הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציפרלקס מינוקסידיל וסייקל

עם הטסט יהיה לך מצב רוח יותר טוב כך שלא תצטרך ציפרלקס ולגבי מנוקסידיל אמור להיות בגלל הטסט צמיחת שיער מוגברת, הייתי ממליץ לך להוריד את המינון של התרופות האלה בהדרגה עד כדי הפסקה שלהם ואם הטסט לא 'סוגר' לך את הפינה לגבי זה, אז להחזיר אותם במתינות
קח בחשבון שבגלל שאתה משתמש באנטט אז ייקח איזה 2-3 שבועות עד שהרמות של הטסט יגיעו לרמות יציבות בדם אלא אם כן אתה עושה פרונטלואוד וגם אז, כי זה חומר ארוך אז לוקח קצת זמן

עם הטסט יהיה לך מצב רוח יותר טוב כך שלא תצטרך ציפרלקס ולגבי מנוקסידיל אמור להיות בגלל הטסט צמיחת שיער מוגברת, הייתי ממליץ לך להוריד את המינון של התרופות האלה בהדרגה עד כדי הפסקה שלהם ואם הטסט לא 'סוגר' לך את הפינה לגבי זה, אז להחזיר אותם במתינות
אדוני הפסיכיאטר,אתה באמת ממליץ לבן אדם להפסיק ליטול את התרופות שלו עכשיו? שמור לך מקום בגהנום יחולה נפש.
בנוסף,טסט לא יצמיח לו שום שיער בראש(שבגלל הקרחה הוא לוקח מנוקסידיל)

אדוני הפסיכיאטר,אתה באמת ממליץ לבן אדם להפסיק ליטול את התרופות שלו עכשיו? שמור לך מקום בגהנום יחולה נפש
אני לא יודע למה הוא לוקח ציפרלקס ומכיר לא מעט שלוקחים ציפרלקס במינונים וזמנים על דעת עצמם..
לא המלצתי לו להפסיק ליטול אלא להוריד מינון במתינות ולראות אם זה מתאים לו והוא מצליח להסתגל למצב החדש

בכללי, הוא אדון לעצמו וההחלטה בסוף היא שלו אבל הייתי ממליץ לאנשים שאני אוהב להיגמל מתרופות ממשפחת הssri דוגמת ציפרלקס במידה וזה מתאפשר להם

אגב, לפני שכתבתי את זה, עברתי על כמה אשכולות 'דומים' כדי לבדוק אם אכן אני נותן את העצה הנכונה
לצורך עיונך נענה - ציפרלקס וטסט,מיתוס?
וכן
נענה - ציפרלקס

עכשיו..., אני מבין שיש לך מטען כלפיי, אבל תירגע אחי.

לא המלצתי לו להפסיק ליטול אלא להוריד מינון במתינות
עם הטסט יהיה לך מצב רוח יותר טוב כך שלא תצטרך ציפרלקס
לי זה נראה המלצה
ממליץ לאנשים שאני אוהב להיגמל מתרופות ממשפחת הssri דוגמת ציפרלקס במידה וזה מתאפשר להם
זה תרופה בטוחה שאנשים חיים עליה ולוקחים לטווח ארוך מאוד. אין שום סיבה להיגמל למי שזה משפר לו את איכות החיים

לי זה נראה המלצה
הייתי ממליץ לך להוריד את המינון של התרופות האלה בהדרגה עד כדי הפסקה שלהם ואם הטסט לא 'סוגר' לך את הפינה לגבי זה, אז להחזיר אותם במתינות

שמע אחי, המלצתי לו להוריד מינון בהדרגה ואם זה לא מתאים לו אז להחזיר במתינות, לא אמרתי לו 'לחתוך' בבת אחת

לפני שאתה כותב דברים ונותן עצות,תדע על מה אתה מדבר יחתיכת ליצן.
לקרוא ברפרוף פוסט ישן לא מקנה לך שום ידע בנושא
שמע אחי, הבעתי דעה, זכותי המלאה.
קראתי ומכיר את ציפרלקס, זה תרופה נגד חרדה ודיכאון
מניסיוני והספרות, שאתה על טסט הרבה פעמים אתה פשוט מרגיש טוב עד כדי כך שאין לך חרדה ודיכאון, אתה פשוט במצב רוח טוב, לפעמים במינונים מוגזמים או בשילוב חומרים כאלו ואחרים החרדה ודיכאון עלולים להתעצם,
על כל פנים, אם אפשר בלי... שינסה ויבדוק אם זה מתאים לו
המלצתי לו לבדוק מה קורה אם הוא מוריד מינון, ולבדוק אם הוא עדיין צריך את זה, אני עדיין עומד מאחורי ההמלצה שלי

אני משתמש לעתים בקנאביס וכמוני ועוד משתמשים אחרים, יש קורולציה מובהקת בין צריכה של קנאביס להורדת מינון מתרופות אחרות, למה? כי זה מה שהקנאביס עושה

אז הנחתי הנחה מושכלת שייתכן והמצב עם הטסט עלול להיות דומה, אז המלצתי לבחור על ניסוי וטעייה/תהייה אין לי מושג איך כותבים...

אני מאמין שאור בחור בוגר ויכול לבחור מה לעשות.
Reddit - Testosterone - Lexapro and TRT

ואם תרצה.., חוויות של אנשים מהעולם לגבי 'ההמלצה' שלי

הייתי ממליץ לך להוריד את המינון של התרופות האלה בהדרגה עד כדי הפסקה שלהם ואם הטסט לא 'סוגר' לך את הפינה לגבי זה, אז להחזיר אותם במתינות

שמע אחי, המלצתי לו להוריד מינון בהדרגה ואם זה לא מתאים לו אז להחזיר במתינות, לא אמרתי לו 'לחתוך' בבת אחת
ציפרלקס זה לא סוכריות לשיפור מצב הרוח, זו תרופה שאמורים לקחת לטווח ארוך כדי לשנות את תפקוד הכימיקלים במוח, זו תרופה שלוקח לה זמן להגיע להשפעה ארוכת טווח, ובהחלט שלא משחקים עם המינונים לפי כמה כיף לך באותה תקופה.
את הטיפול עושים כראוי או לא עושים בכלל.

לגבי תשובה חד משמעית האם כדאי להפסיק או לא לדעתי יהיה קשה למצוא משהו בנושא כי זה לא נושא נחקר במיוחד, אבל ההיגיון אומר שאין בעיה כי טסטוסטרון לא משפיע ישירות על הרצפטורים במוח

ציפרלקס זה לא סוכריות לשיפור מצב הרוח, זו תרופה שאמורים לקחת לטווח ארוך כדי לשנות את תפקוד הכימיקלים במוח, זו תרופה שלוקח לה זמן להגיע להשפעה ארוכת טווח, ובהחלט שלא משחקים עם המינונים לפי כמה כיף לך באותה תקופה.
את הטיפול עושים כראוי או לא עושים בכלל.

לגבי תשובה חד משמעית האם כדאי להפסיק או לא לדעתי יהיה קשה למצוא משהו בנושא כי זה לא נושא נחקר במיוחד, אבל ההיגיון אומר שאין בעיה כי טסטוסטרון לא משפיע ישירות על הרצפטורים במוח
יש תרופות יותר טובות מציפרלקס שאפשר לקחת לטווח הארוך, כל אחד ומה שהוא חושב שטוב אבל אישית חושב שיותר בטוח ובריא מאשר ציפרלקס זה AFOBAZOLE

אגב מצטט לך את דבריו של טום בנושא בדבר חומרים אנבוליים ותרופות סגנון ssri דוגמת ציפרלקס

מעבר להשפעה על ערכי הכבד, קיימות השפעות הקשורות בפעולה הישירנ והסלקטיבית של ה-ssri.

SSRI - מעכב ספיגת סרוטונין סלקטיבי הנועד בעיקר לטיפול בדיכאון קליני. מספר רב של מחקרים המצביעים על האפשרות שסטרואידים אנאבוליים עלולים להשפיע על רמות אנזימים המשפיעים ישירות על הפירוק המטאבולי של סרוטונין. ישנה סברה שה- "ROID RAGE" קשור בדרך עקיפה ברמות סרוטונין נמוכות.

Br J Pharmacol 1999 Mar;126(6):1301-6

Increased dopaminergic and 5-hydroxytryptaminergic activities in male rat brain following long-term treatment with anabolic androgenic steroids.

Thiblin I, Finn A, Ross SB, Stenfors C.Department of Forensic Medicine, Karolinska Institute, Stockholm, Sweden.

אעפ"י שהדבר יכול לעבוד כנראה גם בכיוון ההפוך חוסר בבקרה ברמות הסרוטונין במהלך טיפול בדיכאון הוא מאוד בעייתי.

תשמע זה לא אחראי להמליץ לך להוריד/להפסיק לקחת תרופות שמשפיעות על מצב הרוח ככה. אל תקשיב פה לאף אחד. דעה אמיתית תקבל רק מפסיכיאטר.
יש תרופות יותר טובות מציפרלקס שאפשר לקחת לטווח הארוך, כל אחד ומה שהוא חושב שטוב אבל אישית חושב שיותר בטוח ובריא מאשר ציפרלקס זה AFOBAZOLE

אגב מצטט לך את דבריו של טום בנושא בדבר חומרים אנבוליים ותרופות סגנון ssri דוגמת ציפרלקס
אני פשוט בשוק ממך.. ליצנות. מצטער על המילים הבוטות אבל לפעמים אין ברירה.

אל תעז להמליץ לאנשים בקשר לתרופות, אתה לא איש מקצוע.

יש תרופות יותר טובות מציפרלקס שאפשר לקחת לטווח הארוך
בוא תגיד לי איזה? לפי איזה קריטריון? לפי מה אתה בוחר האם לקחת SSRI, SNRI, או טריציקלים?

אבל אישית חושב שיותר בטוח ובריא מאשר ציפרלקס זה AFOBAZOLE
לפח מה אתה אומר את זה?

הוא מביא מחקר מלפני 20 שנה, על עכברים, שלא מראה השפעה ישירה על המנגנונים של SSRI, ולא בדק בכלל אינטראקציה עם התרופות האלה

בוא תגיד לי איזה? לפי איזה קריטריון? לפי מה אתה בוחר האם לקחת SSRI, SNRI, או טריציקלים?

לפח מה אתה אומר את זה?

הוא מביא מחקר מלפני 20 שנה, על עכברים, שלא מראה השפעה ישירה על המנגנונים של SSRI, ולא בדק בכלל אינטראקציה עם התרופות האלה
תגיד לי למה אתה כמנהל נותן לזה במה בכלל? הוא נותן פה שמות של תרופות ודעות כמו ״זה לא הייתי ממליץ, זה כן״, ״זה עוזר ל..״ וכד׳. בתור מה?

אני לא פסיכיאטר ולכן בחיים לא אתיימר לייעץ לאנשים (בטח לא על גבי פורום) בקשר לתרופות

אני עדיין בשוק

תגיד לי למה אתה כמנהל נותן לזה במה בכלל? הוא נותן פה שמות של תרופות ודעות כמו ״זה לא הייתי ממליץ, זה כן״, ״זה עוזר ל..״ וכד׳. בתור מה?

אני עדיין בשוק
אה אתה עדיין לא מכיר את הבחור? הוא נכנס לכל פוסט בפורום סטרואידים ותרופות ועונה שם ציטוטים או המצאות שלו לפי פוסט אחר שהוא קרא. כבר הזהרתי את הפורום הזה מזמן מהליצן הזה

אני לא פסיכיאטר ולכן בחיים לא אתיימר לייעץ לאנשים (בטח לא על גבי פורום) בקשר לתרופות

אני עדיין בשוק
זה קצת תחום אפור, אני מסכים איתך. אבל כל עוד אין פה ניצול לרעה של סמכות כדי למכור אג'נדות אז קצת קשה לומר משהו בנושא.
קח בחשבון שכל פורום סטרואידים זה תחום אפור מוסרית לתת ולקבל ייעוץ מאנשים רנדומליים באינטרנט

אני עדיין בשוק
שמע אחי, הוא יכול ללכת לפסיכיאטר שלו ולשאול אותו מה כדאי לעשות, קראתי על מנגנון הפעילות של התרופות השונות ובהחלט נראלי שתרופה x יותר בטוחה מתרופה y, ע"פ הבנתי, אם בנאדם רוצה להחליף את התרופות שהוא לוקח הוא צריך להתייעץ עם הפסיכיאטר שלו במידה ובגלל הפסיכיאטר הוא לוקח את אותם התרופות

הבאתי לפה את הציטוט של טום ואפשר להביא עוד מקורות שלא תמיד סטרואידים וssri הולכים טוב ביחד

בסופו של דבר זאת החלטה שלו, ובנאדם שבוחר לקחת תרופה כזאת או להפסיק תרופה אחרת צריך לעשות את המחקר שלו ולא להסתמך על מילים של בנאדם כזה או אחר

אחרת כל בנאדם פה היה מתחיל סייקל טסט כי הדילר שכנע אותו שזה יהיה לו טוב, עזוב אותך רגע שזה תופעה שאכן חוזרת ונשנית

משער שבשל כך המלצת לבחור לשאול את הפסיכיאטר, חושב שכדאי שהפסיכיאטר שהוא ישאל יידע על כך שיש טסט חיצוני ברקע

קראתי על מנגנון הפעילות של התרופות השונות ובהחלט נראלי שתרופה x יותר בטוחה מתרופה y
אין לך אבל שום ידע או רקע כדי להבין את זה.
כל נוגדי הדיכאון וחרדה בטוחים לשימוש, אבל לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות משלו.
לדוגמא ציפרלקס הוא בעל הכי פחות תופעות לוואי, אבל יש לו 2 תופעות לוואי משמעותיות: הוא פוגע הכי הרבה בחשק והתפקוד המיני, והוא יכול להגביר נטיות התאבדותיות. במקרים של חשש להתאבדות פשוט לא מביאים ציפרלקס ונותנים משהו אחר. במידה והפגיעה המינית מגיעה למצב בלתי נסבל, מן הסתם התרופה לא טובה לאותו אדם ומביאים לו משהו אחר.
לכל תרופה יש את היתרון והחיסרון שלה

הבאתי לפה את הציטוט של טום ואפשר להביא עוד מקורות שלא תמיד סטרואידים וssri הולכים טוב ביחד
כל מידע שמקשר ביניהם יהיה נטו אנקדוטלי, כי אין מחקר בנושא בבני אדם

בסופו של דבר זאת החלטה שלו, ובנאדם שבוחר לקחת תרופה כזאת או להפסיק תרופה אחרת צריך לעשות את המחקר שלו ולא להסתמך על מילים של בנאדם כזה או אחר
לא לא לא. תרופות לא מחליטים לקחת או להפסיק סתם כי אתה חושב שיש לך מספיק ידע.
סטרואידים זה דבר אחד, אתה לוקח את זה בידיעה מלאה שזה מזיק לך, אבל אתה לוקח למטרה מסויימת. תרופות מרשם אחרות לא מתחילים או מפסיקים רק כי נראה לך שאתה יודע יותר מהרופא שלך

איך תרופה שיכולה להגביר נטיות אובדניות עונה להגדרה בטוחה לשימוש??

ועל הרבה דברים אין מחקר על בני אדם אז משתמשים בידע שיש לנו על עכברים שזה הדבר שהכי קרוב אלינו שאפשר לחקור

או בעדויות השימוש של עכברים אנושיים כמו בסטרואידים שהגדרת את זה יפה כתחום אפור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית