הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גומיות התנגדות בזמן פציעה

בארי עומר

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אהלן, כבר כמה חודשים עם דלקות במרפקים ולא מאמין שיעבור בקרוב.

חשבתי לקנות גומיות התנגדות, לחבר אותם סביב הזרוע ולא לאמה (כף יד) וככה להצליח "לעקוף" את האמה והמרפקים עם הדלקות ולתת גירוי לפלג גוף עליון חוץ מהידיים.
אז כמה שאלות:
1. מחשבה הגיונית? יכול לפגוע בי?
2. כתוב באתר שזה התנגדות ששווה ל100 lbs. אמיתי או פייק של שיווק?
3. איך גומיות משפיעות על היפרטרופיה? לא מחפש כוח מתפרץ או דברים של קרוספיט.
4. אם לא התאמנתי בחיים עם גומיות הזיכרון שריר יכול לפעול גם כשאתמן איתם? בהנחה שהוא פועל על זיכרון תנועתי..
תודה.

1. מחשבה הגיונית? יכול לפגוע בי?
זה אפשרי אם אתה מבצע את זה בצורה הגיונית.
הבעיה עם גומיות היא שהן מפיקות הכי הרבה התנגדות בשיא המתיחה ומעט התנגדות כשהן רפויות, וככל שהגומיה קשורה קרוב יותר למרכז הגוף ככה הן נמתחות פחות לאורך התנועה, זה אומר שתצטרך להתחיל את התנועה שהגומיה כבר מתוחה מאוד

2. כתוב באתר שזה התנגדות ששווה ל100 lbs. אמיתי או פייק של שיווק?
זה יכול להיות פחות או יותר קרוב, תלוי כמובן בחרה ואיכות הגומיה אם הם באמת מספקים את הסחורה. קח בחשבון גם שהמשקל שרשום הוא בשיא המתיחה, לא לאורך כל התנועה

3. איך גומיות משפיעות על היפרטרופיה? לא מחפש כוח מתפרץ או דברים של קרוספיט.
כל אימון התנגדות עובד להיפרטרופיה כל עוד אתה עוקב אחרי ערונות הבסיס.
הבעיה עם גומיות היא לא שהן לא יעילות להיפרטרופיה, אלא שיותר קשה להיות עקבי איתן ולדאוג להתקדמות הדרגתית כי לא תמיד אתה תעבוד ברמת התנגדות שווה או יותר, אבל ברמת העיקרון אפשרי בהחלט לגדול עם גומיות

4. אם לא התאמנתי בחיים עם גומיות הזיכרון שריר יכול לפעול גם כשאתמן איתם? בהנחה שהוא פועל על זיכרון תנועתי..
ואם לא, זה משנה? אתה ככה או ככה תלמד לעבוד איתן

• פותח/ת השרשור
על 4 זה משנה כי איבדתי הרבה ואני דיי בונה על זיכרון שריר. מצד שני כל עוד זה לא יפגע בי זה רק יעזור.
בכל מקרה תודה

על 4 זה משנה כי איבדתי הרבה ואני דיי בונה על זיכרון שריר. מצד שני כל עוד זה לא יפגע בי זה רק יעזור.
בכל מקרה תודה

לא נראה לי שלזכור את הפעולה הספציפית שעשית כשהרמת משקולות זו הכוונה ב-"זיכרון שריר".
אתה תבנה מסת שריר מכל רמת התנגדות, גם ובעיקר אם לא עבדת איתה לפני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית