הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לאימונים וחיטוב

תחמן

משתמש מתחיל
168
12
נק' מוניטין:
32
168
12
התחלתי לעשות חיטוב בצורה נכונה לפני שבועיים. בינתיים התחלתי ירידה במשקל (הרוב נוזלים) . במהלך הסגר שהייתי בו בגלל מפגש עם חולי קורונה ותקופת לימודים קשה ומחסור בשעות שינה, קשיי אכילה.... אני לא צרכתי את כמות החלבון שאני צריך לאכול. השאלה שלי היא כמה איבדתי מסת שריר במשך תקופה של חודש וחצי.

ואיזה תוכנית אימונים לעשחת בתקופת החיטוב?
(החדר כושר בעיירה שלי יפתח רוב הסיכויים מחר)

אוקיי ,תודה על העזרה:193ek: . אבל אי אפשר להתקדם בזמן חיטוב ?
זה היה עדיף שאני יעשה את FBW כול יום ?? הוא שמספיק לי 3 פעמים בשבוע ובשאר השבוע ריצות/אופניים/הליכון בחדר כושר...

3 פעמים בשבוע.

אבל אי אפשר להתקדם בזמן חיטוב ?
תלוי, אם יש לך ניסיון מסויים אבל איבדת הרבה מסה וכוח בתקופה האחרונה אז גם בחיטוב תצליח להתקדם, אבל תצטרך רק להיות זהיר יותר

זה היה עדיף שאני יעשה את FBW כול יום ?? הוא שמספיק לי 3 פעמים בשבוע ובשאר השבוע ריצות/אופניים/הליכון בחדר כושר...
FBW בהיקף הזה עושים 3 פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור
תלוי, אם יש לך ניסיון מסויים אבל איבדת הרבה מסה וכוח בתקופה האחרונה אז גם בחיטוב תצליח להתקדם, אבל תצטרך רק להיות זהיר יותר

FBW בהיקף הזה עושים 3 פעמים בשבוע
רק שאלה אחרונה... איך אני מקפיד על כמות חלבון גבוהה בלי לחרוג מ 1800 קל'? אני מנסה אבל תמיד מגיע כמעט לנטרלי או שאני חוטף בחילה מאבקת חלבון בטעם וניל שקניתי 🤮

רק שאלה אחרונה... איך אני מקפיד על כמות חלבון גבוהה בלי לחרוג מ 1800 קל'? אני מנסה אבל תמיד מגיע כמעט לנטרלי או שאני חוטף בחילה מאבקת חלבון בטעם וניל שקניתי 🤮

מוריד פחמימה / שומן.

אז תקנה אבקה אחרת, תאכל בשר רזה.
אבל חיטוב עם 1800 קלוריות נשמע די מעט לגבר. מה הגובה והמשקל שלך?

• פותח/ת השרשור
אז תקנה אבקה אחרת, תאכל בשר רזה.
אבל חיטוב עם 1800 קלוריות נשמע די מעט לגבר. מה הגובה והמשקל שלך?
גובה 1.78
משקל 80
גיל 18
**לצערי אין לי כסף כדי לקנות אבקה חדשה (אני תלמיד ואין כבר תקופה עבודה)

גובה 1.78
משקל 80
גיל 18
**לצערי אין לי כסף כדי לקנות אבקה חדשה (אני תלמיד ואין כבר תקופה עבודה)
1800 קלוריות בשבילך זה כלום, אתה יכול לעשות חיטוב גם על הרבה יותר קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית