הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית כוח לאחרי SS

• פותח/ת השרשור aviram5
  • פורסם בתאריך

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
אני מתאמן כבר תקופה, לפני הקורונה הגעתי לשיא הכוח שלי מבחינת משקלים, ואז הקורונה הגיעה והתאמנתי רק בבית עם גומיות בכל התקופה הזאת, שהמכונים נפתחו התחלתי SS לבסס את התרגילים מחדש ואני בהתלבטויות מה להתחיל שאני אסיים את התוכנית(עוד שבועיים), המטרה העיקרית שלי זה לחזק תרגילי בסיס..

• פותח/ת השרשור
משקלי עבודה?

איך אתה יודע שתסיים את התוכנית עוד שבועיים?

איך נראו השבועיים האחרונה?
כרגע סקוואט 140, דדליפט 170, בנצ 110, פרס 50, כל המשקלים זה לחמישיות, לפי נסיון עבר שלי עם התוכנית אני יודע שכרגע לפי איך שאני מרים והתאוששות בין סטים יש לי שבוע שבועיים של להצליח לעלות מאימון לאימון לפני הריסט, המטרה העיקרית שלי עם התוכנית זה נטו לבסס מחדש את תרגלי בסיס. אני מתלבט לגבי התוכנית כי מצד אחד יש לי נסיון מעולה עם תוכניות כמו סומולוב והפרבורן ואני ממש רוצה להתחיל עם זה, אבל מצד שי אלה תוכניות שמתמקדות על תרגיל ספציפי ואני מעוניין לעשות תוכנית שעובדת על רוב תרגלי הבסיס אבל עם יותר נפח ועצימות מטקסס לדגמא

אני הייתי הולך על TM או HLM בעיקר בגלל שהמעבר הוא לא קיצוני מבחינת נפחים ועצימויות ודומה למצב שאתה נמצא בו בסוף ה-NLP.

לא אוהב קפיצות גדולות בנפח אימונים בבת אחת (לעבור לסמולוב, למשל), ומעדיף לבנות את זה לאט לאט לאורך הקריירה של המתאמן.

מה היו המשקלים שלך לפני הקורונה? כי אם היה לך 180 סקוואט לפני ואת SS אתה תסיים ב150-160 יכול להיות שTM זה רעיון טוב כי עדיין תוכל לשחזר יחסית מהר את משקלי העבודה שלך, אם לעומת זאת היה לך 160 סקוואט ואתה הולך לסיים ב150-155 אז כנראה TM לא תלך כל כך חלק ואז אפשר לעשות מעבר למה שהיית עושה לפני כן עם עליה הדרגתית בנפח.
למשל אם עשית את הפבורן הייתי מתחיל מבלוק אחד של רק ה8 סטים פעמיים בשבוע ללחיצות כדי להרגיל את הגוף לנפח ולאט לאט מוסיף את תרגילי העזר. (נגיד עושה בלוק של חודש בלי תרגילי עזר ללחיצות ואז בבלוק שאחרי מתחיל להוסיף את הפאמפ של הפבורן, ובלוק אחרי זה מוסיף את תרגילי העזר שהיית עושה בנוסף לפני הקורונה).

• פותח/ת השרשור
מה היו המשקלים שלך לפני הקורונה? כי אם היה לך 180 סקוואט לפני ואת SS אתה תסיים ב150-160 יכול להיות שTM זה רעיון טוב כי עדיין תוכל לשחזר יחסית מהר את משקלי העבודה שלך, אם לעומת זאת היה לך 160 סקוואט ואתה הולך לסיים ב150-155 אז כנראה TM לא תלך כל כך חלק ואז אפשר לעשות מעבר למה שהיית עושה לפני כן עם עליה הדרגתית בנפח.
למשל אם עשית את הפבורן הייתי מתחיל מבלוק אחד של רק ה8 סטים פעמיים בשבוע ללחיצות כדי להרגיל את הגוף לנפח ולאט לאט מוסיף את תרגילי העזר. (נגיד עושה בלוק של חודש בלי תרגילי עזר ללחיצות ואז בבלוק שאחרי מתחיל להוסיף את הפאמפ של הפבורן, ובלוק אחרי זה מוסיף את תרגילי העזר שהיית עושה בנוסף לפני הקורונה).
הסקוואט שלי לפני באמת היה 180, דדליפט היה220 ,בנצ 130...
אתה אומר שתוכנית כמו TM זאת האופציה הכי טובה שלי כרגע? ועד כמה אפשר להוסיף איתה תרגילי עזר(בעיקר לחזה ולגב)?

הסקוואט שלי לפני באמת היה 180, דדליפט היה220 ,בנצ 130...
אתה אומר שתוכנית כמו TM זאת האופציה הכי טובה שלי כרגע? ועד כמה אפשר להוסיף איתה תרגילי עזר(בעיקר לחזה ולגב)?
אתה מדבר על סינגלים או חמישיות?

רק חמישיות..מאז שפתחו את המכונים לא יצא לי לעשות סינגלים ומלפני הקורונה הייתי באמצע סומולוב אז לא היה הרבה זמן סינגלים
אז אם תראה שאתה לא מצליח להתקרב למספרים האלה בss כנראה שטקסס יהיה רעיון טוב

טקסס הוא אחלה תוכנית. אבל כמו כל תוכנית לפעמים כדאי להתאים אותו באופן אישי למטרות שלך, כמו להוסיף תרגילי עזר אם צריך. אבל תכלס, תוכנית טובה.

אני גם מאוד אוהב את התוכנית קורטה, זה לא לחלשי לב, אבל היא תוכנית מעולה. אחרי סיבוב נפח עם קורטה, ריסט לטקסס בשביל עצימות זה מאוד נחמד.

אבל זה נטו עניין אישי למה מתחשק לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית