מסה נקייה וסנטר כפול

NetanelNatanov

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
תמיד כשהייתי שותה גיינר היה גודל לי סנטר כפול והשמנה בפנים

אם אני אעשה מסה נקייה של 400-500 מעל הקלוריות שאני צריך יהיה לי סנטר כפול לדעתכם?

מסה נקייה זה יותר לכיוון של 200-300
ואי אפשר לדעת בכמה פלוס היית רק לפי זה שאתה אומר לי ששתית גיינר
רוב האנשים יעלו בשומן בכל מסה פשוט בנקייה הם יעלו פחות ויותר לאט
אם לפי הגנים שלך אתה צובר שומן באיזור הפנים אז כנראה שיהיה לך סנטר כפול אבל אני מניח שפחות משמעותי מאשר בפלוס של 1000 לדוגמא

תמיד כשהייתי שותה גיינר היה גודל לי סנטר כפול והשמנה בפנים
מה שאתה צריך להבין הוא שהסנטר הכפול לא היה בגלל הגיינר אלא משום שהיית בפלוס קלורי גדול מדי וצברת הרבה מסת שומן בתהליך. הגיינר רק עזר להוסיף קלוריות רבות להכנסה הקלורית היומית.

מסה איכותית תהיה עם עלייה של 0.5-1% ממשקל גופך בחודש.
בתהליך עלייה איכותית במסת השריר אתה לא תצבור שומן בצורה ניכרת כך שאחוזי השומן שלך ישארו פחות או יותר אותו הדבר.
אבל מעל הכל, יש את העניין הגנטי, שקובע את הצורה של הפנים וכמה קל יהיה לצבור שומן באזור הזה, כך שאי אפשר לדעת במדויק מה יקרה אם לא תנסה.

אני לא מבין למה אתה חושב שגיינר עושה לך השמנה בפנים, איזה אנשים הזייה.

ואז עוד אתה שואל "אם אני אעשה מסה נקייה של 400-500 מעל הקלוריות שאני צריך יהיה לי סנטר כפול לדעתכם?"

מאיפה אנחנו יודעים אנחנו נראים לך קוסמים? תחשב כמה קלוריות צרכת שהשמנת בפנים ותוריד מזה קלוריות

מה שאתה צריך להבין הוא שהסנטר הכפול לא היה בגלל הגיינר אלא משום שהיית בפלוס קלורי גדול מדי וצברת הרבה מסת שומן בתהליך. הגיינר רק עזר להוסיף קלוריות רבות להכנסה הקלורית היומית

מאיפה לך שהשומן באיזור הפנים הוא כתוצאה מפלוס קלורי גבוה מדי?
אני מכיר מספיק חברה שנדפקו עם פיזור שומן חרא, וגם על 16 -18 אחוז שומן יש להם מבנה בפנים שנותן מראה של סנטר כפול.

מאיפה לך שהשומן באיזור הפנים הוא כתוצאה מפלוס קלורי גבוה מדי?
אני מכיר מספיק חברה שנדפקו עם פיזור שומן חרא, וגם על 16 -18 אחוז שומן יש להם מבנה בפנים שנותן מראה של סנטר כפול.
16-18 אחוז שומן זה לא נמוך בכלל.
אמנם זה גם תלוי בגנטיקה, כמו שכבר אמרתי, אבל גם באחוז השומן הכללי.
החשיבה צריכה להיות העלמה של מראה הסנטר הכפול, שאפשר לבצע זאת רק באמצעות הורדת אחוז השומן, ולא באמצעות התלוננות על גנטיקה גרועה.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה אתה חושב שגיינר עושה לך השמנה בפנים, איזה אנשים הזייה.

ואז עוד אתה שואל "אם אני אעשה מסה נקייה של 400-500 מעל הקלוריות שאני צריך יהיה לי סנטר כפול לדעתכם?"

מאיפה אנחנו יודעים אנחנו נראים לך קוסמים? תחשב כמה קלוריות צרכת שהשמנת בפנים ותוריד מזה קלוריות
מה הזייה לא הבנתי ? אני עשיתי מאסה כל הזמן והייתי עולה במשקל ואף פעם לא היה לי סנטר כפול

הגיינר פשוט מלא בסוכר וחרא של שומן

מה הזייה לא הבנתי ? אני עשיתי מאסה כל הזמן והייתי עולה במשקל ואף פעם לא היה לי סנטר כפול

הגיינר פשוט מלא בסוכר וחרא של שומן
כי היית עושה מסה על פלוס קלורי מתון
זה לא קשור לזה שהגיינר מלא בסוכר ו"חרא של שומן" אפשר אפילו להרזות עם גיינר או עם שוקולד(נתעלם כרגע מהעובדה שזה לא הכי בריא ותהיה די רעב) מה שגרם לך להשמין יותר מדי ולפתח סנטר כפול זה העובדה שהגיינר הציב אותך בפלוס קלורי מטורף והפסקת לעקוב אחרי כמה אתה אוכל ופשוט "דחפת" אוכל ומנות של גיינר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית