הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפסקת קריאטין

• פותח/ת השרשור totti99
  • פורסם בתאריך

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן הפסקתי לקחת קריאטין לפני שלושה ימים, וירדתי חצי קילו בימים האלו, זה כנראה נוזלים של קריאטין או שלנוזלין של הקריאטין לוקח יותר זמו לצאת, אם כן כמה זמן לוקח לרוב עד שהכל יוצא?

אני רוצה לדעת אן אני צריך להוסיף קלוריות או שזאת פשוט ירידה של הנוזלים

ככה או ככה לא יורדים חצי קילו ב-3 ימים בצורה שהיא לא נוזלים, אז גם אם אלה הנוזלים של הקריאטין או לא, אין לך מה לדאוג

• פותח/ת השרשור
ככה או ככה לא יורדים חצי קילו ב-3 ימים בצורה שהיא לא נוזלים, אז גם אם אלה הנוזלים של הקריאטין או לא, אין לך מה לדאוג
אני כן אבל בשבועיים האחרונים במגמת ירידה של 200 גרם בשבוע (בממוצעים שבועיים) אבל הוספתי קלוריות כל שבוע במטרה להגיע לניטרלי והמשכתי לרדת עוד לפני הקריאטין, אז אני רוצה לדעת אם מדובר בירידה שכנראה מהקריאטין או שיש צורך להוסיף עוד

אני כן אבל בשבועיים האחרונים במגמת ירידה של 200 גרם בשבוע (בממוצעים שבועיים) אבל הוספתי קלוריות כל שבוע במטרה להגיע לניטרלי והמשכתי לרדת עוד לפני הקריאטין, אז אני רוצה לדעת אם מדובר בירידה שכנראה מהקריאטין או שיש צורך להוסיף עוד
צניחה מהירה זה רק נוזלים, אבל אי אפשר לומר אם זה רק נוזלים או גם דברים אחרים במידה ואתה מנסה להגיע לנייטרלי, זה נטו ניחוש.
תחכה כמה ימים ותראה אם אתה ממשיך לרדת

צניחה מהירה זה רק נוזלים, אבל אי אפשר לומר אם זה רק נוזלים או גם דברים אחרים במידה ואתה מנסה להגיע לנייטרלי, זה נטו ניחוש.

לא רציתי לפתוח נושא חדש אז אשאלה שאלה קטנה כאן, מבחינת מינון מומלץ לקריאטין (מינון יומי) זה 5 גרם נכון?

• פותח/ת השרשור
מה היית אומר שלרוב הזמן המקסימלי או הממוצע ליציאה של כל הנוזלים של הקריאטין?
שאדע מתי זה מתחיל להיות ירידה לא מקריאטין

מה היית אומר שלרוב הזמן המקסימלי או הממוצע ליציאה של כל הנוזלים של הקריאטין?
שאדע מתי זה מתחיל להיות ירידה לא מקריאטין
בממוצע שבועיים הייתי אומר עד שהכל יעלם, פלוס מינוס שבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית