הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השפעה בריאותית של 2 סקופים ביום במקום אוכל

ImCarryGG

משתמש קבוע
1,096
235
נק' מוניטין:
473
1,096
235
אז ככה, מתחיל ללמוד וקצר בכסף למזון איכותי, לא זכור לי השפעה קריטית או משהו כזה אבל רק לוודא, אם אני שותה 2 סקופים של חלבון ביום(כנראה הרגיל של מייפרוטין, האייסוליט יקר מדי) + 200-300 גרם חזה עוף בתנור + חמאת בוטנים כמקורות חלבון(ובעיקר שיבולת שועל ואורז מלא כפחממה ואגוזי קשיו ושמן זית כשומן) באופן קבוע(מניח שבסופשים שאלך למשפחה אוכל יותר מגוון) האם יש סיכון בריאותי משמעותי מחוסר גיוון?
*חלבון פי 2 משקל גוף, שומן פי 0.8
לוקח תוספי אומגה 3 ומולטי ויטמין רגיל של מיפרוטין(קישור למי שרוצה לראות את הערכין)

אז לעשות חלופה של האורז מלא עם עדשים וכוסמת נגיד וזה יצא יותר טוב מבחינת מיקרו לטווח הארוך?
בטווח הארוך עדיף שתגוון ממגוון הקטניות והפחמימות שאתה מצליח לאכול מבלי להקיא. אם כוסמת לא מבחיל אותך זה אחלה, פשוט אל תיתקע על סוג פחמימה או קטניה אחת.

• פותח/ת השרשור
בטווח הארוך עדיף שתגוון ממגוון הקטניות והפחמימות שאתה מצליח לאכול מבלי להקיא. אם כוסמת לא מבחיל אותך זה אחלה, פשוט אל תיתקע על סוג פחמימה או קטניה אחת.
לא פיקי בפחממה, יכול לאכול בסבבה 300 גרם אורז מלא/כוסמת בלי שום רטבים, עניין הכסף והנוחות(כלומר לבשל פעם אחת בשבוע רק) יותר חשובים לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית