הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה לפני אימון בוקר

• פותח/ת השרשור Chen_s
  • פורסם בתאריך

Chen_s

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
2
14
2
עושה אימון hit/ כוח/ אירובי במשך שלושים עד ארבעים דקות , בערך 20 דקות אחרי שאני קמה כל בוקר .

כמה נורא זה להתאמן אחרי צום לילה ?

האם יש המלצה מה לאכול לפני האימון וכמה זמן ? לפעמים אוכלת 3 כפיות יוגורט.. כבד לאכול לפניי האימון על הבוקר .
השאלה כמה זה הכרחי ?

מה שאני עושה זה כדור קפאין מייד כשאני מתעורר ולפני שאני הולך לאימון שייק חלבון עם חצי כוס חלב. זה נותן לי מספיק אנרגיה ולא מקשה עליי מבחינת עיכול.

זה לא הכרחי לאכול לפני, למרות שכל מה שתצליחי לאכול לפני יהיה לטובתך.
בכל מקרה תאכלי מיד אחר כך ארוחת בוקר ואת תהיי בסדר גמור

לי אישית קפה שחור מוקדם על הבוקר עושה בעיות בעיכול, במיוחד על בטן ריקה. כדור קפאין בא לי טוב
שחור האמת גם לי לפעמים, נס זה חובה בשבילי, בלי קשר לאימון אלא בשביל לאהוב את העולם

• פותח/ת השרשור
אז בעיקרון אין בעיה להתאמן על בטן ריקה ? אפשר לשתות נס קצת לאנרגיות אח"כ להתאמן ולאכול ישר אחרי ?

זה לא מזיז לי כי לא מבושל.
אני שם בבלנדר - חצי כוס שיבולת שועל ,כף חלבון ללא טעם ותוך חצי שעה אני באימון....
אבל האמת שאני עושה רק משקולות ללא אירובי.

ואם למשל צורכים 20-30 גרם של חלבון לפני אימון משקולות בבוקר כדי לשבור את הצום ואז לא אוכלים מספר שעות לאחר האימון?

ואם למשל צורכים 20-30 גרם של חלבון לפני אימון משקולות בבוקר כדי לשבור את הצום ואז לא אוכלים מספר שעות לאחר האימון?
אתה מתעסק בשטויות.
תתאמן, תאכל, תישן. עוד שעה - פחות שעה - לא מעניין.

לשואלת השאלה. הכרחי זה לא, רק מטעמי דחף\מוטיבציה גופנית ועליית רמת הטמפרטורה של הגוף. זה המון תלוי במאזן הספיגה שלך במהלך היום והלילה. ישנם אנשים שסופגים את האוכל בצורה טובה יותר ולכן זה פחות מורגש אצלהם בבוקר וישנם אנשים שסופגים פחות מהאוכל שהם אוכלים ולכן קצת יותר מומלץ לאכול בבוקר.
הייתי מציע דבר ראשון כשאת קמה, כפית דבש (עדיף אורגני) ללא קשר לצורת הספיגה שלך, על מנת לאזן את רמות הסוכר בגוף ולא לתת למוח "לעבוד על ריק" כיוון שהמוח מקבל עדיפות על הגלוקוז בגוף בבוקר כמו כן זה מסייע להוריד את רמות הקורטיזול ולאזן את שאר המערכות בגוף (במיוחד לאחר שינה לא טובה). מעבר לזה ההחלטה בידייך אם להוסיף עוד פרי לפני האימון או לא.
דבר נוסף, חליטות למיניהן עושות עבודה מעולה בכל הקשור למאזן אנרגטי, למשל חליטת ג'ינג'ר (8 דקות הכנה) מהווה מקור אנרגיה מצויין כתחליף לקפאין.
בהצלחה!

נערך לאחרונה:

אז בננה אחת זה מספיק לפני אימון בוקר ??
אימון בוקר (8 בבוקר )

תקשיבי, אני מציע לך, ישר שאתה קמה תשתי כמה מים מה שנקרא כדי להניע
את השמן למנוע. להכניס מים לסירקולציה כדי להזיז את הפעילות מטבוליזם במעיים.

זה קודם כל.
אחרי זה.. את חייבת פחמימה לפני אימון. אבל אל תאכלי כמויות משוגעות של אוכל,
במיוחד אחרי שינה שאין בדיוק את הכי הרבה תיאבון.
פשוט תאכלי איזה פחמימה בקטנה כזה, כמו שאמרת, בננה, אפילו הייתי לוקח
פרוסת לחם מדגנים מלאים עם איזה קוטג' או לחמניה.. בקטנה כדי שיהיה לך
אנרגיה באימון

אין שום בעיה להתאמן על הבוקר בלי לצרוך קודם מזון או תוספים (קפאין, סוכר וכו׳).
זה לגמרי עניין של העדפה אישית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית