עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי למי שאין את אותן הנטיות זה לא יגביר לו אותן.איך תרופה שיכולה להגביר נטיות אובדניות עונה להגדרה בטוחה לשימוש??
ואיך פסיכיאטר יכול לדעת את זה? אין דרך לדעת את זה בוודאות, משער שהרבה פעמים זה ניחוש מושכלכי למי שאין את אותן הנטיות זה לא יגביר לו אותן.
זה משהו שפסיכיאטר צריך לברר לפני שהוא רושם לך ציפרלקס, האם הסיכון הזה רלוונטי לך או לא
הוא אמור לעשות איתך פגישה של שעה לפחות, זה בהחלט מספיק זמן כדי לדעת האם אתה בסיכון משמעותי או לא.ואיך פסיכיאטר יכול לדעת את זה? אין דרך לדעת את זה בוודאות, משער שהרבה פעמים זה ניחוש מושכל
אתה צודק אבל זה אף פעם לא בטוח כי בנאדם שהולך לפסיכיאטר זה הרבה פעמים אדם עם מצבי רוח משתנים וייתכן שבמהלך השעה הוא ייראה לפסכיאטר כתקין וביום אחר הוא בדיוק יקבל התקף, פסיכיאטר זה לא עבודה פשוטה בכללהוא אמור לעשות איתך פגישה של שעה לפחות, זה בהחלט מספיק זמן כדי לדעת האם אתה בסיכון משמעותי או לא.
לכל תרופה יש את היתרון והחיסרון שלה, אמרת יפה..
לא הייתי ממהר להסיק שציפרקלס זה התרופה עם הכי פחות תופעות לוואי, הרי בעולם של הפארמה, יש הרבה כסף מאחורי המחקרים והתרופות וההחלטה מה לרשום או מה מוגדר כיותר בטוח לשימוש, זה גם תחום אפור
אתה צודק אבל זה אף פעם לא בטוח כי בנאדם שהולך לפסיכיאטר זה הרבה פעמים אדם עם מצבי רוח משתנים וייתכן שבמהלך השעה הוא ייראה לפסכיאטר כתקין וביום אחר הוא בדיוק יקבל התקף, פסיכיאטר זה לא עבודה פשוטה בכלל
אמרת חד משמעית להפסיק....עד כדי הפסקה שלהם
אני מאוד אשמח למחקר שמראה שטסט גורם "למצב רוח טוב" וימנע התקפים/חרדות/וכל סיבה אחרת שציפרלקס בגללו נכנס לסיפורעם הטסט יהיה לך מצב רוח יותר טוב כך שלא תצטרך ציפרלקס
אין לי הקרחה חחחח אני לוקח מינוקסי לזקן והציפרלקס אף אחד לא אמר לי לקחת אני לוקח דעת עצמי בלבד כי שמעתי שזה משפר ביטחון עצמי ומצב רוח חחאדוני הפסיכיאטר,אתה באמת ממליץ לבן אדם להפסיק ליטול את התרופות שלו עכשיו? שמור לך מקום בגהנום יחולה נפש.
בנוסף,טסט לא יצמיח לו שום שיער בראש(שבגלל הקרחה הוא לוקח מנוקסידיל)
אני מאוד אשמח למחקר שמראה שטסט גורם "למצב רוח טוב" וימנע התקפים/חרדות/וכל סיבה אחרת שציפרלקס בגללו נכנס לסיפור
מי אמר לך שטסט משפר מצבים נפשיים עד כדי ביטול הצורך בציפרלקס ולא עושה ההפך ויכול להגביר אותם?
זה דבר מטומטם לעשותוהציפרלקס אף אחד לא אמר לי לקחת אני לוקח דעת עצמי בלבד
אז מה אתה מציע לו? להפסיק לקחת? 😣😱זה דבר מטומטם לעשות
תשמע זה שיפר לי את החיים לטובה בצורה שלא האמנתי אפילוזה דבר מטומטם לעשות
מתי אמרתי להפסיק?אז מה אתה מציע לו? להפסיק לקחת? 😣😱
אז אתה בעצם ממליץ לבחור להמשיך לקחת תרופות פסיכיאטריות ללא חוות דעת פסיכיאטרית?מתי אמרתי להפסיק?
חברים לא צריך לריב בואו נדבר בכבוד אחד לשני הרבה יותר כיף לנהל ככה דיון..אז אתה בעצם ממליץ לבחור להמשיך לקחת תרופות פסיכיאטריות ללא חוות דעת פסיכיאטרית?
😣 הוא התכוון שזה מטומטם לקחת על דעת עצמו איך הבנת מזה שהוא אמר לו להפסיק??אז מה אתה מציע לו? להפסיק לקחת? 😣😱
שמישהו אומר למישהו זה מטומטם לקחת דיבול אז הוא בשולי דבריו אומר לו אל תקח דיבול, עשיתי היקש לצורך העניין 😣😣 הוא התכוון שזה מטומטם לקחת על דעת עצמו איך הבנת מזה שהוא אמר לו להפסיק??
זה מטומטם לקחת תרופה פסיכיאטרית כשאין צורך.שמישהו אומר למישהו זה מטומטם לקחת דיבול אז הוא בשולי דבריו אומר לו אל תקח דיבול, עשיתי היקש לצורך העניין 😣
שוב אני אסביר לך מר סייקל, הוא התכוון שזה טיפשי לקחת על דעת עצמו! בלי עכשיו קשר להאם להמשיך לקחת או לא,שמישהו אומר למישהו זה מטומטם לקחת דיבול אז הוא בשולי דבריו אומר לו אל תקח דיבול, עשיתי היקש לצורך העניין 😣
אז מה הוא יעשה הלאה? הוא יצטרך להיות עם הssri כל החיים שלו?זה מטומטם לקחת תרופה פסיכיאטרית כשאין צורך.
אם הוא כבר לוקח ופיתח תלות כלשהי זה בעיה להפסיק