הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציפרלקס מינוקסידיל וסייקל

אני הצעתי שיתפוס טרמפ על הסייקל טסט כדי להיגמל מהssri שלכאורה הוא פיתח תלות בו, האם זה הדבר הנכון או החכם לעשות, אינני בקיא מספיק בשביל לענות על זה

אני הצעתי שיתפוס טרמפ על הסייקל טסט כדי להיגמל מהssri שלכאורה הוא פיתח תלות בו, האם זה הדבר הנכון או החכם לעשות, אינני בקיא מספיק בשביל לענות על זה
ובכל אופן ענית, במצבים כאלו מפנים אותו לייעוץ מקצועי ולא לוקחים אחריות, אני יכול לייעץ לאדם איזה חומרים לקחת אבל שז, מגיע למצב שהבן אדם לוקח ssri אנחנו לא נותנים שום חוות דעת בלי להבין למה הוא לוקח זאת
כי לאף אחד! פה, אין כתפיים מספיק רחבות לשאת בתוצאות במידה והעצה תיהיה שגויה,

ובכל אופן ענית, במצבים כאלו מפנים אותו לייעוץ מקצועי ולא לוקחים אחריות, אני יכול לייעץ לאדם איזה חומרים לקחת אבל שז, מגיע למצב שהבן אדם לוקח ssri אנחנו לא נותנים שום חוות דעת בלי להבין למה הוא לוקח זאת
אבל הוא אמר לך למה הוא לוקח את זה, הוא לוקח את זה על דעת עצמו כי זה עושה לו טוב
אז התשובה פה לכאורה לבחור, אור, היא לך שבור את הראש אצל הפסיכיאטר? כי הוא איש המקצוע המתאים לייעוץ בנושא?

אין לי הקרחה חחחח אני לוקח מינוקסי לזקן והציפרלקס אף אחד לא אמר לי לקחת אני לוקח דעת עצמי בלבד כי שמעתי שזה משפר ביטחון עצמי ומצב רוח חח
לא הכי חכם לקחת על דעת עצמך, אתה לא יודע מינון והאם זו התרופה הנכונה לך

פסיכיאטר יכול להעריך בנאדם אבל אין בזה 100 אחוז
שום דבר לא 100%, אבל אפשר להעריך בביטחון יחסי או לא. אם אני נותן לילד פניצילין אני לוקח סיכון שהוא אלרגי, אבל אני יודע שהסיכון נמוך, אני יודע איך להתמודד איתו, והסיכון מלתת לו משהו אחר הוא גבוה יותר

ביג פארמה לא מחבלת בהכרח בתיעוד תופעות הלוואי אבל לא אחת ולא פעמיים ראינו שיש מחקר ויום אחרי מחקר שאומר את הדבר ההפוך, או תרופות יותר יעילות או פחות יעילות עם פחות כסף לפרסום או מחקר, קח לדוגמא את הידרוקלורקווין ומה שאומרים עליה ביחס לקורונה, יום אחד זה בריא, יום שני זה לא בריא וכנל רמרסדביר
אתה לא יודע איך מחקר רפואי עובד, זה גם לא רלוונטי לך וזה בסדר, אבל אל תסתמך על הידע שלך במה שאין לך

טום ציין מקודם שssri וroid rage עלולים ללכת ביחד, זה משהו שהייתי מתחשב בו אבל אם הוא כבר לוקח תקופה שיבדוק עם הרופא האמון עליו מה הלאה
הוא ציין קשר היפוטתי מאוד ולא מבוסס במיוחד

אני מסתכל על זה מהכיוון ההפוך שחרדה ודיכאון הולכים לרוב יד ביד עם טסט נמוך
ואני אצטט ממה שקראתי באנגלית למה אני אומר את זה:

You may find that you will no longer need your SSRIs if the depression/anxiety were caused by low T.
אני אגלה לך סודף לא צריך להיות גאון כדי לדבר אנגלית. זה שמישהו כותב באנגלית לא אומר שהוא מבין גדול

חברים ציפרלקס אני לוקח על דעת עצמי אף אחד לא אמר לי מעולם לקחת את זה....היה לי תקופה של מצב רוח ירוד אז אמרתי ננסה כי שמעתי על זה ביקורות טובות וקיבלתי מרשם חוקי מרופא אז התחלתי ועכשיו כבר חצי שנה עם זה והחיים ישתפרו לטובה מרגיש הרבה יותר טוב והרבה יותר שמח...
לא הבנתי, ביקשת מרופא שירשום לך מרשם והוא הסכים איתך שזה יתאים לך, או שסתם קימבנת מרשם?
אם רופא החליט שזה בסדר אז אין עם זה שום בעיה

אז מה הוא יעשה הלאה? הוא יצטרך להיות עם הssri כל החיים שלו?
הוא יפסיק בליווי רופא מתי שיתאים לו להפסיק, אם הוא ירגיש צורך

אתה לא בקיא, ועדיין המלצת, אתה מבין מה לא בסדר?

אני אגיד את זה חד וחלק פה עכשיו שבעתיד זה לא יקרה יותר. מי שימליץ על סטרואידים כתחליף לטיפול תרופתי ראוי, יסולק מהפורום

אבל הוא אמר לך למה הוא לוקח את זה, הוא לוקח את זה על דעת עצמו כי זה עושה לו טוב
אז התשובה פה לכאורה לבחור, אור, היא לך שבור את הראש אצל הפסיכיאטר? כי הוא איש המקצוע המתאים לייעוץ בנושא?
את זה הוא אמר אחרי שייעצת את מה שייעצת, לא טרחת לשאול לפני זה למה הוא לוקח ציפרלקס והאם יש לו בעיות פסיכולוגיות, הגבת ורק לאחר מכן בהמשך הויכוח הבן אדם אמר את הסיבה

• פותח/ת השרשור
לא הכי חכם לקחת על דעת עצמך, אתה לא יודע מינון והאם זו התרופה הנכונה לך

שום דבר לא 100%, אבל אפשר להעריך בביטחון יחסי או לא. אם אני נותן לילד פניצילין אני לוקח סיכון שהוא אלרגי, אבל אני יודע שהסיכון נמוך, אני יודע איך להתמודד איתו, והסיכון מלתת לו משהו אחר הוא גבוה יותר

אתה לא יודע איך מחקר רפואי עובד, זה גם לא רלוונטי לך וזה בסדר, אבל אל תסתמך על הידע שלך במה שאין לך

הוא ציין קשר היפוטתי מאוד ולא מבוסס במיוחד

אני אגלה לך סודף לא צריך להיות גאון כדי לדבר אנגלית. זה שמישהו כותב באנגלית לא אומר שהוא מבין גדול

לא הבנתי, ביקשת מרופא שירשום לך מרשם והוא הסכים איתך שזה יתאים לך, או שסתם קימבנת מרשם?
אם רופא החליט שזה בסדר אז אין עם זה שום בעיה

הוא יפסיק בליווי רופא מתי שיתאים לו להפסיק, אם הוא ירגיש צורך

אתה לא בקיא, ועדיין המלצת, אתה מבין מה לא בסדר?

אני אגיד את זה חד וחלק פה עכשיו שבעתיד זה לא יקרה יותר. מי שימליץ על סטרואידים כתחליף לטיפול תרופתי ראוי, יסולק מהפורום
תיארתי לרופא משפחה שלי שמכיר אותי את הסיבות שאני מעוניין בציפרלקס והוא אמר לי לנסות חודש ולהגיד לו איך אני מרגיש ולפי זה נחליט יחד עם ממשיכים או לא...מרשם חוקי לחלוטין לא קימבנתי כלום מרשם חוקי מהקופת חולים שלי

תיארתי לרופא משפחה שלי שמכיר אותי את הסיבות שאני מעוניין בציפרלקס והוא אמר לי לנסות חודש ולהגיד לו איך אני מרגיש ולפי זה נחליט יחד עם ממשיכים או לא...מרשם חוקי לחלוטין לא קימבנתי כלום מרשם חוקי מהקופת חולים שלי
לך אליו תגיד לו שאתה עולה על סייקל סטרואידים ושלא ירשום את זה במערכת בגלל סודיות רפואית ותתייעץ איתו על הנושא אם אתה רוצה או כדאי לך בכלל, מה לעשות ביחס לssri

• פותח/ת השרשור
לך אליו תגיד לו שאתה עולה על סייקל סטרואידים ושלא ירשום את זה במערכת בגלל סודיות רפואית ותתייעץ איתו על הנושא אם אתה רוצה או כדאי לך בכלל, מה לעשות ביחס לssri
נראה אחשוב כבר מה לעשות תודה אחי על העזרה

אני אניח את הדברים כאן, אולי אני מתבלבל

סטרואידים יכולים להגביר נטיות אובדניות, זה לא חדש, זה מופיע בספרות ולפני כמה ימים היה לנו מקרה מצער Luke Sandoe נפטר בגיל 30

SSRI לא נותנים למישהו עם נטיות אובדניות, זה כתב פה המנהל לפני דקות אחדות

הייתי ממליץ לאור הערות החברים פה לבדוק עם הרופא שלך מה כדאי לך לעשות, ייתכן מאוד שהוא יגיד לך שאם אתה לוקח סטרואידים אז אתה ברשות עצמך, תשאל אותו על הssri ומה כדאי לעשות ואם אתה רוצה להפסיק אז תעשה את זה בליווי שלו ושיהיה רק בהצלחה

אז מה הוא יעשה הלאה? הוא יצטרך להיות עם הssri כל החיים שלו?
לא בהכרח. אבל בטח לא להפסיק לקחת במיידי כי יש לזה תופעות לוואי אפשריות, זה לא מולטי ויטמין. לא היה צריך להתחיל לקחת על דעת עצמו, אבל זה כבר קרה וירידה או הפסקה של מינון - רק בהדרגתיות ותחת ייעוץ של איש מקצוע

לא בהכרח. אבל בטח לא להפסיק לקחת במיידי כי יש לזה תופעות לוואי אפשריות, זה לא מולטי ויטמין. לא היה צריך להתחיל לקחת על דעת עצמו, אבל זה כבר קרה וירידה או הפסקה של מינון - רק בהדרגתיות ותחת ייעוץ של איש מקצוע
זה מה שהצעתי מההתחלה מינוס הקטע של הייעוץ של איש מקצוע, אופס טעות שלי, צודק..

סטרואידים יכולים להגביר נטיות אובדניות, זה לא חדש, זה מופיע בספרות ולפני כמה ימים היה לנו מקרה מצער Luke Sandoe נפטר בגיל 30
לא הבנתי מה אתה רוצה מלוק,לבן אדם היה ptsd וחרדות איומות מאז שהיה ילד, היו לו מחשבות אובדניות כל הנעורים.הוא נאבק בכמה דברים שונים בחיים והחליט בסוף לסיים אותם

זה מה שהצעתי מההתחלה מינוס הקטע של הייעוץ של איש מקצוע, אופס טעות שלי, צודק..
אתה נתת ייעוץ מה לעשות בעצמך. אני אומר שצריך ללכת לאיש מקצוע. הבדל קטן..
לא הבנתי מה אתה רוצה מלוק,לבן אדם היה ptsd וחרדות איומות מאז שהיה ילד, היו לו מחשבות אובדניות כל הנעורים.הוא נאבק בכמה דברים שונים בחיים והחליט בסוף לסיים אותם
ככה זה כשמוציאים כל דבר מהקשרו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית