הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל מה שרציתם לשאול ולא העזתם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
פותח פה פוסט מרוכז בשבילכם בשביל שאלות קטנות ודברים שלא רציתם לפתוח פוסט בשבילם..
ראיתי שהרמה פה נהיית מזעזעת וכל אחד נהיה פה גאון וזורק המלצות מפחידות.

יכול להיות שכמה מכרים משכילים שלי(אחד בתחום הסארמס,אחד מתחום הפארמה,אחד מתחום הכימיה) ירצו להצטרף לפוסט הזה בהמשך לסייע במתן תשובות,תלוי בהם.
מי שמתבייש לשאול משהו יכול לשלוח הודעה פרטית ואני אעלה את השאלה לפה באופן אנונימי.

הפוסט נועד להיות מן "q&a" ויעסוק בכל הנושאים,החומרים,pct,הורמונים ועוד.

מוזמנים לכתוב

אחי הבאת איזה ד"ר שבלבל קצת את המוח על סארמס בלי שום הסברים מניחים את הדעת למה שהוא אומר, פשוט ערימה של הפחדות ודברים שחכמת ההמונים ו'המדע' שמאחורי הסארמס הוכיחה כבולשיט וסליחה על הבוטות ואתה עדיין נתקע עליו

מה שכן, על חלק מן הסארמס יש clinical trials שלא בדיוק מסתדרים עם מה שהוא אומר
ואת הדברים האלה כותב מי שמשוכנע שhcg שהגיע אליו בדואר שווה משהו ...
אז מי נשמע רציני יותר? אתה או הדוקטור ה"עלןב" הזה?

ואת הדברים האלה כותב מי שמשוכנע שhcg שהגיע אליו בדואר שווה משהו ...
אז מי נשמע רציני יותר? אתה או הדוקטור ה"עלןב" הזה?
לא אתה, לא אני ולא השמצה כזאת או אחרת.
המדע, ומבחן התוצאה שבתחום הסטרואידים זה הרבה פעמים אומר "חכמת ההמונים" כי לא הכל שם 'חוקרים' ודובר על זה רבות על גבי דפי הפורום.

קראתי על hcg ברשת וצירפתי לפה צילומי מסך לצורך העניין, אין שום בעיה עם זה כל עוד זה לא עורבב במים עדיין שאגב, מאז נשמר בקירור.

במבחן התוצאה ובבדיקות הדם, הhcg הזה סיפק את הסחורה.

אתה מוזמן להמשיך לקנות מהדילר הקרוב לביתך או מבית המרקחת כי זה יותר בטוח אבל הטענה שהצגת לא מציגה אותך באור טוב, מה שגם, אתה גולש לפסים אישיים במקום להגיב לגופו של עניין.

לגבי זה שאתה קורא לו עלוב, זה לא משהו שאני אמרתי, אלו הם כבר מילים שלך, חברי הפורום האחרים כבר שיערו שהוא מונע מאינטרסים והוא לא מגבה את מה שהוא אומר במחקרים

אני מבין שאחד המשתמשים פה התהפך עליך ואתה מחפש להחזיר 'טובה' תחת 'טובה' אבל חבר אני לא בעדך או נגדך, אני בעד להגיע לנקודת האמת והשווה.

וכן, גם אני בתחילת הדרך חשבתי כמה דברים מוטעים, וזה בסדר, כל אחד מאיתנו לעתים טועה או חושב משהו לא נכון, אבל אתה יכול לחקור ולברר מה כן ומה לא או ללכת ראש בקיר..

לא אתה, לא אני ולא השמצה כזאת או אחרת.
המדע, ומבחן התוצאה שבתחום הסטרואידים זה הרבה פעמים אומר "חכמת ההמונים" כי לא הכל שם 'חוקרים' ודובר על זה רבות על גבי דפי הפורום.

קראתי על hcg ברשת וצירפתי לפה צילומי מסך לצורך העניין, אין שום בעיה עם זה כל עוד זה לא עורבב במים עדיין שאגב, מאז נשמר בקירור.

במבחן התוצאה ובבדיקות הדם, הhcg הזה סיפק את הסחורה.

אתה מוזמן להמשיך לקנות מהדילר הקרוב לביתך או מבית המרקחת כי זה יותר בטוח אבל הטענה שהצגת לא מציגה אותך באור טוב, מה שגם, אתה גולש לפסים אישיים במקום להגיב לגופו של עניין.
זה נכון...סתם אנשים מקבלים את התרוםה הזו עם קרח בבית מרקחת ורק מכאלה שיש להם מקרר יעודי לכך..
תפסיק לנסות להסיט את הדיון..זה מה שכתבת פה....
אם לא אז תגיד שלא.
גם מי שמקבל פלסבו מדווח לא פעם על תופעות שמעידות שהחומר עובד..לא צריך להגיד לך מה זה פלסבו

זה נכון...סתם אנשים מקבלים את התרוםה הזו עם קרח בבית מרקחת ורק מכאלה שיש להם מקרר יעודי לכך..
תפסיק לנסות להסיט את הדיון..זה מה שכתבת פה....
אם לא אז תגיד שלא.
גם מי שמקבל פלסבו מדווח לא פעם על תוםעות שמעידות שהחומר עובד
תפסיק לנסות להסיט את הדיון

יפה אומר, יפה עושה.

תפסיק לנסות להסיט את הדיון

יפה אומר, יפה עושה.
אתה מתיחס בזלזול לרופא שמגיע עם מחקרים וניסיון של טיפול במשתמשים ועושה ממנו בדיחה..
על איזה מדע אתה מתבסס..יש לך מחקרים? חוקרים ..מדענים שהתייעצת איתם?
או שכל מי שיש לו מעל 300 נק' מוניטין או יד כמו של יוסי 50 נחשב למקור מהימן מבחינתך?

נערך לאחרונה:
לא שיכנע אותי והסברתי לו למה.
למה לא פה בפורום? מדובר בסודות מדינה?
יש לך גישה למחקרים? למה לא לשתף כתרומה לחברים שלך פה?
בוא נדבר על זה..אני לא מתבייש להגיד שבתחום הזה אני לומד כמעט כל יום משהו חדש..
יש פה נטיה לאנשים לתקוף כל מי שבא עם דעה שסותרת את מה שהם חושבים ולהשאר בקומפורט זון שלהם..במקום לנסות ללמוד ולהעשיר אחד את השני...חבל!

הוא התכוון באשכול חדש, ולא באשכול הזה.

נב אפשר לפתוח דיון, לא פה

אתה מתיחס בזלזול לרופא שמגיע עם מחקרים וניסיון של טיפול במשתמשים ועושה ממנו בדיחה..
על איזה מדע אתה מתבסס..יש לך מחקרים? חוקרים ..מדענים שהתייעצת איתם?
או שכל מי שיש לו מעל 300 נק' מוניטין או יד כמו של יוסי 50 נחשב למקור מהימן מבחינתך?
לא אחי, אני לא מתרשם מ'סמכות', מה שנקרא appeal to authority

קח מחקר, לא לקח לי יותר מדי זמן למצוא אותו

Selective Androgen Receptor Modulators (SARMs) as Function Promoting Therapies

לך לאנקדוטה מספר 49 בה כתוב This paper showed that DHT and SARMs activate distinct signaling pathways

לטענת הד"ר שלך סארמס מומרים לdht, הוא לא גיבה את זה במחקרים וזה שיש לו פציינטים לא אומר כלום עבורי.

לא הבאת שום מחקרים בנושא פרט לעובדה שהוא ד"ר, גם הוא בסרטון לא הביא רפרנסים למחקרים

@cycl
לא אחי, אני לא מתרשם מ'סמכות', מה שנקרא appeal to authority

קח מחקר, לא לקח לי יותר מדי זמן למצוא אותו

Selective Androgen Receptor Modulators (SARMs) as Function Promoting Therapies

לך לאנקדוטה מספר 49 בה כתוב This paper showed that DHT and SARMs activate distinct signaling pathways

לטענת הד"ר שלך סארמס מומרים לdht, הוא לא גיבה את זה במחקרים וזה שיש לו פציינטים לא אומר כלום עבורי.

לא הבאת שום מחקרים בנושא פרט לעובדה שהוא ד"ר, גם הוא בסרטון לא הביא רפרנסים למחקרים
נו..אז אתה יודע לחפש בגוגל....
את זה כבר הוכחת בויכוח על hcg
לא נתווכח על המקור שהבאת..מציע לך לקרור אותו שוב..לא בטוח שהבנת נכון את האנקדוטה..

מעמד? אנחנו לא במשחקי הכס ואני לא מתכוון לדון איתך על השטויות האלה בפוסט שנועד לעזור לאחרים.

החסרון של כל דבר זה התופעות לוואי לא?

@Navira מצא את עצמו בחדר מיון אחרי שלקח אוברדוז של ממריצים בטעות
האמת שממרצים מאז המתמיד סיקרנו אותי, נניח ואני הולך על מינונים זהירים+אין בעיות לב (אציין גם שלא כרגע אני צעיר מידי ולא אתעסק בזה) אין סיכוי לפגיעה ממשית?

@cycl

נו..אז אתה יודע לחפש בגוגל....
לא נתווכח על המקור שהבנת..מציע לך לקרור אותו שוב..לא בטוח שהבנת נכון את האנקדוטה..
האנקדוטה אומרת שdht וסארמס פועלים בדרכי פעולה שונות בתוך הגוף, הווי אומר שסארמס אינו מומר לdht אלא הוא פועל במנגנון שונה.

באותו מידה אני יכול להגיד לך, נו, אז אתה יודע לחפש סרטון ביוטוב..
האמת שממרצים מאז המתמיד סיקרנו אותי, נניח ואני הולך על מינונים זהירים+אין בעיות לב (אציין גם שלא כרגע אני צעיר מידי ולא אתעסק בזה) אין סיכוי לפגיעה ממשית?
אף אחד אבל אף אחד לא יכול לענות לך על זה.
אתה משחק עם ההורמונים שלך, הכל יכול לקרות ברגע שהתחלת לעשות את זה.

אתה בעצם מבקש שמישהו ייקח אחריות על דברים לא חוקיים שאתה מבקש לעשות וזה אף פעם לא נגמר ברק טסט ומינונים זעירים.

טסט בעצמו גורם ליצר התחרותיות שלך לפעול, מה שיגרום לך רק לרצות עוד ועוד, מי מבטיח שתשקיע גם באירובי, מי אמר שהגוף שלך יגיב טוב לזה, והרשימה עוד ארוכה..

וכן, גם ממריצים, תמיד יש ממריץ אחר שנשמע יותר מבטיח ובום הזרקת טסט ואתה 'בפנים'... או שהיה לך משהו אחר בממריצים בלי לדעת

האנקדוטה אומרת שdht וסארמס פועלים בדרכי פעולה שונות בתוך הגוף, הווי אומר שסארמס אינו מומר לdht אלא הוא פועל במנגנון שונה.

אף אחד אבל אף אחד לא יכול לענות לך על זה.
אתה משחק עם ההורמונים שלך, הכל יכול לקרות ברגע שהתחלת לעשות את זה.

אתה בעצם מבקש שמישהו ייקח אחריות על דברים לא חוקיים שאתה מבקש לעשות
ממרצים קשור? תקנו אותי אם אני טועה ממריצים לא נותן שום יתרון בטווח הארוך אלא רק בקצר

אם זה מה שהבנת מהאנקדוטה אז באמת חבל להמשיך..החיים מורכבים יותר

בלי קשר..באופן כללי
אל תהיה חכמולוג..ידוע לי שיש פה קישורים בפורום למחקרים מסויימים..ויש גם אחרים

ממרצים קשור? תקנו אותי אם אני טועה ממריצים לא נותן שום יתרון בטווח הארוך אלא רק בקצר
אתה צודק וטועה בו זמנית
שהרי אם אתה לוקח ממריצים לפני כל אימון אז בסופו של דבר זה נחשב כחלק מטווח ארוך
ועוד משהו לגבי ממריצים, גם קלן ואפדרין עונים להגדרה
אין בעיות בלב והכל טוב

אבל הם 'אחלה' של טריגר לבלוטת התריס והלב לפעול בצורה בה הם לא 'מתוכנתים' לכבוד, והכל טוב ויפה ואתה מרגיש מעולה עד שיום אחד פתאום נהיה בעיות.. ושלא נדבר על מערכת החיסון...

ההמלצה שלי אם אתה נוטה לכיוון הזה, להשקיע כמה שאפשר בתזונה ואורך חיים בריא כדי שאם יהיו בעיות כאלו ואחרות, הגוף שלך יהיה בעמדה יותר טובה כדי להתמודד איתם.
אם זה מה שהבנת מהאנקדוטה אז באמת חבל להמשיך..החיים מורכבים יותר

בלי קשר..באופן כללי
אל תהיה חכמולוג..ידוע לי שיש פה קישורים בפורום למחקרים מסויימים..ויש גם אחרים
אחשלי אתה יותר מוזמן לפתוח דיון,לשטוח את הטענות שלך, להביא קישורים למחקרים ולפתוח בדיון אקטואלי

בנתיים אתה גולש לפסים אישיים ומסתמך על סרטון ביוטוב בלי שום רפרנס לשום מחקר וכל מחקר שמביאים לך פוסל על הסף כי הוא לא משרת אותך

רוצה להגיע לחקר האמת או לריב כדי להרגיש גבר?
פתח אשכול ונעבור ביחד עם חברי הפורום האחרים טענה טענה וביחד נגיע לחקר האמת

אם אכפת לך ממה תכלס תעשה את זה, אם אתה רוצה להרגיש אקבר גבר, לגלוש לפסים אישיים, להאשים בהסטת הדיון שאתה הבאת את הhcg שלא רלוונטי בעליל לפה שזה בכלל גלישה לפסים אישים

ועזוב אותך, הטענות שלך, הם לא הבנת נכון, אתה משתמש בhcg שהגיע מהדואר, עדיף שלא נמשיך, כמו ילד קטן, רוצה לדבר תכלס מה המדע אומר, זה אפשרי באשכול חדש, רוצה להמשיך להיות ילד קטן, תמשיך, אף אחד לא עוצר אותך, נשבר ה#ין כבר, אתה מתנהג כאילו אתה רוצה לנהל דיון אמיתי בנושא ואז נעלב מכל דבר קטן

בוא תסביר איך אתה הבנת את המחקר, בוא תביא מחקר בעצמך, בוא תפתח אשכול ותוכל לקבל דעות שונות כמו שאתה רוצה במקום לפוצץ פה את האשכול, את שלי אמרתי פה וכל דיון נוסף בנושא יתבצע באשכול חדש שתפתח אם זה באמת מעניין אותך וזאת בתנאי שתנסה להגיע לחקר האמת ולא להתנהג כמו ילדה שמחפשת להיעלב ולהעליב בחזרה, סורי על התגובה החופרת אחי אבל הצלחת ביושר להוציא את זה ממני..

אתה צודק וטועה בו זמנית
שהרי אם אתה לוקח ממריצים לפני כל אימון אז בסופו של דבר זה נחשב כחלק מטווח ארוך
ועוד משהו לגבי ממריצים, גם קלן ואפדרין עונים להגדרה
אין בעיות בלב והכל טוב

אבל הם 'אחלה' של טריגר לבלוטת התריס והלב לפעול בצורה בה הם לא 'מתוכנתים' לכבוד, והכל טוב ויפה ואתה מרגיש מעולה עד שיום אחד פתאום נהיה בעיות.. ושלא נדבר על מערכת החיסון...

ההמלצה שלי אם אתה נוטה לכיוון הזה, להשקיע כמה שאפשר בתזונה ואורך חיים בריא כדי שאם יהיו בעיות כאלו ואחרות, הגוף שלך יהיה בעמדה יותר טובה כדי להתמודד איתם.

אחשלי אתה יותר מוזמן לפתוח דיון,לשטוח את הטענות שלך, להביא קישורים למחקרים ולפתוח בדיון אקטואלי

בנתיים אתה גולש לפסים אישיים ומסתמך על סרטון ביוטוב בלי שום רפרנס לשום מחקר וכל מחקר שמביאים לך פוסל על הסף כי הוא לא משרת אותך

רוצה להגיע לחקר האמת או לריב כדי להרגיש גבר?
פתח אשכול ונעבור ביחד עם חברי הפורום האחרים טענה טענה וביחד נגיע לחקר האמת

אם אכפת לך ממה תכלס תעשה את זה, אם אתה רוצה להרגיש אקבר גבר, לגלוש לפסים אישיים, להאשים בהסטת הדיון שאתה הבאת את הhcg שלא רלוונטי בעליל לפה שזה בכלל גלישה לפסים אישים

ועזוב אותך, הטענות שלך, הם לא הבנת נכון, אתה משתמש בhcg שהגיע מהדואר, עדיף שלא נמשיך, כמו ילד קטן, רוצה לדבר תכלס מה המדע אומר, זה אפשרי באשכול חדש, רוצה להמשיך להיות ילד קטן, תמשיך, אף אחד לא עוצר אותך, נשבר ה#ין כבר, אתה מתנהג כאילו אתה רוצה לנהל דיון אמיתי בנושא ואז נעלב מכל דבר קטן

בוא תסביר איך אתה הבנת את המחקר, בוא תביא מחקר בעצמך, בוא תפתח אשכול ותוכל לקבל דעות שונות כמו שאתה רוצה במקום לפוצץ פה את האשכול, את שלי אמרתי פה וכל דיון נוסף בנושא יתבצע באשכול חדש שתפתח אם זה באמת מעניין אותך וזאת בתנאי שתנסה להגיע לחקר האמת ולא להתנהג כמו ילדה שמחפשת להיעלב ולהעליב בחזרה, סורי על התגובה החופרת אחי אבל הצלחת ביושר להוציא את זה ממני..
מודה לך מעומק לב על התגובה הבוגרת והמעמיקה...
נשאיר לצופים פה בפורום לשפוט מי פה נעלב כמו ילדה ומי לא..

נ.ב
כמי שקנה hcg גם פה וגם בחו"ל לא רק פרגניל..hcg כתרופה נשמר בקירור!! גם לפני הערבוב!
(אתה יכול להוריד פה עוד צילומי מסך מגוגל..אותי לא תשכנע)
רק שעם חברות ug זה לא בא טוב..אז אומרים לך שאין בעיה.
אל תתעסק מאיפה הhcg שלי מגיע כי הוא מוזרק לגוף שלי ולא לשלך...תתעסק במאיפה שלך מגיע ובאיזה תנאים..לטובתך ולמען בריאותך.

נערך לאחרונה:
לשאלתך אגב..ככל שכמות הטסט עולה בהתאם לכך גם כמות ההמרה
זה לא בדיוק ענה לי על השאלה. אני שואל אם יותר טסט' חופשי בדם (ולא כמות טסט' כללית), תביא המרה מוגברת לdht.

או במילים אחרות האם הdht מומר מהטסט' החופשי או מהטסט' הכללי.

חבל. ל @frozen היה רעיון יפה ואתם מספימים לו את האשכול. אולי תנהלו את הוויכוח שלכם במקום אחר?

זה לא בדיוק ענה לי על השאלה. אני שואל אם יותר טסט' חופשי בדם (ולא כמות טסט' כללית), תביא המרה מוגברת לdht.

או במילים אחרות האם הdht מומר מהטסט' החופשי או מהטסט' הכללי.
סופסוף גלשנו לנושא מחכים...
להגיד לך שאני יודע בוודאות אני לא.
אבל כל מה שעובר דרך האנזים alpha 5 reductase5 מומר
בגברים בריאים מדובר בהמרה של כ 10% מהטסט לdht

לא יודע למה אתה מברר אבל אם זה מחשש לאיבוד שיער..אז דע לך שלא רק dht אחראי לזה..טרן זה דוגמה מצויינת להמחיש את זה כיוון שהוא לא מומר לdht אך הוא מאוד יאיץ נשירה אצל אדם עם נטיה ולמה כי הוא מאוד אנדרוגני..יותר מdht
חבל. ל @frozen היה רעיון יפה ואתם מספימים לו את האשכול. אולי תנהלו את הוויכוח שלכם במקום אחר?
לא מתווכחים..מחליפים דעות..
אחרי הכל כולנו פה כי מעניין לנו וכדי לשמוע חוויות של משתמשים כמונו

נערך לאחרונה:
טוב אחרי שסיימתם להטריל, מי ששאל משהו מוזמן לשלוח שוב. לא הסתכלתי על כלום ב2 העמודים האחרונים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית