הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לשנות תכנית פיצול בגלל דדליפט

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
כרגע הפיצול שלי הוא
חזה כתפיים ויד אחורית באימון 1 ורגליים גב ויד קדמית באימון 2
אני רוצה להכניס דדליפט לאימון אבל הבנתי שזה בעיה לעשות סקוואט ודדליפט באותו יום כי זה קשה ורצוו לשנות את הפיצול. מה אומרים? ואת הדדליפט להכניס בתור תרגיל גב לא רגליים נכון? כרגע אני עושה 3 תרגילי גב(9 סטים) אני צריך להוריד תרגיל אחד?

כרגע אני בנח עם רגליים וגב באותו אימון השאלה אם זה יפריע להתקדמות? וגם לשים את זה במקום אחד מתרגילי הגב?
כל עוד בשבוע נתון אתה מבצע את אותה עבודה, זה לא משנה איך תעשה את החלוקה הפנימית.

• פותח/ת השרשור
כל עוד בשבוע נתון אתה מבצע את אותה עבודה, זה לא משנה איך תעשה את החלוקה הפנימית.
אחלה אני יעשה בנתיים באותו אימון ויראה איך אני מרגיש. ורק משהו אחד שלא הבנתי לשים בתור בתור תרגיל גב או רגליים? אם בגב אז להוריד את אחד התרגילים?

אחלה אני יעשה בנתיים באותו אימון ויראה איך אני מרגיש. ורק משהו אחד שלא הבנתי לשים בתור בתור תרגיל גב או רגליים? אם בגב אז להוריד את אחד התרגילים?

מה זה משנה אם תקרא לזה תרגיל אוזניים או תרגיל זרתות?

תנסה להתקדם עם נפח X, ותתאים את הנפח / חלוקה / תדירות בהתאם לתוצאות. בסופו של יום, צריך להתחיל מנקודה מסויימת ולאט לאט לעשות התאמות לפי התוצאות.

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה אם תקרא לזה תרגיל אוזניים או תרגיל זרתות?

תנסה להתקדם עם נפח X, ותתאים את הנפח / חלוקה / תדירות בהתאם לתוצאות. בסופו של יום, צריך להתחיל מנקודה מסויימת ולאט לאט לעשות התאמות לפי התוצאות.
זה מאוד משנה כי אני לא רוצה לעשות יותר מדי תרגילים לשריר מסוים ורוצה שהאימון יהיה הכי יעיל בזמן הכי קצר

• פותח/ת השרשור
דדליפט זה תרגיל שעובד כמעט על כל הגוף, לכן זה לא משנה איך תקטלג אותו.
כן אני מודע לזה אני פשוט לא רוצה שיצא מצב שבגלל זה שריר מסוים יקבל יותר נפל ממה שצריך
אין בעי אז לעשות 2 תרגילי רגליים כמו שאני עושה כרגע ובמקום 3 תרגילי גב לעשות 2 תרגילים?

אני עושה AB יום ראשון גב כתפיים יד קדמית ששם אני עושה דדליפט כתרגיל גב בנוסף לפולי וחתירה, ביום בי אני עושה רגליים חזה יד אחורית ונותן סקוואט לג פרס ולג קרלס ככה כבר שנה וקצת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית