הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קדם אימון

NonCivilized

משתמש קבוע
1,942
886
נק' מוניטין:
2,310
1,942
886
הולמס פלייס חיפה.
בדרך כלל אני רק לוקח קפאין לפני האימון אבל מצאתי איזה פרה וורקאווט זול עם אחלה כמות של ל ארגנין ובטא אלנין.

קיצר נפלתי על אבקה סיוט שאני כמעט מקיא כשאני מנסה לבלוע אותה ואם שמים אותה במים סתם ככה זה נראה כמו הצרות שלי.

בקיצור אני צריך המלצות לקדם אימון, כן אחת הקטגוריות זה טעם, מרקם (כי מה שקניתי הוא קצת גושי), יחסי קפאין בטא אלנין וכל זה, ובכללי חוויה מהמוצר.

תודה!

קיצר נפלתי על אבקה סיוט שאני כמעט מקיא כשאני מנסה לבלוע אותה ואם שמים אותה במים סתם ככה זה נראה כמו הצרות שלי.
צלם מה קנית

אני צריך המלצות לקדם אימון
אסולט של MP (וגם רק שיש סייל בעייהרב)
מחזק עם קפאין לפעמים ובטא אלנין

אתה יודע משהו על הכשרות שלה? סתם יושב אצלי בבית כי חשבתי שכל mp כשר, ורק אחרי שההזמנה הגיעה נוכחתי בטעות שלי (מזל ששמתי לב לפני שלקחתי מהאבקה)

אתה יודע משהו על הכשרות שלה? סתם יושב אצלי בבית כי חשבתי שכל mp כשר, ורק אחרי שההזמנה הגיעה נוכחתי בטעות שלי (מזל ששמתי לב לפני שלקחתי מהאבקה)
האמת שניסיתי לחפש כרגע,לא ראיתי איזכור לכשרות כלשהו
אם תרצה להיפטר מזה,אני אשמח

• פותח/ת השרשור
אם אתה מחזק בבטא ובקפאין... זה לא אומר שאין מספיק בטא וקפאין במוצר ?
כאילו זה די המרכיבים העיקריים בקדם אימון

בדרך כלל אני רק לוקח קפאין לפני האימון אבל מצאתי איזה פרה וורקאווט זול עם אחלה כמות של ל ארגנין ובטא אלנין.

בקיצור אני צריך המלצות לקדם אימון, כן אחת הקטגוריות זה טעם, מרקם (כי מה שקניתי הוא קצת גושי), יחסי קפאין בטא אלנין וכל זה, ובכללי חוויה מהמוצר.

תודה!
איזה קדם אימון קנית?

Nitraflex של gat עם חיזוק של pmp של nitraflex.
**לא לנסות אם ידוע על רגישות
**על אחריותכם בלבד

אין היום את המוצר ״האמיתי״
המקור היה מכיל dmaa וכיום לא.
אזי כולם אותו הדבר,מינון לפה ולשם
•קפאין
•צטרולין
•בטא אלנין
•ארגינין
•טאורין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית