עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא,ואני לא בקיא מספיק בתרופות נוגדות חרדה מספיק בשביל לענות על זה.אז מה הוא יעשה הלאה? הוא יצטרך להיות עם הssri כל החיים שלו?
ובכל אופן ענית, במצבים כאלו מפנים אותו לייעוץ מקצועי ולא לוקחים אחריות, אני יכול לייעץ לאדם איזה חומרים לקחת אבל שז, מגיע למצב שהבן אדם לוקח ssri אנחנו לא נותנים שום חוות דעת בלי להבין למה הוא לוקח זאתאני הצעתי שיתפוס טרמפ על הסייקל טסט כדי להיגמל מהssri שלכאורה הוא פיתח תלות בו, האם זה הדבר הנכון או החכם לעשות, אינני בקיא מספיק בשביל לענות על זה
אבל הוא אמר לך למה הוא לוקח את זה, הוא לוקח את זה על דעת עצמו כי זה עושה לו טובובכל אופן ענית, במצבים כאלו מפנים אותו לייעוץ מקצועי ולא לוקחים אחריות, אני יכול לייעץ לאדם איזה חומרים לקחת אבל שז, מגיע למצב שהבן אדם לוקח ssri אנחנו לא נותנים שום חוות דעת בלי להבין למה הוא לוקח זאת
לא הכי חכם לקחת על דעת עצמך, אתה לא יודע מינון והאם זו התרופה הנכונה לךאין לי הקרחה חחחח אני לוקח מינוקסי לזקן והציפרלקס אף אחד לא אמר לי לקחת אני לוקח דעת עצמי בלבד כי שמעתי שזה משפר ביטחון עצמי ומצב רוח חח
שום דבר לא 100%, אבל אפשר להעריך בביטחון יחסי או לא. אם אני נותן לילד פניצילין אני לוקח סיכון שהוא אלרגי, אבל אני יודע שהסיכון נמוך, אני יודע איך להתמודד איתו, והסיכון מלתת לו משהו אחר הוא גבוה יותרפסיכיאטר יכול להעריך בנאדם אבל אין בזה 100 אחוז
אתה לא יודע איך מחקר רפואי עובד, זה גם לא רלוונטי לך וזה בסדר, אבל אל תסתמך על הידע שלך במה שאין לךביג פארמה לא מחבלת בהכרח בתיעוד תופעות הלוואי אבל לא אחת ולא פעמיים ראינו שיש מחקר ויום אחרי מחקר שאומר את הדבר ההפוך, או תרופות יותר יעילות או פחות יעילות עם פחות כסף לפרסום או מחקר, קח לדוגמא את הידרוקלורקווין ומה שאומרים עליה ביחס לקורונה, יום אחד זה בריא, יום שני זה לא בריא וכנל רמרסדביר
הוא ציין קשר היפוטתי מאוד ולא מבוסס במיוחדטום ציין מקודם שssri וroid rage עלולים ללכת ביחד, זה משהו שהייתי מתחשב בו אבל אם הוא כבר לוקח תקופה שיבדוק עם הרופא האמון עליו מה הלאה
אני אגלה לך סודף לא צריך להיות גאון כדי לדבר אנגלית. זה שמישהו כותב באנגלית לא אומר שהוא מבין גדולאני מסתכל על זה מהכיוון ההפוך שחרדה ודיכאון הולכים לרוב יד ביד עם טסט נמוך
ואני אצטט ממה שקראתי באנגלית למה אני אומר את זה:
You may find that you will no longer need your SSRIs if the depression/anxiety were caused by low T.
לא הבנתי, ביקשת מרופא שירשום לך מרשם והוא הסכים איתך שזה יתאים לך, או שסתם קימבנת מרשם?חברים ציפרלקס אני לוקח על דעת עצמי אף אחד לא אמר לי מעולם לקחת את זה....היה לי תקופה של מצב רוח ירוד אז אמרתי ננסה כי שמעתי על זה ביקורות טובות וקיבלתי מרשם חוקי מרופא אז התחלתי ועכשיו כבר חצי שנה עם זה והחיים ישתפרו לטובה מרגיש הרבה יותר טוב והרבה יותר שמח...
הוא יפסיק בליווי רופא מתי שיתאים לו להפסיק, אם הוא ירגיש צורךאז מה הוא יעשה הלאה? הוא יצטרך להיות עם הssri כל החיים שלו?
אתה לא בקיא, ועדיין המלצת, אתה מבין מה לא בסדר?אני הצעתי שיתפוס טרמפ על הסייקל טסט כדי להיגמל מהssri שלכאורה הוא פיתח תלות בו, האם זה הדבר הנכון או החכם לעשות, אינני בקיא מספיק בשביל לענות על זה
את זה הוא אמר אחרי שייעצת את מה שייעצת, לא טרחת לשאול לפני זה למה הוא לוקח ציפרלקס והאם יש לו בעיות פסיכולוגיות, הגבת ורק לאחר מכן בהמשך הויכוח הבן אדם אמר את הסיבהאבל הוא אמר לך למה הוא לוקח את זה, הוא לוקח את זה על דעת עצמו כי זה עושה לו טוב
אז התשובה פה לכאורה לבחור, אור, היא לך שבור את הראש אצל הפסיכיאטר? כי הוא איש המקצוע המתאים לייעוץ בנושא?
תיארתי לרופא משפחה שלי שמכיר אותי את הסיבות שאני מעוניין בציפרלקס והוא אמר לי לנסות חודש ולהגיד לו איך אני מרגיש ולפי זה נחליט יחד עם ממשיכים או לא...מרשם חוקי לחלוטין לא קימבנתי כלום מרשם חוקי מהקופת חולים שלילא הכי חכם לקחת על דעת עצמך, אתה לא יודע מינון והאם זו התרופה הנכונה לך
שום דבר לא 100%, אבל אפשר להעריך בביטחון יחסי או לא. אם אני נותן לילד פניצילין אני לוקח סיכון שהוא אלרגי, אבל אני יודע שהסיכון נמוך, אני יודע איך להתמודד איתו, והסיכון מלתת לו משהו אחר הוא גבוה יותר
אתה לא יודע איך מחקר רפואי עובד, זה גם לא רלוונטי לך וזה בסדר, אבל אל תסתמך על הידע שלך במה שאין לך
הוא ציין קשר היפוטתי מאוד ולא מבוסס במיוחד
אני אגלה לך סודף לא צריך להיות גאון כדי לדבר אנגלית. זה שמישהו כותב באנגלית לא אומר שהוא מבין גדול
לא הבנתי, ביקשת מרופא שירשום לך מרשם והוא הסכים איתך שזה יתאים לך, או שסתם קימבנת מרשם?
אם רופא החליט שזה בסדר אז אין עם זה שום בעיה
הוא יפסיק בליווי רופא מתי שיתאים לו להפסיק, אם הוא ירגיש צורך
אתה לא בקיא, ועדיין המלצת, אתה מבין מה לא בסדר?
אני אגיד את זה חד וחלק פה עכשיו שבעתיד זה לא יקרה יותר. מי שימליץ על סטרואידים כתחליף לטיפול תרופתי ראוי, יסולק מהפורום
לך אליו תגיד לו שאתה עולה על סייקל סטרואידים ושלא ירשום את זה במערכת בגלל סודיות רפואית ותתייעץ איתו על הנושא אם אתה רוצה או כדאי לך בכלל, מה לעשות ביחס לssriתיארתי לרופא משפחה שלי שמכיר אותי את הסיבות שאני מעוניין בציפרלקס והוא אמר לי לנסות חודש ולהגיד לו איך אני מרגיש ולפי זה נחליט יחד עם ממשיכים או לא...מרשם חוקי לחלוטין לא קימבנתי כלום מרשם חוקי מהקופת חולים שלי
נראה אחשוב כבר מה לעשות תודה אחי על העזרהלך אליו תגיד לו שאתה עולה על סייקל סטרואידים ושלא ירשום את זה במערכת בגלל סודיות רפואית ותתייעץ איתו על הנושא אם אתה רוצה או כדאי לך בכלל, מה לעשות ביחס לssri
לא בהכרח. אבל בטח לא להפסיק לקחת במיידי כי יש לזה תופעות לוואי אפשריות, זה לא מולטי ויטמין. לא היה צריך להתחיל לקחת על דעת עצמו, אבל זה כבר קרה וירידה או הפסקה של מינון - רק בהדרגתיות ותחת ייעוץ של איש מקצועאז מה הוא יעשה הלאה? הוא יצטרך להיות עם הssri כל החיים שלו?
זה מה שהצעתי מההתחלה מינוס הקטע של הייעוץ של איש מקצוע, אופס טעות שלי, צודק..לא בהכרח. אבל בטח לא להפסיק לקחת במיידי כי יש לזה תופעות לוואי אפשריות, זה לא מולטי ויטמין. לא היה צריך להתחיל לקחת על דעת עצמו, אבל זה כבר קרה וירידה או הפסקה של מינון - רק בהדרגתיות ותחת ייעוץ של איש מקצוע
לא הבנתי מה אתה רוצה מלוק,לבן אדם היה ptsd וחרדות איומות מאז שהיה ילד, היו לו מחשבות אובדניות כל הנעורים.הוא נאבק בכמה דברים שונים בחיים והחליט בסוף לסיים אותםסטרואידים יכולים להגביר נטיות אובדניות, זה לא חדש, זה מופיע בספרות ולפני כמה ימים היה לנו מקרה מצער Luke Sandoe נפטר בגיל 30
אתה נתת ייעוץ מה לעשות בעצמך. אני אומר שצריך ללכת לאיש מקצוע. הבדל קטן..זה מה שהצעתי מההתחלה מינוס הקטע של הייעוץ של איש מקצוע, אופס טעות שלי, צודק..
ככה זה כשמוציאים כל דבר מהקשרולא הבנתי מה אתה רוצה מלוק,לבן אדם היה ptsd וחרדות איומות מאז שהיה ילד, היו לו מחשבות אובדניות כל הנעורים.הוא נאבק בכמה דברים שונים בחיים והחליט בסוף לסיים אותם