הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי כמות שומן בתפריט

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
אם אני רוצה לעלות קצת את השומן בתפריט זה אפשרי לעלות אותו בכמה אפשר וכמה פחות רצוי בכמות אני יודע שמומלץ בין 0.8-1 למשקל הגוף אבל אם אני רוצה יותר נגיד אני שוקל 68-69 ואני רוצה שיהיה לי 80 גרם שומן האם זה אפשרי או עדיף שלא בגלל שזה יכול ללכת יותר לשומן או שזה כמות בסדר אשמח לעצות תודה מראש !

• פותח/ת השרשור
אין בעיה לצרוך 80 גרם שומן במשקל גוף שלך.
השאלה אם אני אפילו עובר את ה80 כאילו אני רוצה פשוט לנסות משהו בתפריט אני רוצה לעלות יותר תיחס של השומן השאלה עד כמה עדיף לעלות שלא יהיה יותר מידי

השמועה אומרת שתדאג ל20 אחוז מהקלוריות שלך שיהיו שומן וזה הדרך הנכונה, להגיד 0.8-1 זה לא מחייב כי כל בנאדם והכמות קלוריות שלו בהתאם למספר פרמטרים שונים

• פותח/ת השרשור
לא ברור לי איך עשית את המתמטיקה, זה יוצא 83 גרם שומן
לא ברור לי איך עשית את המתמטיקה, זה יוצא 83 גרם שומן
כן הבנתי טעות שלי תודה בכל מקרה ואין עם זה שום בעיה זה לא אומר שאני יעלה יותר בשומן כל עוד אני מכניס את אותם כמות קלוריות שאני צריך כן ?
כן הבנתי טעות שלי תודה בכל מקרה ואין עם זה שום בעיה זה לא אומר שאני יעלה יותר בשומן כל עוד אני מכניס את אותם כמות קלוריות שאני צריך כן ?
ולגבי הכמות של השומן אין בזה שום בעיה גם נכון ?

אין באמת איזה רף עליון, יש למשל תזונות קטוגניות עם הרבה יותר שומן, פשוט תאכל בצורה הגיונית

• פותח/ת השרשור
אין באמת איזה רף עליון, יש למשל תזונות קטוגניות עם הרבה יותר שומן, פשוט תאכל בצורה הגיונית
אני שוקל 68 בערך וחשבתי לעלות את השומן בתפריט לנסות אז חשבתי באיזור ה80-85 מה אומר ומינימום חלבון והשאר פחמימה

אני שוקל 68 בערך וחשבתי לעלות את השומן בתפריט לנסות אז חשבתי באיזור ה80-85 מה אומר ומינימום חלבון והשאר פחמימה
אתה יודע, אם תזיז נקודה עשרונית פה ושם זה לא מה שיעשה את ההבדל, זה לא שאם תאכל 83 זה בסדר אבל 84 לא.
כמו שאמרתי, תאכל הגיוני וזהו, לא צריך לשבור את הראש.
חלבון תצרוך 1.6-2.2 גרם לקילו משקל גוף, באמת לא משנה כמה תאכל כל עוד אתה בתוך הטווח הזה (אפשר גם יותר אבל ללא שום תועלת, אבל חלבון זה יקר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית