הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי כמות שומן בתפריט

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
אם אני רוצה לעלות קצת את השומן בתפריט זה אפשרי לעלות אותו בכמה אפשר וכמה פחות רצוי בכמות אני יודע שמומלץ בין 0.8-1 למשקל הגוף אבל אם אני רוצה יותר נגיד אני שוקל 68-69 ואני רוצה שיהיה לי 80 גרם שומן האם זה אפשרי או עדיף שלא בגלל שזה יכול ללכת יותר לשומן או שזה כמות בסדר אשמח לעצות תודה מראש !

• פותח/ת השרשור
אתה יודע, אם תזיז נקודה עשרונית פה ושם זה לא מה שיעשה את ההבדל, זה לא שאם תאכל 83 זה בסדר אבל 84 לא.
כמו שאמרתי, תאכל הגיוני וזהו, לא צריך לשבור את הראש.
חלבון תצרוך 1.6-2.2 גרם לקילו משקל גוף, באמת לא משנה כמה תאכל כל עוד אתה בתוך הטווח הזה (אפשר גם יותר אבל ללא שום תועלת, אבל חלבון זה יקר)
ומתוך ה1.6 ל2.2 חלבון צריך שלפחות 70 אחוז משהו כזה מהחלבון שהוא יבוא מהחי נכון ?

ומתוך ה1.6 ל2.2 חלבון צריך שלפחות 70 אחוז משהו כזה מהחלבון שהוא יבוא מהחי נכון ?
צריך שהחלבון יהיה מלא, לא בהכרח מהחי. ככל שאתה יותר קרוב לרף הנמוך ככה יותר חשוב שתגיע ל-70% האלה

• פותח/ת השרשור
צריך שהחלבון יהיה מלא, לא בהכרח מהחי. ככל שאתה יותר קרוב לרף הנמוך ככה יותר חשוב שתגיע ל-70% האלה
וואלה יצא לי אחלה של ערכים בסופו של דבר יצא לי 82 שומן,190 חלבון,270 פחמימה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית