הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו קטן לפתוח איתו הבוקר

• פותח/ת השרשור OGC
  • פורסם בתאריך

OGC

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
שלום,

אני בתהליך של חיטוב, שומר על גירעון קלורי שלילי, ורציתי להתייעץ איתכם.

עד היום לא הייתי שומר על מה אני מכניס לפה, והתרגלתי שכל בוקר איך שאני קם המיטה אני שותה קפה ואוכל עוגיות שוקולד צ׳יפס ו/או עוגת שיש בטעם שוקולד.

ועכשיו, כשאני שומר, זה מאוד מאוד חסר לי, וחשבתי אולי יש תחליף הגיוני (מתוק וטעים) לעוגה כלשהי שהיא לא מפוצצת בסוכר וקלוריות. יש לכם על מה להמליץ?
ומצד שני, עשיתי חישוב, וגם אם אני אוכל עוגה בבוקר, בסוף היום אני עדיין נשאר בגירעון קלורי שלילי. האם זה אומר שאפשר לאכול עוגה מדי בוקר או שעדיף להימנע מזה?

בנוסף - נגמרה לי אבקת חלבון של Dymatize.
אני רוצה מכם המלצה לאבקת חלבון טובה וזולה בטעם ווניל. ראיתי מקומות שבהם זה מאוד יקר, כמו למשל סופר פארם... יש מקום זול יותר?

תודה רבה.

ומצד שני, עשיתי חישוב, וגם אם אני אוכל עוגה בבוקר, בסוף היום אני עדיין נשאר בגירעון קלורי שלילי.
ענית לעצמך את התשובה הנכונה.
אתה יכול להמשיך לאכול את המתוק בבוקר ולרדת במשקל כל עוד אתה שומר על מאזן קלורי שלילי.

בלי קשר יש הרבה מתכונים טובים וטעימים באינטרנט של עוגות, חטיפים, פנקייקים, גלידות וכו'... שאפשר להכין עם אבקת חלבון והם בעלי כמות חלבון גבוהה ביחד עם כמות קלוריות נמוכה, אם אתה מעוניין בכל זאת להחליף.

בנוסף - נגמרה לי אבקת חלבון של Dymatize.
אני רוצה מכם המלצה לאבקת חלבון טובה וזולה בטעם ווניל. ראיתי מקומות שבהם זה מאוד יקר
ממליץ מאוד על מייפרוטאין (MyProtein).
תזמין מהאתר הרשמי.
הם הכי זולים בשוק ויש להם טעמים טובים מאוד. מניסיון, הווניל שלהם נהדר.

דווקא בניגוד לעצות פה הייתי אומר לך שעדיף לך לנצל את הקלוריות של העוגה למשהו יותר משביע להמשך היום.

אבל כל עוד אתה מסיים את היום שלך ולא רעב והכל עובר בסבבה, תוסיף עוגה, לא יקרה יותר מידי.
(כמובן בהנחה ואתה עדיין תהיה בגירעון הרצוי)

דווקא בניגוד לעצות פה הייתי אומר לך שעדיף לך לנצל את הקלוריות של העוגה למשהו יותר משביע להמשך היום.

אבל כל עוד אתה מסיים את היום שלך ולא רעב והכל עובר בסבבה, תוסיף עוגה, לא יקרה יותר מידי.
(כמובן בהנחה ואתה עדיין תהיה בגירעון הרצוי)

הוא רצה "תחליף הגיוני לעוגה, מתוק וטעים" (מילים שלו) מאחר שזה משהו שחסר לו, אז הכי מתבקש שזה יחזור לתפריט שלו,
אם בדרך הזו הוא יוכל לשמור על המאזן שלו ועל הדרך גם פחות להתפתות לצרוך חוסרים מתוקים אחרים למיניהם. אדרבא

אבל הכי חשוב שבסוף סיימת עם העצה שלנו ;)

• פותח/ת השרשור
אם יש איזשהם מתכונים לעוגות או עוגיות בלי הרבה סוכר שאפשר לשלב עם אבקת חלבון, אני אשמח לשמוע.

לגבי אבקת חלבון -
ראיתי שיש שם Impact Whey protein ויש גם Impact Diet Protien - מה ההבדלים בדיוק והאם עדיף לי לקחת את ה Diet בגלל שאני בחיטוב?

אם יש איזשהם מתכונים לעוגות או עוגיות בלי הרבה סוכר שאפשר לשלב עם אבקת חלבון, אני אשמח לשמוע.
תחפש כאן, יש דברים מעניינים:
בישול ומתכונים
לגבי אבקת חלבון -
ראיתי שיש שם Impact Whey protein ויש גם Impact Diet Protien - מה ההבדלים בדיוק והאם עדיף לי לקחת את ה Diet בגלל שאני בחיטוב?
לא מכיר את החלבון דיאט שלהם, אבל אל תהיה מאלה שמתפתים לשלם יותר על מוצר בגלל מילות מפתח כמו דיאט, דל, 0%, PRO וכו', תבדוק את הערכים של שניהם ותראה אם שווה לך לשלם יותר (אני בטוח שהדיאט עולה יותר, ואני גם בטוח שהגרמים בודדים של שומן/פחמימה והקלוריות הבודדות הבדל זה לא משהו ששווה לשלם עליו אקסטרא).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית