הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוקח יומיים קריאטין

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
ולקחתי כבר פעמיים סקופ של 5 גרם
אמרו לי שכדאי לעשות העמסה והחלטתי לעבור להעמסה . לא תהיה בעיה לעבור לעשות 4-5 יום של העמסה של 20 גרם ליום?

אני אישית לא מרגיש את זה לא הרגשתי השפעה אף פעם, מה שאני בא להגיד זה שהעמסה הזו אולי תזרז תתהליך אבל לא יצמך לך שריר מהפעולה, ה10 יום הבדל האלה לא שווים כלום בטווח הארוך

3-8 גרם ביום ותהנה

• פותח/ת השרשור
אני אישית לא מרגיש את זה לא הרגשתי השפעה אף פעם, מה שאני בא להגיד זה שהעמסה הזו אולי תזרז תתהליך אבל לא יצמך לך שריר מהפעולה, ה10 יום הבדל האלה לא שווים כלום בטווח הארוך

3-8 גרם ביום ותהנה
ברור שלא אחי, לא מצפה עכשיו למשהו תוך שבוע
פשוט באלי לזרז את התהליך הזה. ראיתי מלא מחקרים שממליצים על העמסה ומלא תכניות על העמסה.
פשוט כבר התחלי לקחת 5 גרם ולא יודע איך לקחת את זה עכשיו כי אני רוצה להעמיס

העמסה זה לא מדע מורכב, זה סך הכל האצה של השפעות הקריאטין.
קריאטין כחלק מהשפעותיו, יגרום לעליה סרקופלזמית (נוזל תא השריר)
העליה הסרק' מגיעה מספיגה של נוזלים בזכות הקריאטין, העמסה תוביל לרוויה מהירה יותר.

הדעה הרווחת בפורום ובאופן כללי, היא שזה מיותר, רוויה לוקחת מעט זמן, גם בהעמסה..
למרות שמדובר במעט פחות זמן כמובן, וזמן הוא פקטור לא רלוונטי כשמדובר במתאמן חובבן, שמתחיל שימוש בתוסף שיצרוך בו לאורך זמן רב (אין סיבה להפסיק עם קריאטין, חוץ מכמה שלדעתי לא יהיו רלוונטיות לך)

דבר נוסף הוא שכדאי להתחיל עם צריכה הקלאסית של 5ג' בכל יום ולא מעבר, כדי לראות השפעות, יתכן ויתחילו כאבי בטן בהעמסה ולכן הייתי מחכה.

יחד עם זה יתכן גם שהרגלי שתיה לא מספיקים והחום של ישראל יובילו לכמות ספיגה נמוכה של נוזלים ביחס לכמות הצריכה
(דעתי בלבד, אין לי מחקר, אבל נשמע מאוד הגיוני)

בשורה תחתונה, דעתי הקבועה, אם אתה לא מתחרה באולפיי, תחכה קצת 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית