עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אדוני הפסיכיאטר,אתה באמת ממליץ לבן אדם להפסיק ליטול את התרופות שלו עכשיו? שמור לך מקום בגהנום יחולה נפש.עם הטסט יהיה לך מצב רוח יותר טוב כך שלא תצטרך ציפרלקס ולגבי מנוקסידיל אמור להיות בגלל הטסט צמיחת שיער מוגברת, הייתי ממליץ לך להוריד את המינון של התרופות האלה בהדרגה עד כדי הפסקה שלהם ואם הטסט לא 'סוגר' לך את הפינה לגבי זה, אז להחזיר אותם במתינות
אני לא יודע למה הוא לוקח ציפרלקס ומכיר לא מעט שלוקחים ציפרלקס במינונים וזמנים על דעת עצמם..אדוני הפסיכיאטר,אתה באמת ממליץ לבן אדם להפסיק ליטול את התרופות שלו עכשיו? שמור לך מקום בגהנום יחולה נפש
לא המלצתי לו להפסיק ליטול אלא להוריד מינון במתינות
לי זה נראה המלצהעם הטסט יהיה לך מצב רוח יותר טוב כך שלא תצטרך ציפרלקס
זה תרופה בטוחה שאנשים חיים עליה ולוקחים לטווח ארוך מאוד. אין שום סיבה להיגמל למי שזה משפר לו את איכות החייםממליץ לאנשים שאני אוהב להיגמל מתרופות ממשפחת הssri דוגמת ציפרלקס במידה וזה מתאפשר להם
הייתי ממליץ לך להוריד את המינון של התרופות האלה בהדרגה עד כדי הפסקה שלהם ואם הטסט לא 'סוגר' לך את הפינה לגבי זה, אז להחזיר אותם במתינותלי זה נראה המלצה
לפני שאתה כותב דברים ונותן עצות,תדע על מה אתה מדבר יחתיכת ליצן.אגב, לפני שכתבתי את זה, עברתי על כמה אשכולות 'דומים' כדי לבדוק אם אכן אני נותן את העצה הנכונה
לצורך עיונך נענה - ציפרלקס וטסט,מיתוס?
שמע אחי, הבעתי דעה, זכותי המלאה.לפני שאתה כותב דברים ונותן עצות,תדע על מה אתה מדבר יחתיכת ליצן.
לקרוא ברפרוף פוסט ישן לא מקנה לך שום ידע בנושא
ציפרלקס זה לא סוכריות לשיפור מצב הרוח, זו תרופה שאמורים לקחת לטווח ארוך כדי לשנות את תפקוד הכימיקלים במוח, זו תרופה שלוקח לה זמן להגיע להשפעה ארוכת טווח, ובהחלט שלא משחקים עם המינונים לפי כמה כיף לך באותה תקופה.הייתי ממליץ לך להוריד את המינון של התרופות האלה בהדרגה עד כדי הפסקה שלהם ואם הטסט לא 'סוגר' לך את הפינה לגבי זה, אז להחזיר אותם במתינות
שמע אחי, המלצתי לו להוריד מינון בהדרגה ואם זה לא מתאים לו אז להחזיר במתינות, לא אמרתי לו 'לחתוך' בבת אחת
יש תרופות יותר טובות מציפרלקס שאפשר לקחת לטווח הארוך, כל אחד ומה שהוא חושב שטוב אבל אישית חושב שיותר בטוח ובריא מאשר ציפרלקס זה AFOBAZOLEציפרלקס זה לא סוכריות לשיפור מצב הרוח, זו תרופה שאמורים לקחת לטווח ארוך כדי לשנות את תפקוד הכימיקלים במוח, זו תרופה שלוקח לה זמן להגיע להשפעה ארוכת טווח, ובהחלט שלא משחקים עם המינונים לפי כמה כיף לך באותה תקופה.
את הטיפול עושים כראוי או לא עושים בכלל.
לגבי תשובה חד משמעית האם כדאי להפסיק או לא לדעתי יהיה קשה למצוא משהו בנושא כי זה לא נושא נחקר במיוחד, אבל ההיגיון אומר שאין בעיה כי טסטוסטרון לא משפיע ישירות על הרצפטורים במוח
מעבר להשפעה על ערכי הכבד, קיימות השפעות הקשורות בפעולה הישירנ והסלקטיבית של ה-ssri.
SSRI - מעכב ספיגת סרוטונין סלקטיבי הנועד בעיקר לטיפול בדיכאון קליני. מספר רב של מחקרים המצביעים על האפשרות שסטרואידים אנאבוליים עלולים להשפיע על רמות אנזימים המשפיעים ישירות על הפירוק המטאבולי של סרוטונין. ישנה סברה שה- "ROID RAGE" קשור בדרך עקיפה ברמות סרוטונין נמוכות.
Br J Pharmacol 1999 Mar;126(6):1301-6
Increased dopaminergic and 5-hydroxytryptaminergic activities in male rat brain following long-term treatment with anabolic androgenic steroids.
Thiblin I, Finn A, Ross SB, Stenfors C.Department of Forensic Medicine, Karolinska Institute, Stockholm, Sweden.
אעפ"י שהדבר יכול לעבוד כנראה גם בכיוון ההפוך חוסר בבקרה ברמות הסרוטונין במהלך טיפול בדיכאון הוא מאוד בעייתי.
אני פשוט בשוק ממך.. ליצנות. מצטער על המילים הבוטות אבל לפעמים אין ברירה.יש תרופות יותר טובות מציפרלקס שאפשר לקחת לטווח הארוך, כל אחד ומה שהוא חושב שטוב אבל אישית חושב שיותר בטוח ובריא מאשר ציפרלקס זה AFOBAZOLE
אגב מצטט לך את דבריו של טום בנושא בדבר חומרים אנבוליים ותרופות סגנון ssri דוגמת ציפרלקס
בוא תגיד לי איזה? לפי איזה קריטריון? לפי מה אתה בוחר האם לקחת SSRI, SNRI, או טריציקלים?יש תרופות יותר טובות מציפרלקס שאפשר לקחת לטווח הארוך
לפח מה אתה אומר את זה?אבל אישית חושב שיותר בטוח ובריא מאשר ציפרלקס זה AFOBAZOLE
הוא מביא מחקר מלפני 20 שנה, על עכברים, שלא מראה השפעה ישירה על המנגנונים של SSRI, ולא בדק בכלל אינטראקציה עם התרופות האלהאגב מצטט לך את דבריו של טום בנושא בדבר חומרים אנבוליים ותרופות סגנון ssri דוגמת ציפרלקס
תגיד לי למה אתה כמנהל נותן לזה במה בכלל? הוא נותן פה שמות של תרופות ודעות כמו ״זה לא הייתי ממליץ, זה כן״, ״זה עוזר ל..״ וכד׳. בתור מה?בוא תגיד לי איזה? לפי איזה קריטריון? לפי מה אתה בוחר האם לקחת SSRI, SNRI, או טריציקלים?
לפח מה אתה אומר את זה?
הוא מביא מחקר מלפני 20 שנה, על עכברים, שלא מראה השפעה ישירה על המנגנונים של SSRI, ולא בדק בכלל אינטראקציה עם התרופות האלה
אה אתה עדיין לא מכיר את הבחור? הוא נכנס לכל פוסט בפורום סטרואידים ותרופות ועונה שם ציטוטים או המצאות שלו לפי פוסט אחר שהוא קרא. כבר הזהרתי את הפורום הזה מזמן מהליצן הזהתגיד לי למה אתה כמנהל נותן לזה במה בכלל? הוא נותן פה שמות של תרופות ודעות כמו ״זה לא הייתי ממליץ, זה כן״, ״זה עוזר ל..״ וכד׳. בתור מה?
אני עדיין בשוק
זה קצת תחום אפור, אני מסכים איתך. אבל כל עוד אין פה ניצול לרעה של סמכות כדי למכור אג'נדות אז קצת קשה לומר משהו בנושא.תגיד לי למה אתה כמנהל נותן לזה במה בכלל? הוא נותן פה שמות של תרופות ודעות כמו ״זה לא הייתי ממליץ, זה כן״, ״זה עוזר ל..״ וכד׳. בתור מה?
אני לא פסיכיאטר ולכן בחיים לא אתיימר לייעץ לאנשים (בטח לא על גבי פורום) בקשר לתרופות
אני עדיין בשוק
שמע אחי, הוא יכול ללכת לפסיכיאטר שלו ולשאול אותו מה כדאי לעשות, קראתי על מנגנון הפעילות של התרופות השונות ובהחלט נראלי שתרופה x יותר בטוחה מתרופה y, ע"פ הבנתי, אם בנאדם רוצה להחליף את התרופות שהוא לוקח הוא צריך להתייעץ עם הפסיכיאטר שלו במידה ובגלל הפסיכיאטר הוא לוקח את אותם התרופותתגיד לי למה אתה כמנהל נותן לזה במה בכלל? הוא נותן פה שמות של תרופות ודעות כמו ״זה לא הייתי ממליץ, זה כן״, ״זה עוזר ל..״ וכד׳. בתור מה?
אני עדיין בשוק
אין לך אבל שום ידע או רקע כדי להבין את זה.קראתי על מנגנון הפעילות של התרופות השונות ובהחלט נראלי שתרופה x יותר בטוחה מתרופה y
כל מידע שמקשר ביניהם יהיה נטו אנקדוטלי, כי אין מחקר בנושא בבני אדםהבאתי לפה את הציטוט של טום ואפשר להביא עוד מקורות שלא תמיד סטרואידים וssri הולכים טוב ביחד
לא לא לא. תרופות לא מחליטים לקחת או להפסיק סתם כי אתה חושב שיש לך מספיק ידע.בסופו של דבר זאת החלטה שלו, ובנאדם שבוחר לקחת תרופה כזאת או להפסיק תרופה אחרת צריך לעשות את המחקר שלו ולא להסתמך על מילים של בנאדם כזה או אחר