הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעליים

הייתי הולך במקומך על נעליים וורסיטליות, די זולות, וגם כאלו שנראות טוב ואפשר סתם ככה להסתובב איתן בחוץ. או ואנס נמוכות או כמו שמעליי הציעו אולסטאר. אני הולך עם אדידס סופרסטאר, נעל שאני חורש עליה כבר שלוש שנים ויותר ובינתיים שורדת

דווקא המטקון מעולה, יותר מאולסטאר, אבל היא גם משמעותית יקרה יותר ואני לא בטוח ששווה את ההבדל במחיר
מטקון בכללי? או ספציפי על 5?
יש לי מטקון 2 ואף פעם לא חשבתי לעשות איתם סקוואט ודדליפט תאמת

Metcon זוהי סדרה של נייק עבור נעלים שנועדו לאימונים, לא רק ל- SQ, לכן הסוליה שלהם לרוב לא מאוד קשה כמו נעלים יעודיות ל- SQ, אלא מעט רכה יותר וכזאת שתאפשר לכם לעשות את כל האימון שלכם עם הנעלים האלו.

מטקון בכללי? או ספציפי על 5?
יש לי מטקון 2 ואף פעם לא חשבתי לעשות איתם סקוואט ודדליפט תאמת
כל המטקון.
אני ספציפית לא יודע איך זה בחדשות, אבל במטקון 1 הייתה סוליה פנימית עבה מאוד שהגביהה אותך ב-2-3 ס"מ ואולי לדדליפט היא לא הייתה אידאלית, אבל לא משהו מחוץ לסטנדרט של נעלי ספורט רגילות, אבל חוץ מזה הסוליה החיצונית רחבה, ישרה, וקשיחה יחסית, ככה שזה מעולה לתרגילים האלה

Metcon זוהי סדרה של נייק עבור נעלים שנועדו לאימונים, לא רק ל- SQ, לכן הסוליה שלהם לרוב לא מאוד קשה כמו נעלים יעודיות ל- SQ, אלא מעט רכה יותר וכזאת שתאפשר לכם לעשות את כל האימון שלכם עם הנעלים האלו.
מבחוץ היא אידאלית, מבפנים הבעיה היא רק הסוליה הפנימית העבה מאוד. אפשר למדוד את הנעל בלי הסוליה ולקחת את המידה לפי זה, ופשוט לקנות סוליה פנימית שטוחה רגילה לחלוטין בסופר פארם או כל מקום אחר שמוכר אותן

לדעתי הנעל השטוחה הכי טובה היום בשוק ועוד במחיר הגיוני זו זאת:
Ursus
נעל שטוחה לחלוטין ומינימליסטית, ככה שזה דומה מאוד ללהתאמן יחף, ועם קדמת כף רגל רחבה ככה שהרגל לא תהיה דחוסה בתוך הנעל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית