הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל מה שרציתם לשאול ולא העזתם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
פותח פה פוסט מרוכז בשבילכם בשביל שאלות קטנות ודברים שלא רציתם לפתוח פוסט בשבילם..
ראיתי שהרמה פה נהיית מזעזעת וכל אחד נהיה פה גאון וזורק המלצות מפחידות.

יכול להיות שכמה מכרים משכילים שלי(אחד בתחום הסארמס,אחד מתחום הפארמה,אחד מתחום הכימיה) ירצו להצטרף לפוסט הזה בהמשך לסייע במתן תשובות,תלוי בהם.
מי שמתבייש לשאול משהו יכול לשלוח הודעה פרטית ואני אעלה את השאלה לפה באופן אנונימי.

הפוסט נועד להיות מן "q&a" ויעסוק בכל הנושאים,החומרים,pct,הורמונים ועוד.

מוזמנים לכתוב

אז איך באמת אני אדע ? בחיים לא ? סתם ככה ביום בהיר אחד אני אראה מוכר ברחוב אני לא מבין באמת
ועכשיו כשסיימנו עם הפינה הקומית..
אז מה זה יעזור לך? אתה יודע מזה סייקל?..איך מתנהלים בסייקל? מזה אסטר? מזה מזרק?..איך מתנהלים בזמן סייקל..מהו pct? מה הנזקים שעלולים לקרות לך?
ברור שהתשובה לכל אלה היא לא!
כשתדע את מה שאתה צריך ללמוד לפני שתגיע לאיך אז לא תשאל שאלות קיטבג ואולי (לא בטוח) תגיע למסקנה שאתה לא בשל לזה.

נערך לאחרונה:
מסכים לגמרי.

1. הפורום ממש לא מיועד לזה - וזה נגד המדיניות.
2. מי שלא יודע איפה להשיג - כנראה לא צריך להשיג. זה לא אומר שמי שכן יודע כן צריך, אה?

לא נראה לי שמי שרשם את ההודעה הוא מהטיפוסים היותר חקרנים...

לא מדובר בלקחת קריאטין.

לפי הפרופיל השואל בן 23. ממש לא זמן טוב להתחיל בכאלה דברים.

אתה מאמן ומתאמן שלך מריץ שנה טירינבול בלי חומר בסיס ועכשיו אתה בא לשאול על פיסיטי?
מה נסגר איתכם
כן הוא מתאמן חדש אצלי.. המאמן הקודם אמר לו אין בעיה לקחת והוא כבר שנה על ועכשיו נגמר לוהשאלה אם הוא צריך פיסיטי בכלל? ואם כן משהו צריך להיות שונה בו?

כן הוא מתאמן חדש אצלי.. המאמן הקודם אמר לו אין בעיה לקחת והוא כבר שנה על ועכשיו נגמר לוהשאלה אם הוא צריך פיסיטי בכלל? ואם כן משהו צריך להיות שונה בו?
ראשית כל, למרות שטיבול הוא מהאוראלים הפחות רעילים לכבד..לא ברורה מה מידת הנזק לכבד לאחר שימוש מאוד ממושך לאורך שנה(תלוי גם במינון)
לגבי הpct...זו לא "תרופת קסם"
יכול להאיץ את תהליך ההתאוששות ובין היתר גם לקצר את פרק הזמן בו יכנס לתהליך קטבולי ויאבד את כל ההישגים שלו.
אגב..
בדיקת דם במקרה זה יכולה לתרום המון לבירור המצב שלו כעת ולא פחות מזה..להעשיר גם אותנו..

ידעתי שזה יגיע..
חייג למספר: איןשםאףאחד059-111

וברצינות,יש חוקים
לא מדברים על דברים כאלה בפורום
חחחחח שמענו שמענו נימאס לי מהצביעות הזו בפורום

זה נותן לך יתרון לא הוגן על פני המתחרים שלך. מה שעונה להגדרה peds

בילדותי למדנו שיש ספורטאים שהיו עולים להרים לפני תחרויות ואז בתחרויות היו להם ביצועים יותר טובים בערך מסיבה דומה, עם החמצן בדם ועוד כמה דברים של מדע
פותח פה פוסט מרוכז בשבילכם בשביל שאלות קטנות ודברים שלא רציתם לפתוח פוסט בשבילם..

יכול להיות שכמה מכרים משכילים שלי(אחד בתחום הסארמס,אחד מתחום הפארמה,אחד מתחום הכימיה) ירצו להצטרף לפוסט הזה בהמשך לסייע במתן תשובות,תלוי בהם.
מי שמתבייש לשאול משהו יכול לשלוח הודעה פרטית ואני אעלה את השאלה לפה באופן אנונימי.

מוזמנים לכתוב

מוזמנים לכתוב

היי אני מאמנת כושר בת 24 ולאחרונה אני ממש רוצה לחטב את הגוף בקטע פסיכי ,
אני חושבת על לקיחת סטרואידים ,
אבל בגלל שזה פחות מומלץ לנשים אני לא יודעת מה לעשות ...
וכן אני מודה נמאס לי לעבוד קשה מחפשת את הדרך הקלה הבעיה שבדרך הזו קיימים המון סיכונים.
אם יש מישהו שמכיר מישהי שהשתמשה או מישהו שיכול לעזור עם מידע עדכני אולי חומרים אחרים מוכרים / עם אפקט שריפת השומן אבל לא עם האפקט של ״להפוך אותי לגבר ״

תודה לעונים .

וכן אני מודה נמאס לי לעבוד קשה מחפשת את הדרך הקלה הבעיה שבדרך הזו קיימים המון סיכונים.
אם יש מישהו שמכיר מישהי שהשתמשה או מישהו שיכול לעזור עם מידע עדכני אולי חומרים אחרים מוכרים / עם אפקט שריפת השומן אבל לא עם האפקט של ״להפוך אותי לגבר ״

תודה לעונים .
יש חומרים שכאלה שבהם אין סיכון virilization אבל צריך להיות זהיר ולוודאות שקיבלת חומר אוטנטי

דוגמא מעולה לפי מה שאני זוכר זה אנאבר

עצה כדאית, תתרחקי משורפי שומן למינהם תתרכזי בצבירת שריר ותזונה טובה

תודה לעונים .

קודם כל לחשוב עוד הרבה לפני - אין בלי תופעות לוואי - ואצל נשים זה הרבה יותר חמור (עוד לא ראיתי את האישה שהחמיא לה קרחת ושפם).

לפי השאלה - תקראי עוד המון לפני שתתחילי לחשוב ביותר רצינות. נכון שלא תמיד התופעות זה סוף העולם ולפעמים זה משהו שעובר - אבל שוב, אצל נשים זה לחלוטין יותר מסוכן.

תקראי על קרדרין. אולי זה יותר מתאים לתוצאה שאת מחפשת (מכונה סארם, למרות שזה PPAR דלתא אגוניסט ולא סארם). לדעתי יותר נסבל אצל נשים.

עכשיו תקראי את המשפט הקודם. סינית? אם כן - אז רצוי לשבת ללמוד ולרדת בינתיים מהרעיון של חומרים. כיבוא היום שקראת כמה עמודים כאן בפורום, ובקושי חידשו לך משהו, תחשבי על עולם החומרים. ממש לא לפני.

כמובן - זה הגוף שלך/ חיים שלך ותעשי מה שאת רוצה... אבל נראה לי שהרוב יסכימו עם העניין של ללמוד ממש טוב לפני שקופצים למים.

בהצלחה.

אז איך באמת אני אדע ? בחיים לא ? סתם ככה ביום בהיר אחד אני אראה מוכר ברחוב אני לא מבין באמת
🤣🤣🤣
כשהתלמיד מוכן, רק אז יופיע המורה.
תישן בבית קברות בירח מלא, ותשתה כוס דם יתושים ברגע הזריחה, ואז תראה אותו מגיע עם עגלה מלאה במזרקים.

תוריד מכנס, ותכרע ברך. והוא יזריק לך בישבן.

אני גם חושב שצריך לעשות את מה שאתה אומר עבור עוד עבירות, כמו רצח וגניבות.
מי שרוצה לרצוח יבוא למקום ממשלתי ומבוקר, ויהרוג את מי שנותנים לו להרוג. ויהיה בתים מסוימים עם הרבה כסף שהמדינה תסכים לאנשים לגנוב ממנה.
צחקתי בקול רם
( אבל בעיקר בגלל שבעברי בתור אנכריסט באמת שמעתי אנשים אומרים את זה)

צחקתי בקול רם
( אבל בעיקר בגלל שבעברי בתור אנכריסט באמת שמעתי אנשים אומרים את זה)

עדיין מתעקש שיש הבדל בין עבירות עם קורבן ועבירות בלי.

לגבי עבירות בלי קורבן - החוק שרירותי - ו..... אין קורבן...

אלכוהול חוקי וג'וינט לא - כי למה???

אם מדובר על לרצוח אחרים או על לגנוב מאחרים, ולגבי הקצאת מקום בו מי שרוצה להרוג, הממשלה תאפשר לו ומי שרוצה לגנוב - יתנו לו לגנוב - איך אומרים?

זרקת רעיון - תן לחשוב... 🤣

בהחלט נושא שאפשר לפתח...

כמה שאני יותר חושב על איך ייראה מקום כזה - עולה לי בראש תמונה של כנסת ישראל...

אבל רגע ברצינות - אם מישהו רוצה להרוג את עצמו (לא כי סתם בא לו. נניח כי יש לו סרטן סופני וחסר תקווה וכל מה שמצפה לו זה עוד כמה חודשים של סבל) - מי אנחנו או הממשלה שתגיד לו לא. אם מישהו רוצה לגנוב מעצמו (אפשר בכלל?) - אז שילך על זה.

זה נקרא ליברליזם... ככה לדעתי לגבי צריכת סטרואידים. הרעיון - זה לעצמו ולא לאחרים.

נניח ברעיון שמישהו יוכל לתת למישהו אחר סטרואידים בניגוד לרצונו - לא ממש תומך. לדעתי אפילו האנרכיסטים מעבירים באיזור הזה קו אדום...

עדיין מתעקש שיש הבדל בין עבירות עם קורבן ועבירות בלי.

לגבי עבירות בלי קורבן - החוק שרירותי - ו..... אין קורבן...

אלכוהול חוקי וג'וינט לא - כי למה???

אם מדובר על לרצוח אחרים או על לגנוב מאחרים, ולגבי הקצאת מקום בו מי שרוצה להרוג, הממשלה תאפשר לו ומי שרוצה לגנוב - יתנו לו לגנוב - איך אומרים?

זרקת רעיון - תן לחשוב... 🤣

בהחלט נושא שאפשר לפתח...

כמה שאני יותר חושב על איך ייראה מקום כזה - עולה לי בראש תמונה של כנסת ישראל...

אבל רגע ברצינות - אם מישהו רוצה להרוג את עצמו (לא כי סתם בא לו. נניח כי יש לו סרטן סופני וחסר תקווה וכל מה שמצפה לו זה עוד כמה חודשים של סבל) - מי אנחנו או הממשלה שתגיד לו לא. אם מישהו רוצה לגנוב מעצמו (אפשר בכלל?) - אז שילך על זה.

זה נקרא ליברליזם... ככה לדעתי לגבי צריכת סטרואידים. הרעיון - זה לעצמו ולא לאחרים.

נניח ברעיון שמישהו יוכל לתת למישהו אחר סטרואידים בניגוד לרצונו - לא ממש תומך. לדעתי אפילו האנרכיסטים מעבירים באיזור הזה קו אדום...
אחח החזרתה אותי אחורה לימים שבו הייתי ancap צעיר:sarcastic:
תומך מאוד בליברזם אחד הדמיות המשפיעות ביותר בחיי הוא ויליאם גודווין אך אני חושב שכול עניין הוא לגופו.
סתם ניקח את הסדרואידים הבעיה היא שבקלות אפשר לעשות מזה עסק משגשג שמשטה את העם והורג אותו(אהם סיגריות אהם)
ברור שאתה יכול להגיד זאת בחירה של האידווניל והוא אמור לחנך את עצמו והכול , אבל בשטח יש מקומות בעולם ואפילו בחברה שלנו שבהם ידע נמנע מקבוצות מסוימות ללא שליטתם . ולכן צריך גוף כול שהוא שיטפל בנושא .
אני מאוד הייתי רוצה שכול אחד יכול לחשוב בשם עצמו להגיע תמיד לתשובה הנכונה לבד אך זה באמת לא ראלי.

אחח החזרתה אותי אחורה לימים שבו הייתי ancap צעיר:sarcastic:
תומך מאוד בליברזם אחד הדמיות המשפיעות ביותר בחיי הוא ויליאם גודווין אך אני חושב שכול עניין הוא לגופו.
סתם ניקח את הסדרואידים הבעיה היא שבקלות אפשר לעשות מזה עסק משגשג שמשטה את העם והורג אותו(אהם סיגריות אהם)
ברור שאתה יכול להגיד זאת בחירה של האידווניל והוא אמור לחנך את עצמו והכול , אבל בשטח יש מקומות בעולם ואפילו בחברה שלנו שבהם ידע נמנע מקבוצות מסוימות ללא שליטתם . ולכן צריך גוף כול שהוא שיטפל בנושא .
אני מאוד הייתי רוצה שכול אחד יכול לחשוב בשם עצמו להגיע תמיד לתשובה הנכונה לבד אך זה באמת לא ראלי.

עזוב. מה פתאום.

אם זה היה כמו שאתה אומר, היה אפשר לקנות סיגריות, אלכוהול - ועוד המדינה הייתה לוקחת על זה מס.

בקיצור - סתם מדמיין.

יותר ברצינות?

אפשר להגביל פרסום (כמו בסיגריות), מכירה לקטינים (כמו בסיגריות) - וכיו"ב.

אתה מכיר מישהו שרצה לעשות סטרואידים/סמים/כיו"ב - ואמר - וואלה, זה לא חוקי אז לא עושה?

אם הירואין היה חוקי - היית משתמש מחר?

בכל מקרה, המציאות מלמדת, שמדינות כמו נגיד קנדה - שזה חוקי להחזיק ולהשתמש בסטרואידים (שימוש עצמי ולא מסחרי) - אין שם מכת מדינה של גורילות מגודלות שועטות עם רוידרייג'...

המציאות מלמדת - שמדינות שעשו לגליזציה של סמים - השימוש בסמים לא עלה. אחוזי הגמילה - עלו מאוד.

המציאות מלמדת - שלא משנה כמה תעניש על זה - עבירות ללא קורבן (כמו סמים, הימורים, זנות) - תמיד יהיו ואי אפשר להשתלט על זה.

המציאות מלמדת - שאנשים תמיד ימצאו את הפרצה. ראה את מגיפת האופיידים בארה"ב. חצי אוכלוסיה התמכרה - והכל מאה אחוז חוקי (נסחפתי עם החצי אוכלוסיה - אבל הרבה פחות ממה שנדמה).

מסכים שכל עניין לגופו. מנסה לומר שלגופי של עניין - שזה יהיה ענייני. וגופך עניינך.

ככה בקשר לכל דבר. מותר לך להתנגד לשימוש בסטרואידים - ואם אתה מתנגד - אל תשתמש. אתה נגד עישון - אל תעשן. אתה נגד נישואים הומוסקסואליים? אל תתחתן עם הומוסקסואל. די פשוט, לא?

מה שלא עושה ישירות נזק לאחר - מה הבעיה עם זה?

אם נמשיך ככה, שמקובל עלינו שאפשר להכתיב לאחרים מה נכון ומה לא - עוד תתחיל פה כפיה דתית (אלוהים שישמור)...

או שיפלו אנשים על בסיס נטיה מינית - ונניח לא יתנו להם זכות להתחתן, כמו לאחרים (תאר לעצמך)...

או כפיה חילונית? אולי נאסור את הדת? (הגזמתי כאן, את זה אפילו אני לא יכול לדמיין)...

מה רע שכל אחד חי לעצמו - ולא מתערבים לו (במה הוא עושה עם הגוף שלו נניח). מותר לייעץ, להמליץ - אבל למה מי שרוצה סטרואידים - נגזר עליו להיות פושע?

ואגב - מה הפתרון - הפתרון זה שכמעט אין אכיפה... כלומר מסתכלים לצד השני. תאר לעצמך שמחר המשטרה מתחילה לקרוא את הפורום הזה - מוציאה צו בימ"ש להנהלת הפורום להעביר פרטים של גולשים - וכל מי שהודה בשימוש - חוטף כתב אישום?

טיפה פחות משעשע, אני מניח. הקטע - שהמצב החוקי לא רחוק מזה.

בקיצור - לא מכיר לעומק את פילוסופיית האנרכיה - ואי אפשר בכלל בלי חוקים (לא כל החוקים ערכיים. גם אם לא נסכים על שום ערך בעולם - כדאי, שנניח, נסכים שנוסעים בצד ימין? או שמאל? לא משנה - אבל צריך חוק שקובע, כי אם כל אחד יסע בצד שבא לו - לא יצא מזה טוב).

אבל יש את הדבר הזה שנקרא ליברליזם. נראה לי גישה מרוככת של אנרכיה.

שווה לנסות.

שבת שלום...

עזוב. מה פתאום.

אם זה היה כמו שאתה אומר, היה אפשר לקנות סיגריות, אלכוהול - ועוד המדינה הייתה לוקחת על זה מס.

בקיצור - סתם מדמיין.

יותר ברצינות?

אפשר להגביל פרסום (כמו בסיגריות), מכירה לקטינים (כמו בסיגריות) - וכיו"ב.

אתה מכיר מישהו שרצה לעשות סטרואידים/סמים/כיו"ב - ואמר - וואלה, זה לא חוקי אז לא עושה?

אם הירואין היה חוקי - היית משתמש מחר?

בכל מקרה, המציאות מלמדת, שמדינות כמו נגיד קנדה - שזה חוקי להחזיק ולהשתמש בסטרואידים (שימוש עצמי ולא מסחרי) - אין שם מכת מדינה של גורילות מגודלות שועטות עם רוידרייג'...

המציאות מלמדת - שמדינות שעשו לגליזציה של סמים - השימוש בסמים לא עלה. אחוזי הגמילה - עלו מאוד.

המציאות מלמדת - שלא משנה כמה תעניש על זה - עבירות ללא קורבן (כמו סמים, הימורים, זנות) - תמיד יהיו ואי אפשר להשתלט על זה.

המציאות מלמדת - שאנשים תמיד ימצאו את הפרצה. ראה את מגיפת האופיידים בארה"ב. חצי אוכלוסיה התמכרה - והכל מאה אחוז חוקי (נסחפתי עם החצי אוכלוסיה - אבל הרבה פחות ממה שנדמה).

מסכים שכל עניין לגופו. מנסה לומר שלגופי של עניין - שזה יהיה ענייני. וגופך עניינך.

ככה בקשר לכל דבר. מותר לך להתנגד לשימוש בסטרואידים - ואם אתה מתנגד - אל תשתמש. אתה נגד עישון - אל תעשן. אתה נגד נישואים הומוסקסואליים? אל תתחתן עם הומוסקסואל. די פשוט, לא?

מה שלא עושה ישירות נזק לאחר - מה הבעיה עם זה?

אם נמשיך ככה, שמקובל עלינו שאפשר להכתיב לאחרים מה נכון ומה לא - עוד תתחיל פה כפיה דתית (אלוהים שישמור)...

או שיפלו אנשים על בסיס נטיה מינית - ונניח לא יתנו להם זכות להתחתן, כמו לאחרים (תאר לעצמך)...

או כפיה חילונית? אולי נאסור את הדת? (הגזמתי כאן, את זה אפילו אני לא יכול לדמיין)...

מה רע שכל אחד חי לעצמו - ולא מתערבים לו (במה הוא עושה עם הגוף שלו נניח). מותר לייעץ, להמליץ - אבל למה מי שרוצה סטרואידים - נגזר עליו להיות פושע?

ואגב - מה הפתרון - הפתרון זה שכמעט אין אכיפה... כלומר מסתכלים לצד השני. תאר לעצמך שמחר המשטרה מתחילה לקרוא את הפורום הזה - מוציאה צו בימ"ש להנהלת הפורום להעביר פרטים של גולשים - וכל מי שהודה בשימוש - חוטף כתב אישום?

טיפה פחות משעשע, אני מניח. הקטע - שהמצב החוקי לא רחוק מזה.

בקיצור - לא מכיר לעומק את פילוסופיית האנרכיה - ואי אפשר בכלל בלי חוקים (לא כל החוקים ערכיים. גם אם לא נסכים על שום ערך בעולם - כדאי, שנניח, נסכים שנוסעים בצד ימין? או שמאל? לא משנה - אבל צריך חוק שקובע, כי אם כל אחד יסע בצד שבא לו - לא יצא מזה טוב).

אבל יש את הדבר הזה שנקרא ליברליזם. נראה לי גישה מרוככת של אנרכיה.

שווה לנסות.

שבת שלום...
ברור שמה שיש פה הוא לא מושלם אבל השאלה האם זה באמת שווה לעשות את זה והאם זה יצור באמת שוני?
האנרכיה שאני מדבר עליה היא כמובן היסוד האנרכיה הליברלית שאני מאוד מאמין שצריך לקחת מהיסודות שלה .
הרי בינו כול המאמצים לגבלה לפיקוח על אלכוהול וסיגריות הם בולשיט . הדבר היחיד שעבד למיתון התופעה הוא המס וזהו למשך שנים הוצעו פתרונות שונים לטיפול הבעיה אך כמובן שהם סורבו כי אף אחד לא באמת רוצה לבטל או לפקח את העניין כי יש פה הרבה אנשים שמרוווחים מזה כסף

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית