הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל מה שרציתם לשאול ולא העזתם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
פותח פה פוסט מרוכז בשבילכם בשביל שאלות קטנות ודברים שלא רציתם לפתוח פוסט בשבילם..
ראיתי שהרמה פה נהיית מזעזעת וכל אחד נהיה פה גאון וזורק המלצות מפחידות.

יכול להיות שכמה מכרים משכילים שלי(אחד בתחום הסארמס,אחד מתחום הפארמה,אחד מתחום הכימיה) ירצו להצטרף לפוסט הזה בהמשך לסייע במתן תשובות,תלוי בהם.
מי שמתבייש לשאול משהו יכול לשלוח הודעה פרטית ואני אעלה את השאלה לפה באופן אנונימי.

הפוסט נועד להיות מן "q&a" ויעסוק בכל הנושאים,החומרים,pct,הורמונים ועוד.

מוזמנים לכתוב

היי אני מאמנת כושר בת 24 ולאחרונה אני ממש רוצה לחטב את הגוף בקטע פסיכי ,
אני חושבת על לקיחת סטרואידים ,
אבל בגלל שזה פחות מומלץ לנשים אני לא יודעת מה לעשות ...
וכן אני מודה נמאס לי לעבוד קשה מחפשת את הדרך הקלה הבעיה שבדרך הזו קיימים המון סיכונים.
אם יש מישהו שמכיר מישהי שהשתמשה או מישהו שיכול לעזור עם מידע עדכני אולי חומרים אחרים מוכרים / עם אפקט שריפת השומן אבל לא עם האפקט של ״להפוך אותי לגבר ״

תודה לעונים .
יש סארמים היום
את יכולה לקחת 10 מג אוסטרין ביום (כדור 1 עדיף של ורטקס או ג'נקס למרות שקשה להשיג אם לא אני בקרוב מנסה מוצרים של hd נדווח לכם איך הם)
בכל מקרה אני לקחתי אוסטרים וגם ידידה שלי לקחה
עלתה יפה אבל.לא יותר מדי והתחטבה והתחזקה
ממש עבד טוב
תנסי לא תמותי
נ.ב בעריכה חחח
כמובן שאני בהתחטבה מתכוון ממש לירידה בשומן-לא באחוז שומן בעקבות עליה במאסה (ברור שזה גם וגם לכל המתחכמים כאן)

מקווה שהפוסט עדין עדכני.

אשמח לשמוע לדעתך לגביי אנאבר מול וינסטרול. ממה שאני יודע ושמעתי אנאבר מקורי קשה להשיג. האם במצב שבו אתה צריך לבחור בין השניים היית הולך על וינסטרול?
בנוסף, בסייקל של טסט׳ האם אתה מוסיף אחד מהם ל6-8 שבועות ראשונים או אחרונים, ולמה?

תודה.
@frozen

מקווה שהפוסט עדין עדכני.

אשמח לשמוע לדעתך לגביי אנאבר מול וינסטרול. ממה שאני יודע ושמעתי אנאבר מקורי קשה להשיג. האם במצב שבו אתה צריך לבחור בין השניים היית הולך על וינסטרול?
בנוסף, בסייקל של טסט׳ האם אתה מוסיף אחד מהם ל6-8 שבועות ראשונים או אחרונים, ולמה?

תודה.
@frozen
וינסטרול עשה לי כאבי מפרקים

סולו?
שמעתי מאנשים נוספים את הדיווח הזה ושsam-e400 עזר להם
כן סולו בסוף סייקל ראד סולו
תוך 4-5 ימים התחילו כאבים אבל ממש ברמה שאני מרגיש חולשה רצינית בבנצ' למשל
וזה גם בעיקר אחוזי שומן ממש נמוכים זה מייבש.
ואני לא מכיר מה זה ה400 הזה

כן סולו בסוף סייקל ראד סולו
תוך 4-5 ימים התחילו כאבים אבל ממש ברמה שאני מרגיש חולשה רצינית בבנצ' למשל
וזה גם בעיקר אחוזי שומן ממש נמוכים זה מייבש.
ואני לא מכיר מה זה ה400 הזה
סולו ואז עוד פעם סולו ואין לך שום מקור לאסטרוגן.. נשמע הגיוני שיכאב לך ויהיה חולשות למינהם..

SAM-e ס-אדנוזיל מתיונין – נטורליס

סאם אי הינו נגזרת של חומצת האמינו מתיונין, תורם לויסות מצבי הרוח, יעיל בטיפול במרבית מצבי הדיכאון כולל מתח קדם ויסתי וגיל המעבר.

SAM-e עוזר ומקל משמעותית על תסמיני הפיברומיאלגיה- עייפות, כאבים ודיכאון. בעל תפקיד מרכזי בבניית סחוסים ולכן חשוב גם בטיפול בדלקות מפרקים.
פועל להגנה על הכבד וטיהורו מרעלים.

Sam-e זה חומר שיש לך במערכת באופן טבעי אבל שאתה לוקח אוראליים זה חשוב כדי לשמור על הכבד ויש לו יתרונות נוספים כמו ביטול דיכאון וביטול כאבים במפרקים ועזרה למערכת העצבים

Lake Avenue Nutrition, SAMe (ס-אדנוזיל ל-מתיונין), 400 מ"ג, 60 טבליות

@elchonon זה חומר שחוקי לך בתור טבעי לקחת וזה יעשה לך רק טוב לבריאות

אשמח לדעת מה כזה מסוכן בקלנבוטרול.
חוץ מעלייה בדופק לזמן קצר זה לא נראה מסוכן מדי.
סיכונים אפשריים:
צלקות בלב, בעיות קרדיוסקולריות, מוות, איבוד מסת שריר אם אתה לא על אנבוליים

לכל מי שווינסטרול עושה לו כאבים במפרקים , כמוני, לדעתי תחליף טוב יהיה סופרדרול. קראתי פה גם באחד הפוסטים שהוא מסייע לאירובי כי מגביר משמעותית תאי דם אדומים. מניסיון אישי שלי איתו ל 3 שבועות הרגשתי עלייה חזקה בליבידו ובעצבים, בכח, ורידים יצאו והרגשתי שהתחטבתי למרות שהייתי על תפריט ללא גרעון קלורי.

לכל מי שווינסטרול עושה לו כאבים במפרקים , כמוני, לדעתי תחליף טוב יהיה סופרדרול. קראתי פה גם באחד הפוסטים שהוא מסייע לאירובי כי מגביר משמעותית תאי דם אדומים. מניסיון אישי שלי איתו ל 3 שבועות הרגשתי עלייה חזקה בליבידו ובעצבים, בכח, ורידים יצאו והרגשתי שהתחטבתי למרות שהייתי על תפריט ללא גרעון קלורי.
לא הבנתי בדיוק את הסיבה והתוצאה שלך
גם טרן מגביר משמעותית את התאי דם אדומים.. אירובי? פחות חבר שלו..

סולו ואז עוד פעם סולו ואין לך שום מקור לאסטרוגן.. נשמע הגיוני שיכאב לך ויהיה חולשות למינהם..

SAM-e ס-אדנוזיל מתיונין – נטורליס

סאם אי הינו נגזרת של חומצת האמינו מתיונין, תורם לויסות מצבי הרוח, יעיל בטיפול במרבית מצבי הדיכאון כולל מתח קדם ויסתי וגיל המעבר.

SAM-e עוזר ומקל משמעותית על תסמיני הפיברומיאלגיה- עייפות, כאבים ודיכאון. בעל תפקיד מרכזי בבניית סחוסים ולכן חשוב גם בטיפול בדלקות מפרקים.
פועל להגנה על הכבד וטיהורו מרעלים.

Sam-e זה חומר שיש לך במערכת באופן טבעי אבל שאתה לוקח אוראליים זה חשוב כדי לשמור על הכבד ויש לו יתרונות נוספים כמו ביטול דיכאון וביטול כאבים במפרקים ועזרה למערכת העצבים

Lake Avenue Nutrition, SAMe (ס-אדנוזיל ל-מתיונין), 400 מ"ג, 60 טבליות

@elchonon זה חומר שחוקי לך בתור טבעי לקחת וזה יעשה לך רק טוב לבריאות

סיכונים אפשריים:
צלקות בלב, בעיות קרדיוסקולריות, מוות, איבוד מסת שריר אם אתה לא על אנבוליים
דווקא בשריר הוא עוזר לשמור עליו בחיטוב.
זה אחד הייצרונות שלו אם אתה לא על סייקל.
ככה הבנתי תקנו אותי אם אני טועה, צלקות בלב זה יוצר הפרעות?
לא הבנתי בדיוק את הסיבה והתוצאה שלך
גם טרן מגביר משמעותית את התאי דם אדומים.. אירובי? פחות חבר שלו..
באמת נשמע הבסורטי אשמח גם לתשובה, הרי ספורטאים לפעמים מזריקים לעצמם עודף של תאי דם אדומים עבור ריצות

באמת נשמע הבסורטי אשמח גם לתשובה, הרי ספורטאים לפעמים מזריקים לעצמם עודף של תאי דם אדומים עבור ריצות

לטרן תופעות נלוות כמו החנק והפגיעה בסיבולת, אני הרגשתי את זה חזק הייתי מתנשף אחרי סטים 🤢

צלקות בלב יכול ליצור הפרעות, שמעת על הזקנים האלה שפתאום מקבלים התקף לב או שהלב שלהם לא עובד טוב לעת זקנה ועוד ועוד? ספורטאים שמתים פתאום בגיל 60.. זה בגלל השיט הזה..

קלן שלא בסייקל או שלא אחרי מסה רצינית זה פשוט טעות.

רוצה להיות חטוב, אל תעשה את הטעות של הטירונים שפשוט עושים חיטוב של החיים מתי שאין מה לחטב = מסת שריר מכובדת.. יותר קל יותר פשוט ויותר טוב לחטב שיש מה לחטב, מסת שריר מכובדת..

ממליץ לך שוב לעבור על התגובות באשכול פה:

קלן יכול לעזור לטסט טבעי בpct

צלקות בלב יכול ליצור הפרעות, שמעת על הזקנים האלה שפתאום מקבלים התקף לב או שהלב שלהם לא עובד טוב לעת זקנה ועוד ועוד? ספורטאים שמתים פתאום בגיל 60.. זה בגלל השיט הזה..

קלן שלא בסייקל או שלא אחרי מסה רצינית זה פשוט טעות.

רוצה להיות חטוב, אל תעשה את הטעות של הטירונים שפשוט עושים חיטוב של החיים מתי שאין מה לחטב = מסת שריר מכובדת.. יותר קל יותר פשוט ויותר טוב לחטב שיש מה לחטב, מסת שריר מכובדת..

ממליץ לך שוב לעבור על התגובות באשכול פה:

קלן יכול לעזור לטסט טבעי בpct
עברתי על זה אח שלי, והם אומרים שם שלא טוב לחטב בpct וקלן מטרתו חיטוב. אבל בשביל חיטוב הוא טוב גם בלי חומרים

עברתי על זה אח שלי, והם אומרים שם שלא טוב לחטב בpct וקלן מטרתו חיטוב. אבל בשביל חיטוב הוא טוב גם בלי חומרים
תעשה לעצמך טובה ואל תגע בקלן, אלא אם כן אתה צריך לעלות על במה בתחרות וגם אז עדיף שלא, תצבור שריר לפי הספר, עדיף.
אלא אם כן אתה 7 אחוז שומן שמחפש עוד דפינישן בשרירים ואתה מקצוען בתזונה ואימונים, ומקצועי אז מילא

אבל בשביל האדם הרגיל שרוצה קוביות והוא 15-18 אחוז שומן בלי יותר מדי מסת שריר, קלן זה פשוט טמטום, סלח לי.

אשמח לדעת מה כזה מסוכן בקלנבוטרול.
חוץ מעלייה בדופק לזמן קצר זה לא נראה מסוכן מדי.[/QUOT
מה המינון שלקחת? ולמשך כמה זמן?
לקחתי שבוע
עליתי בהדרגה מ1 עד 5 יום אחרי יום ותוך 4_5 יום התחיל כאבים במפרקים
השורפי שומן האלה סיכון גדול יותר מחומרים אחרים (אנאבולים,סארמס..)
לי הזמינו אמבולנס אחרי אימון על יוהמבין

FOREST

אני לא מדבר על המצב הרצוי - אלא על המצוי.

מי שילך לרופא, ישמע ממנו על סיכונים בלקיחת חומרים - ויתעקש על זה בכל מקרה - זה כמעט תמיד מי שישיג את החומרים האלה, גם אם הם לא חוקיים.

ככה - לא רק חשבת פעמיים, אלא גם דיברת עם רופא. החלטת בכל זאת שכן - אז תקנה בבית מרקחת ולא בשוק שחור - ומערכת הרפואה תעזור לך - כמו שעוזרים לכל אדם אחר, שמחליט לא לשמור על הבריאות שלו.

בוא נסכים שסיגריות הורגות פי כמה וכמה מסטרואידים - וכדי לקבל סיגריות - אתה לא צריך לדבר עם רופא, לא צריך לשמוע על הסיכונים - לך לפיצוציה ותקנה.

אז אני לא אומר שתתחיל למכור טרן בפיצוציות - אבל אם מישהו ישקיע בללכת לרופא - לשמוע ממנו על הסיכונים וירצה בכל מקרה - זכותו.

לגבי שיקול הדעת - כמובן שהרופא לא יישא בכל אחריות אם המליץ שלא - אבל ברור ששיקול הדעת לא של הרופא ולא צריך להיות של הרופא.

גג תפקידו של הרופא יהיה "הסברתי לפציינט את הסיכון שטמון בשימוש". זהו. קיבלת אישור כזה - עכשיו לך תקנה מה שבא לך.

לדעתי - מה לעשות - אבל כל אדם אדון לגופו ולחייו.

מישהו עוצר אותך מלקנות ליטר אקנומיקה ולשתות את זה?

אם חולה סרטן - שיש תרופה שיכולה להציל את חייו - אבל הוא לא רוצה לקחת - תדחוף לו בכח?

בדיוק כמו שרשמתי - כמו שהקופ"ח לא תגיד למעשן - אם לא תפסיק לא נטפל בך - ואדם יכול להגיע לפיצוציה, עם פתח נשימה בגרון - ולקנות סגריות - וכמו שמסעדה תמכור לך סטייק של קילו - גם אם אתה שוקל 300 ובסוף תתן לך מילקשייק - אם אם תוך כדי האוכל עשית בדיקת אינסולין - אז זה כן וסטרואידים לא?

ואלכוהול?

רפואית נטו - אלכוהול חומר הרבה יותר רעיל ומסוכן מסטרואידים. סכנה בחומר נמדדת ביחס בין ED ל LD - כלומר היחס בין הכמות שמשפיעה - לבין הכמות שהורגת (50 אחוז.... לא חשוב).

אלכוהול - היחס הוא סביב 1 ל - 10 - כלומר אם תשתה רצוף 10 שוטים של וודקה - אתה יכול למות. אם תשתה 20 או 30 - סביר להניח שתמות.
לגבי קנביס - היחס הוא 1 להרבה אלפים - אין דרך טכנית לעשן מספיק קנביס כדי למות מזה.
גם סטרואידים - אני מניח שהיחס הרבה יותר גבוה מאשר אלכוהול - ואני לא מדבר נזק מצטבר - אני מדבר על למות מיד!

וכמה שהיחס יותר גבוה - ככה החומר יותר בטוח.

אז לפי מה מחליטים בשבילי מה מותר ומה אסור?

הקביעה שלאלכוהול וסיגריות לא צריך מרשם - היא שרירותית.
הקביעה לקנביס לא חוקי ואלכוהול כן - היא עוד יותר שרירותית. רפואית - תשאל כל רופא מה יותר מסוכן (וגם חברתית - תשאל כל חבר:lol: - אוקיי - סוציולוג קרימינולוג)...

אבל זה חוקי וזה לא.

הכוונה שלי היא כזו - ממילא, לא ממש עוצרים אנשים מלהרוג את עצמם, או לפחות להזיק לעצמם - אלא שקובעים בשבילנו מה נכון וחוקי ומה לא - ומי שקובע - לא מבין בזה דבר וחצי דבר.

תשאל רופא איפה יש יותר נזק - אצל משתמש כבד באלכוהול - או בסטרואידים. תשאל שוטר אם הוא אי פעם ראה תאונה בגלל שימוש בטרן.

כמובן - שעדיף לחיות רק מחסה וגרגרי יער, לנשום פה ושם בלבד, לשתות רק מים, הרבה אירובי לעשות כל היום מעשים טובים לעזור לזולת ולשלם מיסים. אבל אנחנו לא לחלוטין כאלה - אז תנו לי לקצר את החיים שלי באופן המועדף עלי - ולא המועדף על אלה שקובעים מה טוב לי...

סליחה על החפירה - עדיין מרגיז אותי שקובעים לי איך מותר לי להזיק לעצמי ואיך אסור.
אה - וסתם עוד מחשבה -

דמיין לעצמך שמציעים לכל מי שרוצה סטרואידים (כבר דיברנו - ישיג במילא וכד') - שיוכל לקבל במרשם, חוקית - יקבל בדיקות דם - והכל בתנאי שהנתונים יעברו לשימוש הרפואה והמדע (אנונימית כמובן. השם שלך זה לא משהו קריטי למחקר).

איזה עולם יפה? איך המדע רץ? כמה מידע פתאום יהיה לרופאים/מדענים מזה שמי שלוקח במילא סטרואידים - ובמילא עושה בדיקות דם - יעשה את זה חוקי - וכבונוס - יהיה לרפואה/מדע מלא מתנדבים והמון מידע. ממש קידמה !!! בקרוב אפילו רכבת !!!

אז מה יש לנו - שוק שחור משגשג מצד אחד. רפואה משגשגת מצד שני.

אם תשאל את הכנסת מה עדיף - אז ברור שאופציה א'. אישית - דווקא הייתי הולך על אופציה ב'.

אבל אישית גם לא הייתי נותן פטור ממס רטרואקטיבית לראש הממשלה ל - 10 שנים אחורה ובאותו יום שולל דמי אבטלה לעצמאים. אז אני כנראה לא מייצג כאן כלום.

סתאם - ישראלי כמו כולם. ברור שנותן לו פטור ממס - אפילו ל - 100 שנים. אבל שיאשר דקה וטרן בפיצוציות אחרת דיר בלאק. או שלא?

אמנם באיחור (ולא הספקתי לקרוא את שאר השרשור לכן אתייחס רק למה שכתבת)
אבל למרות שהרעיון יכול להיות בסדר, האנלוגיה שלך שגויה.

לא נכון לבחון במקרה הזה ע״י הסיכון למות. נכון לבחון עפ״י כמה הדבר נגיש, נראה ומריח תמים, אפקטיבי והנזקים לטווח הארוך (שבמקרה הזה ניתן לחוות בטווח הקצר מרגע סיום השימוש...) וגורמים נוספים אחרים.
אסביר את זה כך: אני מכיר שאנשים שאם תזמין אותם לשוט בבר הם יסרבו בנימוס, כי הם הרי לא שותים... מתוך רצון לשמור על הבריאות ועל השליטה העצמית... ״סחים״.
אבל ישתמשו בסטרואידים בקלות בגלל בעיות של דימוי גוף, תכנית אימונים לא נכונה, חוסר עקביות...
לזכור גם שקצת אלכוהול בסופ״ש, גם אם תשתה כמות רצינית, סביר להניח שבסופ״ש הבא כבר תרגיש יותר טוב. אז פעם ב... זה עוד בסדר.
מעיון קצר בפורום של סטרואידים ותרופות כאן, נראה שכולם מסכימים שאם אתה לא עקבי עם סטרואידים, אין לך מה לעשות איתם. ומי יבצע את המעקב, הרופא?

ועם כל הקרדיט לרופאים (ויש), כל מה שעולה למערכת כסף (בדיקות דם) יקשו עליך בדרך כלל, אבל אם אתה רוצה לקנות תרופות... אדרבא. הרי הזהרנו על הסיכונים...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית