסעיף בחוזה
אבל שוב לדעתי כדאי לך להתחיל בסאבלט ואז להכנס לחוזה

• פותח/ת השרשור
לא צריך שום סאבלט אני צריך חוזה שכירות שיש לי סעיף יציאה של הודעה מוקדמת של חודשיים במידה ולא מסתדר.
אפילו חודש.
מי שלא יסכים זה בעיה שלו זה הכל, לא מבין מה כלכך קשה להם להוסיף תסעיף הזה כאילו מכריחים אותך להישאר איזה שטויות, גם נגיד ואני מודיע לו חודש מראש לבנאדם יש חודש לפרסם תדירה ולמצוא מחליף מה הבעיה למצוא מחליף בחודש??.

לא צריך שום סאבלט אני צריך חוזה שכירות שיש לי סעיף יציאה של הודעה מוקדמת של חודשיים במידה ולא מסתדר.
אפילו חודש.
מי שלא יסכים זה בעיה שלו זה הכל, לא מבין מה כלכך קשה להם להוסיף תסעיף הזה כאילו מכריחים אותך להישאר איזה שטויות, גם נגיד ואני מודיע לו חודש מראש לבנאדם יש חודש לפרסם תדירה ולמצוא מחליף מה הבעיה למצוא מחליף בחודש??.
אתה לא מכיר את התחום, וזה בסדר.
אבל תדבר עם מתווכים, ותיכנס לאתרים, תסתכל בעיתונים ותתחיל ללמוד מה אנשים מסכימים, ומה לא.
ואיך הדירות נראות אצל אנשים שמסכימים לך להוסיף סעיפים.

עזוב רק את הפורום, תלך לשטח, ואז תמשיך את הדיון.

אפילו חודש.
אף אחד לא תוקף אותך פשוט מסבירים לך שזה לא ראלי, לבעל הדירה זה נקרא הפסד כי הוא עדיין צריך לשלם חובות מסוים בזמן שהדירה סתם עומדת שמה.
האם תוכל למצוא מישהו כזה? כן זה פשוט סיכוי מאוד קלוש

מי שלא יסכים זה בעיה שלו זה הכל
זה בעיה שלו, אם אף אחד לא יסכים זה בעיה שלך, לדעתי יהיה לך קשה מאוד למצוא מישהו שיסכים להודעה של חודש אבל בהצלחה.
לא מבין מה כלכך קשה להם להוסיף תסעיף הזה כאילו מכריחים אותך להישאר איזה שטויות, גם נגיד ואני מודיע לו חודש מראש לבנאדם יש חודש לפרסם תדירה ולמצוא מחליף מה הבעיה למצוא מחליף בחודש??.
תשמע, בן אדם סוגר איתך חוזה לשנה, מבחינתו הוא רוצה להיות בראש שקט שנה שיש לו דמי שכירות כל חודש בכיף. נגיד אחרי חודשיים אתה מחליט שלא מתאים לך, זה אומר שהוא שוב צריך לפרסם את הדירה, לבזבז מהזמן שלו על טלפונים, על להראות אותה לדיירים, כל זה ולא בטוח שתוך חודש הוא ימצא מישהו, וואלה זה לא כזה כיף.
אם אתה אומר מה הבעיה למצוא מחליף בחודש אז תחתום חוזה ואם לא תרצה אז תמצא לך מחליף הרי מה הבעיה למצוא מחליף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית