הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרירים תפוסים

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
האם זה נכון ששרירים תפוסים אוגרים נוזלים?

בעיקרון,המשקל לא מעניין אותי אבל הוא כן מדד להתקדמות מבחינתי.
זו פעם ראשונה שאני עובדת עם תוכנית מסודרת ומתמידה באימונים.
אני בגירעון ודאי - ניטרלי של 2400(שקילות יומיות וממוצע שבועי במשך שלושה חודשים השאירו אותי באותו משקל אז...) ועכשיו אני על 1300 קלוריות. ומאז שהתחלתי את האימונים אני קילו וחצי יותר ואני לא רואה ירידה משמעותית כבר שבועיים. מצד שני - אני די מתאמנת מתחילה ואני אחרי כל אימון תפוסה ממש ויוצא שאני די תפוסה באופן תמידי אבל התוכנית שלי מחולקת באופן מסודר וזה לא מונע ממני ללכת למכון כי יש מנוחה בכל פעם לשרירים התפוסים,ולא כי אני עם משקלים גבוהים,נטו מהפעולה כי אני ממש לא רגילה.
מצד שני אני לא חושבת שאני במקרה של עולה מסת שריר ויורדת באחוז שומן.
אני כן משמעותית רזה יותר. הרבה פחות נפוחה ממה התחלתי והבגדים שהיו לוחצים עליי(כי שמנתי) לאט לאט מתחילים לחזור לקדמותם.
מה עוד יכולה להיות הסיבה?

נערך לאחרונה:
לא בהכרח שרירים תפוסים, אלא שרירים שעברו אימון בימים האחרונים, זה חלק מתהליך ההתאוששות.
בגלל שאת תמיד במצב של "אחרי אימון" אני משער, זה לא משהו שאת אמורה להתחשב בו

• פותח/ת השרשור
לא בהכרח שרירים תפוסים, אלא שרירים שעברו אימון בימים האחרונים, זה חלק מתהליך ההתאוששות.
בגלל שאת תמיד במצב של "אחרי אימון" אני משער, זה לא משהו שאת אמורה להתחשב בו
בכלל לא מתחשבת,ההתקדמות שלי היא בעיקר הסתכלות במראה, מצד שני זה גורם לי לשאלות של-
אולי אני לא באמת בגירעון? גם אם ירדתי 2-3 קילו לא הגיוני שהניטרלי שלי יהיה 1300 בכזו מהירות.

מתי התחלת להתאמן?
בשבועות הראשונים כן יש תקופת הסתגלות מבחינת נוזלים, אז זה יכול להסביר את מה שאת רואה

וולקאם תו דה קלאב!!
אשכרה הידרדרתי ל1200 כי 1400 הפסיק לעבוד ו1,300 גיחך לי בפרצוף... 🤦‍♂️
בנוגע לאימונים - מדי פעם אני נתפסת. אבל זה אימונים ביתיים, מתח וסקוואט בולגרי. לא יודעת עד כמה זה באמת מאתגר...😕

• פותח/ת השרשור
וולקאם תו דה קלאב!!
אשכרה הידרדרתי ל1200 כי 1400 הפסיק לעבוד ו1,300 גיחך לי בפרצוף... 🤦‍♂️
בנוגע לאימונים - מדי פעם אני נתפסת. אבל זה אימונים ביתיים, מתח וסקוואט בולגרי. לא יודעת עד כמה זה באמת מאתגר...😕
אין מצב שזה לא גירעון בשבילי.

למה להיות בגרעון של 1100 קל?
כי בתקופה הזו אני הולכת להיות פחות פעילה משהייתי וגם כי אני מעדיפה לעשות את החיטוב כמה שפחות ארוך ואין לי בעיה להתסדר על כמות קלוריות כזו. כל עוד אני לא גורמת לחוסרים תזונתיים. אוכלת מספיק חלבון ונותנת מספיק גירוי לשריר.

בעסה
חברים שלי איטלקים מהפוטבול גם דיווחו משהו (חלקם אכלו דו"חות ומעצר אפילו)

אם כבר סופרים,הייתה עליית מחירים כלשהי או כרגיל?
הכל כרגיל, אולי פחות מבצעים.
הדוחות באמת באסה, אבל אין סיבה לקבל אותם אם לא עברת על החוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית