הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לאימונים וחיטוב

תחמן

משתמש מתחיל
168
12
נק' מוניטין:
32
168
12
התחלתי לעשות חיטוב בצורה נכונה לפני שבועיים. בינתיים התחלתי ירידה במשקל (הרוב נוזלים) . במהלך הסגר שהייתי בו בגלל מפגש עם חולי קורונה ותקופת לימודים קשה ומחסור בשעות שינה, קשיי אכילה.... אני לא צרכתי את כמות החלבון שאני צריך לאכול. השאלה שלי היא כמה איבדתי מסת שריר במשך תקופה של חודש וחצי.

ואיזה תוכנית אימונים לעשחת בתקופת החיטוב?
(החדר כושר בעיירה שלי יפתח רוב הסיכויים מחר)

התחלתי לעשות חיטוב בצורה נכונה לפני שבועיים. בינתיים התחלתי ירידה במשקל (הרוב נוזלים) . במהלך הסגר שהייתי בו בגלל מפגש עם חולי קורונה ותקופת לימודים קשה ומחסור בשעות שינה, קשיי אכילה.... אני לא צרכתי את כמות החלבון שאני צריך לאכול. השאלה שלי היא כמה איבדתי מסת שריר במשך תקופה של חודש וחצי.

ואיזה תוכנית אימונים לעשחת בתקופת החיטוב?
(החדר כושר בעיירה שלי יפתח רוב הסיכויים מחר)

א. כנראה שלא איבדת הרבה אם בכלל, חאלס לפתוח נושאים על ״כמה שריר איבדתי בתקופת הקורונה?״, מה שהיה מת. תסתכל קדימה.

ב. זה לא משנה איזו תוכנית אימונים תעשה כל עוד תשמור על העקרונות הבסיסיים של תוכנית אימון.

• פותח/ת השרשור
א. כנראה שלא איבדת הרבה אם בכלל, חאלס לפתוח נושאים על ״כמה שריר איבדתי בתקופת הקורונה?״, מה שהיה מת. תסתכל קדימה.

ב. זה לא משנה איזו תוכנית אימונים תעשה כל עוד תשמור על העקרונות הבסיסיים של תוכנית אימון.
תראה , המטרה שלי לעשות בינתיים אימוני fullbody /ריצות במשך החיטוב ואז לחזור לss עד שאני יגיע ליעד שלי.

תראה , המטרה שלי לעשות בינתיים אימוני fullbody /ריצות במשך החיטוב ואז לחזור לss עד שאני יגיע ליעד שלי.

אני לא בעל ניסיון ב ss אז לא אייעץ לך בדיוק מה לעשות אבל זה נשמע לי כמו אחלה דרך.
תוכניות כוח קשה למקסם בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אני לא בעל ניסיון ב ss אז לא אייעץ לך בדיוק מה לעשות אבל זה נשמע לי כמו אחלה דרך.
תוכניות כוח קשה למקסם בחיטוב.
כמובן, אני לא עד כך אידיוט, המטרה שלי היא בינתיים חיטוב טוב עבור הקיץ ואז לחזור ללימודים(למזלי דחיתי את הגיוס בשנתיים) ולעשות SS עד שאני יראה תוצאות מהמסה ואז לעשות עוד פעם חיטוב או לעבור לתוכנית אחרת.

כמובן, אני לא עד כך אידיוט, המטרה שלי היא בינתיים חיטוב טוב עבור הקיץ ואז לחזור ללימודים(למזלי דחיתי את הגיוס בשנתיים) ולעשות SS עד שאני יראה תוצאות מהמסה ואז לעשות עוד פעם חיטוב או לעבור לתוכנית אחרת.

נשמע טוב, רק תשתדל לשמר כמה שיותר נפח בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
נשמע טוב, רק תשתדל לשמר כמה שיותר נפח בחיטוב.
תגיד זה אפשרי לשלב יהומבין ואימוני משקולות? אני מתכוון לקחת יהומבין בעוד חודש שאני יגיע לא.ש 12 ולעשות פרוטוקול שומן עיקש 2.0.

תגיד זה אפשרי לשלב יהומבין ואימוני משקולות? אני מתכוון לקחת יהומבין בעוד חודש שאני יגיע לא.ש 12 ולעשות פרוטוקול שומן עיקש 2.0.

תשמע מהמעט שידוע לי כל עוד אין איזה בעיות רקע זה אפשרי.
אבל, אני ממש לא ברמת ידע על הנושא כדי שתיקח את העצה שלי בלי לבדוק שוב, הייתי מנסה איתם.

@kotzer @Mike

לגבי החודש וחצי, אם לא אכלת וישנת טוב ולא התאמנת כנראה היה איבוד קל מאוד של שריר, שום דבר שאתה לא יכול להחזיר לעצמך יחסית בקלות.
לגבי התוכנית לחיטוב, כמעט כל תוכנית שעשית במסה תעבוד סבבה, מקסימום תצטרך להתאים אותה מעט עם מעט פחות עבודה.
SS לא הייתי ממליץ לעשות אלא אם המטרה שלך היא להתחזק ומהר, היא לא משהו בכלל למסת שריר.
יהומבין אפשר ואמורים לשלב עם אימונים, אבל זה בעיקר בזבוז כסף

• פותח/ת השרשור
לגבי החודש וחצי, אם לא אכלת וישנת טוב ולא התאמנת כנראה היה איבוד קל מאוד של שריר, שום דבר שאתה לא יכול להחזיר לעצמך יחסית בקלות.
לגבי התוכנית לחיטוב, כמעט כל תוכנית שעשית במסה תעבוד סבבה, מקסימום תצטרך להתאים אותה מעט עם מעט פחות עבודה.
SS לא הייתי ממליץ לעשות אלא אם המטרה שלך היא להתחזק ומהר, היא לא משהו בכלל למסת שריר.
יהומבין אפשר ואמורים לשלב עם אימונים, אבל זה בעיקר בזבוז כסף
תאמת שאני לא מחפש עכשיו עלייה במסה שריר.
אני קודם כול רוצה לרדת לא.ש נמוך ואז לעשות SS כדי לחזק את עצמי כי אני די חלש וגם רוצה לעשות עלייה במסה שריר שאני בא עם כוח רב לתוכנית .

תאמת שאני לא מחפש עכשיו עלייה במסה שריר.
אני קודם כול רוצה לרדת לא.ש נמוך ואז לעשות SS כדי לחזק את עצמי כי אני די חלש וגם רוצה לעשות עלייה במסה שריר שאני בא עם כוח רב לתוכנית .
למה לא לקחת תוכנית שתעבוד גם על כוח וגם על מסה? משהו קצת יותר מאוזן

• פותח/ת השרשור
למה לא לקחת תוכנית שתעבוד גם על כוח וגם על מסה? משהו קצת יותר מאוזן
מממ.. ממה שכתוב בפורטל / LBS נראה שדי מומלץ לעשות SS בהתחלה.
מה אתה ממליץ (אני מזכיר שלפני הקורונה אני עשיתי SS)

מממ.. ממה שכתוב בפורטל / LBS נראה שדי מומלץ לעשות SS בהתחלה.
מה אתה ממליץ (אני מזכיר שלפני הקורונה אני עשיתי SS)
SS זה קצת מה שנטו לעשות בעבר, היום יש תוכניות יותר מאוזנות נגישות.
אני אישית ממליץ על הלינארית של candito שהיא חינם באתר שלו

• פותח/ת השרשור
SS זה קצת מה שנטו לעשות בעבר, היום יש תוכניות יותר מאוזנות נגישות.
אני אישית ממליץ על הלינארית של candito שהיא חינם באתר שלו
תודה על העזרה , אני יעבור על התוכנית ...
האם זה בסדר לעשות את אותן התרגילים בSS אך בעצימות נמוכה וFBW?
התאמנתי היום אחראי חודשיים של הקורונה ועשיתי את התרגילים האלו :
(התאמנתי על המשקלים הכי נמוכים בגלל שלא התאמנתי המון זמן )
סקוואט 3*5
לחיצת חזה 3*5
דדליפט 1*5
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5

האם זה בסדר לעשות את אותן התרגילים בSS אך בעצימות נמוכה וFBW?
SS היא כבר FBW.
ובהחלט אפשר לשנות אותה מעט אם אתה יודע איך, היא שלד של תוכנית, שלמתחילים זה סבבה לגמרי, אבל אפשר לשנות אותה בהמון דרכים

• פותח/ת השרשור
SS היא כבר FBW.
ובהחלט אפשר לשנות אותה מעט אם אתה יודע איך, היא שלד של תוכנית, שלמתחילים זה סבבה לגמרי, אבל אפשר לשנות אותה בהמון דרכים

אני מתכון לעשות את כול האימון (אימון A ואימון B באותו היום ) שלוש פעמים בשבוע וכול יום 30\ 60 דקות ריצה .

אימון A:
סקוואט 3*5 (שלושה סטים, 5 חזרות בכל סט)
לחיצת חזה 3*5 28 ק''ג
דדליפט 1*5

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
פאוורקלין 5*3
הבנתי, לשלב את כל התרגילים לאימון אחד?
זה בהחלט אפשרי ואני אפילו ממליץ על זה, אבל קצת קשה להתקדם ככה כל אימון מעבר לשבועות הראשונים, ולכן בהחלט יש צורך להוריד את תדירות ההתקדמות

• פותח/ת השרשור
הבנתי, לשלב את כל התרגילים לאימון אחד?
זה בהחלט אפשרי ואני אפילו ממליץ על זה, אבל קצת קשה להתקדם ככה כל אימון מעבר לשבועות הראשונים, ולכן בהחלט יש צורך להוריד את תדירות ההתקדמות
אוקיי ,תודה על העזרה:193ek: . אבל אי אפשר להתקדם בזמן חיטוב ?
זה היה עדיף שאני יעשה את FBW כול יום ?? הוא שמספיק לי 3 פעמים בשבוע ובשאר השבוע ריצות/אופניים/הליכון בחדר כושר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית