הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל מה שרציתם לשאול ולא העזתם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
פותח פה פוסט מרוכז בשבילכם בשביל שאלות קטנות ודברים שלא רציתם לפתוח פוסט בשבילם..
ראיתי שהרמה פה נהיית מזעזעת וכל אחד נהיה פה גאון וזורק המלצות מפחידות.

יכול להיות שכמה מכרים משכילים שלי(אחד בתחום הסארמס,אחד מתחום הפארמה,אחד מתחום הכימיה) ירצו להצטרף לפוסט הזה בהמשך לסייע במתן תשובות,תלוי בהם.
מי שמתבייש לשאול משהו יכול לשלוח הודעה פרטית ואני אעלה את השאלה לפה באופן אנונימי.

הפוסט נועד להיות מן "q&a" ויעסוק בכל הנושאים,החומרים,pct,הורמונים ועוד.

מוזמנים לכתוב

לא הגיוני לחשוב על חומר בגילך..ובוודאי שבריא יותר לא לעשות שימוש בכלל..
שימוש באנבולים זה התעסקות עם הציר ההורמונלי שלך.
בכל גיל!
גם אם היית אחרי צבא הייתי ממליץ לך לשקול טוב את ההשלכות לפני שאתה מתקרב לעניין..
בטח שלא בגילך..הנזק הוא וודאי...לא יהיה בהכרח בלתי הפיך אך וודאי!
זו דעתי ולא מתוך ניסיון להפחיד.
אני בכלל בכלל לא מעוניין כרגע לגעת בנושא, מתעניין כי לדעת לא יהרוג אותי
משלבים חמורים שונים,מינונים גבוהים..וגם אז אין כלכך נזק רציני
לא עניתי בציניות,אתה לא תמצא בן אדם אחד בעולם שנפגע ממינון בינוני של טסטוסטרון בצורה כלשהי
באיזה הקשרים ג׳ינו נכנס לתמונה? למה אנשים לא חיים על תוספת של טסט במינונים נמוכים כדי שיפור נחמד לחייהם, מבלי לפגוע בעצמם כלל?
נב למה כולם מחפשים איזה סארמס קסם להוסיף לטסט? מצטער אם זו שאלה טפשית

נב, מה עם ממריצים? אני לא בקיא בשמות אבל מה ה"סיכון" מינונים הזויים? אחדד את השאלה, החיסרון זה נטו תופעות לוואי?

נערך לאחרונה:
שתהיה לך דעה משלך בפוסט שאתה תפתח.
תפסיק לבלבל את המוח לכולם בפורום הזה,חצי מהדברים שאתה רושם מבוססים על זבל ושטויות ואחת הסיבות שפתחתי את הפוסט הזה זה בגלל טמבלים כמוך
לא כל מי שלא חושב כמוך הוא טמבל..אין לך מונופול על החכמה.
כבודך במקומו מונח..לא בא לפה להתחרות בידע שלך ולא להתוכח איתך
אני אגב לא זוכר שהפריע לי שהשתתפת בדיון באשכול שפתחתי.
ואם יש לי דיעה מסויימת לגבי חבר מסויים..אגב אף אחד מהם הוא לא אתה ואני אומר אותה זה לא צריך להפריע לך בטח שזה יוצא מ"טמבל" כמוני שדבריו "מבוססים על זבל ושטויות"😉
תפתח את הראש גם לדעות אחרות..אל תיבהל מהחלפת דיעות .. תמיד אפשר ללמוד..זו לא בושה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא כל מי שלא חושב כמוך הוא טמבל..
נכון, אבל מי שמעתיק לפה כל מה שהוא רואה בגוגל הוא טמבל וזה הרושם שאתה יוצר פה
למה אנשים לא חיים על תוספת של טסט במינונים נמוכים כדי שיפור נחמד לחייהם, מבלי לפגוע בעצמם כלל?
בטח שעושים,יש מרפאות בארהב שמתמחות בזה
נב למה כולם מחפשים איזה סארמס קסם להוסיף לטסט?
כי זה משהו חדש שלכאורה מבטיח אותם תוצאות בלי תופעות לוואי שזה כמובן שקר מוחלט. מאמין שזה הולך לקרוס בשנים הקרובות
נב, מה עם ממריצים? אני לא בקיא בשמות אבל מה ה"סיכון" מינונים הזויים? אחדד את השאלה, החיסרון זה נטו תופעות לוואי?
הסיכון העיקרי זה בעיות בלב,מדופק ולחץ דם עד לצלקות בלב ופגיעה בקולטנים אנדרנרגים
באיזה הקשרים ג׳ינו נכנס לתמונה?
שהגוף ממיר יותר מדי טסטוסטרון לאסטרוגן ומתחילה להיווצר רקמת שד.
הפקטור העיקרי הוא גנטיקה ואחוז שומן

נכון, אבל מי שמעתיק לפה כל מה שהוא בגוגל הוא טמבל וזה הרושם שאתה יוצר פה
בוא נשמור את הרושם של כל אחד מאיתנו בעיני השני לעצמנו..
זה לא רלוונטי..פורום זה מקום ציבורי שמחליפים בו דיעות..
לא באתי לערער על מעמדך ויוקרתך פה..ולא להתוכח איתך..תלמד לקבל גם דיעות של אחרים..
אם לא נוח לך..אני מוכן גם להפסיק לכתוב באשכולות שאתה פותח.
אתה לא האישיו...רק תגיד.
מוכן לכבד אותך בעניין.

• פותח/ת השרשור
לא באתי לערער על מעמדך ויוקרתך פה..
מעמד? אנחנו לא במשחקי הכס ואני לא מתכוון לדון איתך על השטויות האלה בפוסט שנועד לעזור לאחרים.
החיסרון זה נטו תופעות לוואי?
החסרון של כל דבר זה התופעות לוואי לא?

@Navira מצא את עצמו בחדר מיון אחרי שלקח אוברדוז של ממריצים בטעות

מעמד? אנחנו לא במשחקי הכס ואני לא מתכוון לדון איתך על השטויות האלה בפוסט שנועד לעזור לאחרים.

..
אתה לא מתכוון??.בזבזת עשרות הודעות שעסוקות בתגובות שלי בלי שהתיחסתי אליך אישית באשכול הזה ואתה לא מתכוון...
העזרה שלך ושלי שונות..יש לזה מקום בפורום או שהדיעה שלך היא זו שקובעת?
כשאני שואל שאלה בפורום חשוב לי לשמוע יותר מדיעה אחת..אם באשכול שלך זה מפריע לך..אז אני בכייף יחסוך ממך את התענוג וישאיר אותך פה להמשיך להפיץ את משנתך לקול מחיאות הכפיים וצילצולי המוניטין

נערך לאחרונה:
מה הדרך הכי יעילה להתמודדות עם אקנה?
ולמה אקנה נוטה להתפרץ בזמן pct או תחילת סייקל היינו מתי שיש שינויים הורמונלים ואילו מתי שהרמות יציבות אין יותר מדי התפרצויות של אקנה?

ושאלה אישית, כמה שנים אתה בתחום, בן כמה אתה כיום ומתי היה הסייקל הראשון שלך?

• פותח/ת השרשור
ושאלה אישית, כמה שנים אתה בתחום, בן כמה אתה כיום ומתי היה הסייקל הראשון שלך?
לומד,בודק,קורא ושואל מגיל 16
תוכן מקצועי,מאמרים,פודקאסטים,מחקרים קורסים וספרים מגיל 20 בערך.

היום בן 23.

מה הדרך הכי יעילה להתמודדות עם אקנה?
אינדיוידואלי מאוד,בתור נער סבלתי מזה באופן טבעי ועכשיו העור שלי תמיד חלק לא משנה מה.. במקסימום מקבל 2-3 פצעונים בגב.
הטיפול הכי טוב זה כנראה היגיינה ומי שרוצה רוקאוטן או ויטמין A.חשוב מאוד לשים לב למינונים.

ולמה אקנה נוטה להתפרץ בזמן pct או תחילת סייקל היינו מתי שיש שינויים הורמונלים ואילו מתי שהרמות יציבות אין יותר מדי התפרצויות של אקנה?
אקנה מתפרץ כשהוא מתפרץ,אין קשר לתקופה בזמן הסייקל או בpct.
אקנה מסטרואידים קורה לרוב בגלל שהעור שומני יותר

האמת שאני ב0 הבנה בנושא אבל שאלה מעניינת,

למשל מישהו במצבי, שמתאמן טבעי כבר מעל 4 שנים, עם תוצאות טובות יחסית,
מסת שריר מכובדת וא.ש נמוך יתחיל לקחת טסט למשל, לאיזה שינויים אפשר לצפות ובאיזה טווח?

היית ממליץ על דבר כזה למתאמן במצב כזה? אולי המלצה אחרת?

(לא מתכוון לגעת בקרוב פשוט מתעניין)

• פותח/ת השרשור
מסת שריר מכובדת וא.ש נמוך יתחיל לקחת טסט למשל, לאיזה שינויים אפשר לצפות
כנראה שלהמשיך במגמה של עליית במסה ושמירה על אחוז שומן נמוך. אין איזה שינוי דרסטי מדי שאפשר להצביע עליו. בסוף הרי זה לא אפוני קסם,זה עוד טסטוסטרון בגוף.
הטעות העיקרית של רוב ה"טירונים" שנכנסים לתחום היא המחשבה שהולך לקרות משהו גרנדיוזי,שבפועל אתה קם למחרת והכל אותו דבר,וגם ביום אחרי זה,ובשבוע אחרי,ובחודש אחרי.
זה אותו תהליך של בנייה והתאוששות רק קצת מהיר יותר.

היית ממליץ על דבר כזה למתאמן במצב כזה? אולי המלצה אחרת?
מבין למה אתה מתכוון אבל אני מוכרח לענות את התשובה המעצבנת לא הייתי ממליץ לאף אחד בשום סיטואציה להתחיל להזריק.

עכשיו תסלחו לי כולם אני אחרי 14 שעות עבודה,הלכתי לישון.

כנראה שלהמשיך במגמה של עליית במסה ושמירה על אחוז שומן נמוך. אין איזה שינוי דרסטי מדי שאפשר להצביע עליו. בסוף הרי זה לא אפוני קסם,זה עוד טסטוסטרון בגוף.
הטעות העיקרית של רוב ה"טירונים" שנכנסים לתחום היא המחשבה שהולך לקרות משהו גרנדיוזי,שבפועל אתה קם למחרת והכל אותו דבר,וגם ביום אחרי זה,ובשבוע אחרי,ובחודש אחרי.
זה אותו תהליך של בנייה והתאוששות רק קצת מהיר יותר.

מבין למה אתה מתכוון אבל אני מוכרח לענות את התשובה המעצבנת לא הייתי ממליץ לאף אחד בשום סיטואציה להתחיל להזריק.

עכשיו תסלחו לי כולם אני אחרי 14 שעות עבודה,הלכתי לישון.

כן לא חשבתי שתמליץ על להתחיל דבר כזה מה גם שבנתיים אני עוד מתקדם טבעי.
סתם סיקרן אותי אם באמת יהיה שינוי מהותי לטווח הארוך מבחינת מראה.

אבל תודה רבה אחלה יוזמה, לילה טוב אח

מתכנן לקחת lgd (סיינס ביו) מה המינון המומלץ המקסימלי כדי לא להגיע לתופעות לוואי כגון גינו ו/או אובדן שיער ? קרי, האם יש כזה דבר "מינון יחסית בטוח " ? בן 45 ,מתאמן 30 שנה 15-18% שומן , טבעי.

מתכנן לקחת lgd (סיינס ביו) מה המינון המומלץ המקסימלי כדי לא להגיע לתופעות לוואי כגון גינו ו/או אובדן שיער ? קרי, האם יש כזה דבר "מינון יחסית בטוח " ? בן 45 ,מתאמן 30 שנה 15-18% שומן , טבעי.
בתחום הזה..שבחלקו הלא קטן מבוסס על bro-science חשוב להקשיב ליותר מאדם אחד ולא לקחת שום דבר כתורה מסיני..זה נכון לאנבולים(אתה לא מבין כמה!) ויותר מכך לsarms (העליתי פה סרטון של רופא שטוען בניגוד למה שהרבה ידענים בתחום אומרים (מדובר בתרופה שעדין לא נרשמה בשלב הנסיוני) lgd כן מומר לdht מה שאןמר שאתה חשוף ללא מעט תופעות לוואי וגם לנשירת שיער..(יש הרבה משתמשים באנבולים שלא סובלים מנשירה כי אין להם נטיה לכך..אבל אם יש זה ללא ספק יאיץ אץ התהליך) כן מדכא יצור וכן הביא לגניקומסטיה לא במהלך השימוש אלא לאחריו כשהגוף נמצא בסוג של אי יציבות הורמונלית.
התקרחות בלי קשר לחומרים זה תהליך מאוד איטי...אבל חומרים יכולים להאיץ.

נערך לאחרונה:
קל,מאוד.
אתה מוזמן לצפות בסרטים הבאים;
1.icarus
2.prespriction thugs
3.bigger faster stronger
4. Screwball

רופאים ועובדי מעבדה דואגים לטשטש הכל כמו שצריך,לפעמים גם בחסות המדינה כמו ברוסיה.
תצפה בהם ותבין על מה מדובר.
טשטוש הבדיקות זה תעשייה לא פחות גדולה מהסימום עצמו
אחרי שצפיתי בסרטים האלו (אני מאוד חרוץ), אשתף מה שיצא לי מהם.

1. סרט מעניין, די מגעיל לראות איך מדינות ואנשים הורסים לספורטאים את החיים עם נסיונות עליהם, ובלי שיש למתאמנים את כל האינפורמציה או ידע בסיסי למה שהם מקבלים מהמאמנים. נשמע הזוי ולא אמין כמו השואה שעברנו. אבל אני יכול להאמין להם אחרי השואה שהעם שלנו עבר, זה אותו סגנון, זה לרמאות אנשים שספורט זה תחום כיף ושאיכפת להם ממך, ואז דופקים לך סכין בגב ונותנים לך למות או לסבול לבד, בדיוק כמו שמכרו לעם שלנו שמחנות עבודה זה חופשה חלומית, וגם בתוך המחנות לא ידעו שיש תאי גזים.

אבל זה נראה לי תקף בתחומי ספורט שיש בו הרבה מאוד כסף והסיכון שווה את הנזק. בתחומי ספורט אפשר להרוויח מליוני דולרים מלרמות, אבל הנזק הוא בסך הכל די קטן ביחס לרווח, וזה שווה את הסיכון, פאוורליפטינג בארץ אני די משוכנע שמתאמנים לא יעשו את השטות הזאת. הרווח מלרמות לא כזה גדול, במקרה הטוב 2000 ש"ח, וגם זה בחסד וברחמים, והסיכון זה קנס כספי כבד. אני חושב שבתחומי ספורט חובבנים כמו בארץ (שהכל חובבני כי אין השקעה בספורט בארץ) בדיקות פתע ופוליגרף והיכרות אישית ומעקב שנתי, זה די אמין לדעתי. רוב המוזרקים בארץ מוכנים להודות בזה ולקבל כבוד בתחרויות ללא בדיקות ובמכוני הכושר, ולא לנסות סתם להיכנס לתחרות עם בדיקות כשאין סיבה לסכן את עצמם סתם.

2. ו 3. משפחת בל יצאו די שרוטים בכל הקטע. נראה שההצדקות שלהם לחומרים הוא שכולם עושים את זה, ושיש דברים יותר גרועים. דרך די עצובה לחיות את החיים ולהצדיק את זה. מארק בל כאילו הנורמלי מבין האחים, אבל עושה רושם של אדם שמתחבא ומשקר להורים שלו ולאישתו, די מגעיל בסך הכל. הוא מדבר על כך שזה נורמלי ובטוח בזמן שאישתו שקרובה אליו אומרת אחרת. בקיצור, דוגמה קלאסית למכור שמצדיק את ההתמכרות שלו כי כולם עושים, ומבטיח הבטחות שקר.
קשה לי לסמוך יותר מדי על הנתונים שם, כי נראה שקריס בל עשה איזה סלט מוזר עם הנסיון שלו לעצור סימום בזמן שהוא מסומם ומכור.

אבל זה כן מלמד אותנו שיש סכנות גדולות לא רק מהדילר ברחוב, אלא גם בבתים שלנו, אנשים שתלויים בתרופות, וזה יכול להיות מאוד מסוכן ומקובל חברתית. ברוך ה', התרופה היחידה בבית שלי זה אקמול שכנראה כבר פג התוקף שלו, אבל לא פעם יוצא לי לפגוש אנשים שלוקחים תרופות לדיכאון, בעיות קשב וריכוז, חרדות, או בעיות מומצאות, בלי להבין את הסיכון לעומת התועלת, וזה די מפחיד.
תכלס, זה כנראה הסיבה שאני סולד מכל הרפואה ומעדיף חיי טבעי בכל מחיר. ממציאים לך בעיות, מאבחנים הרבה אנשים בריאים כחולים או דכאוניים, מעלימים מידע, וסוחרים בסמים על חשבונך. וכמובן שהכל עם גלימה לבנה ו7 שנים לימודים. בקיצור, זה רק אישש את הגישה הטבעית שלי, והגועל מהממסד הרפואי למרות התועלת שלהם.

4. סרט הכי טוב בנתיים, שחקנים הכי טובים וחמודים. די הדהים אותי כמה אנשים מוכנים להשתמש בחומרים מסוכנים ולא חוקיים בכזאת קלות. שוטרים, שחקנים, זמרים, והורים שרוכשים עבור הילדים שלהם. אני מאוד מקווה שגם ההורים ישבו בכלא על זה ולא רק הסוחר. אבל זה די מובן, מדובר בספורט שמשלם מליוני דולרים על שחקנים טובים, וקצת חומר עושה את כל ההבדל.

אני לא מבין במוזרקים למרות שאני רואה שזה דבר מאוד נפוץ וכביכול פחות מזיק מהרגלים רבים של אנשים. אולי היותי דתי גרם לי לא להצדיק דבר לא טוב בגלל שכולם עושים את זה. או שמא איך שההורים שלי גידלו אותי.
אני לא מדבר על לרמות בספורט, אני מדבר על שימוש עצמי.

אין RDA לחומרים, אין מינון בריא. יש מינון וחומר עם פחות נזק מאחרים, יש אנשים במצבים שהנזק שווה את התועלת. אבל בריא זה לא.

אז בקיצור, אני עדיין לא רואה בחומרים סוכריות בטוחות, ואני עדיין סבור שאפשר לנהל תחרויות אמינות לטבעיים. כל מה שצריך, זה לא לחלק פרסים גדולים ולעניש בהתאם. די עצוב כשרוצים לקדם את הספורט בארץ, אבל זה המצב, ברגע שהפרסים יהיו יקרים יותר, צריך להגביר אמצעי בדיקה וגודל הקנס ואני מאמין שכבר לא יהיו רמאים כל כך נפוצים.

אפשרי להתחיל מ2.5 מג ולהגיע עד 5 מג. קח בחשבון שלגילך, יכול להיות שתצטרך pct.

גינו לא יכול לקרות (כבר דובר על זה לא מעט) למעט כאשר יורדים ממנו, אז יש יחס טסט אסטרו גבוה.

לא ידוע על מצבים של אובדן שיער מהחומר הנ"ל.

אין דבר כזה מינון בטוח.

lgd כן מומר לdht
Lgd זה לא סטרואיד לכן זה לא יכול לבצע המרה לdht. חלאס להגיד את זה. הרופא הזכיר את זה בחצי משפט ואין על זה שום מידע ממה שראיתי.

@frozen
יש לי שאלה. יש בדיקה גם של טסט טוטאל וטסט חופשי, אני מודע להבדל בינהם.

רציתי לדעת לגבי הפרוצדורה של ההמרה לdht, האם זה ממומר מהטסט' החופשי או מהטוטאל.

למה אני שואל זאת, יכול להיות שארצה לעלות על טסט' וlgd. וlgd ידוע שמוריד shbg מה שמעלה טסט' חופשי בדם, השאלה היא אם גם ההמרה לdht תגדל בעקבות עלייה בטסט' החופשי?

אפשרי להתחיל מ2.5 מג ולהגיע עד 5 מג. קח בחשבון שלגילך, יכול להיות שתצטרך pct.

גינו לא יכול לקרות (כבר דובר על זה לא מעט) למעט כאשר יורדים ממנו, אז יש יחס טסט אסטרו גבוה.

לא ידוע על מצבים של אובדן שיער מהחומר הנ"ל.

אין דבר כזה מינון בטוח.

Lgd זה לא סטרואיד לכן זה לא יכול לבצע המרה לdht. חלאס להגיד את זה. הרופא הזכיר את זה בחצי משפט ואין על זה שום מידע ממה שראיתי.
י
למה אתה מפחד לשמוע את זה?? זה מציק לך באוזן?
הוא אמר והדגיש אז אולי הוא יודע משהו שאתה ואני (סתם מנחש שבדומה לי גם אתה לא רופא או אנדוקרינולוג) לא יודעים..
אולי שווה לנהל על זה דיון? במקום מלחמות אגו מטופשות.
אם לא הבנת אני לא מיסטר קלין וצורך סטרואידים ולא רק..קרוב לעשור.

לשאלתך אגב..ככל שכמות הטסט עולה בהתאם לכך גם כמות ההמרה

נערך לאחרונה:
למה אתה מפחד לשמוע את זה?? זה מציק לך באוזן?
הוא אמר והדגיש אז אולי הוא יודע משהו שאתה ואני (סתם מנחש שבדומה לי גם אתה לא רופא או אנדוקרינולוג) לא יודעים..
אולי שווה לנהל על זה דיון? במקום מלחמות אגו מטופשות.
אם לא הבנת אני לא מיסטר קליניק וצורך סטרואידים ולא רק..קרוב לעשור
שים הסביר לך יפה מה האינטרסים של אותו דוקטור. בסופו של דבר, הוא צריך להתבסס על מחקרים. לי יש גישה כמעט לכל מחקר שארצה כי אני כרגע עושה תואר שני ככה שאין בעיה להגיע לכל מה שהוא מתבסס עליו.

נב אפשר לפתוח דיון, לא פה

שים הסביר לך יפה מה האינטרסים של אותו דוקטור. בסופו של דבר, הוא צריך להתבסס על מחקרים. לי יש גישה כמעט לכל מחקר שארצה כי אני כרגע עושה תואר שני ככה שאין בעיה להגיע לכל מה שהוא מתבסס עליו.

נב אפשר לפתוח דיון, לא פה
לא שיכנע אותי והסברתי לו למה.
למה לא פה בפורום? מדובר בסודות מדינה?
יש לך גישה למחקרים? למה לא לשתף כתרומה לחברים שלך פה?
בוא נדבר על זה..אני לא מתבייש להגיד שבתחום הזה אני לומד כמעט כל יום משהו חדש..
יש פה נטיה לאנשים לתקוף כל מי שבא עם דעה שסותרת את מה שהם חושבים ולהשאר בקומפורט זון שלהם..במקום לנסות ללמוד ולהעשיר אחד את השני...חבל!

אחי הבאת איזה ד"ר שבלבל קצת את המוח על סארמס בלי שום הסברים מניחים את הדעת למה שהוא אומר, פשוט ערימה של הפחדות ודברים שחכמת ההמונים ו'המדע' שמאחורי הסארמס הוכיחה כבולשיט וסליחה על הבוטות ואתה עדיין נתקע עליו

מה שכן, על חלק מן הסארמס יש clinical trials שלא בדיוק מסתדרים עם מה שהוא אומר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית