הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל מה שרציתם לשאול ולא העזתם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
פותח פה פוסט מרוכז בשבילכם בשביל שאלות קטנות ודברים שלא רציתם לפתוח פוסט בשבילם..
ראיתי שהרמה פה נהיית מזעזעת וכל אחד נהיה פה גאון וזורק המלצות מפחידות.

יכול להיות שכמה מכרים משכילים שלי(אחד בתחום הסארמס,אחד מתחום הפארמה,אחד מתחום הכימיה) ירצו להצטרף לפוסט הזה בהמשך לסייע במתן תשובות,תלוי בהם.
מי שמתבייש לשאול משהו יכול לשלוח הודעה פרטית ואני אעלה את השאלה לפה באופן אנונימי.

הפוסט נועד להיות מן "q&a" ויעסוק בכל הנושאים,החומרים,pct,הורמונים ועוד.

מוזמנים לכתוב

יש אנשים שיש להם תוכנית אימונים מושלמת, הם מתמידים והתזונה שלהם ספץ, אין להם שום בעיות של דימוי גוף

ובכל זאת הם עולים על חומרים

רוב האלה שהגיעו הכי רחוק שנגעו על חומרים עשו הכל מושלם והתקדמו הרבה יותר מהאדם הממוצע לפני שהם נגעו בחומרים

גם אנטיביוטיקה, אם תקח 3 ימים ותחליט זהו אני מרגיש טוב, במקום לסיים את כל ה10, זה יכול ליצור חיידקים עמידים בתוכך וליצור יותר נזק מתועלת, חשוב מאוד להתמיד, ולגבי תרופות וכדומה... עדיף כמה שפחות לגעת במשכחי כאבים למינהם, כן זה עוזר לכאב ברגע נתון, אבל מה יהיה ביום אחרי..

יש אנשים שיש להם תוכנית אימונים מושלמת, הם מתמידים והתזונה שלהם ספץ, אין להם שום בעיות של דימוי גוף

ובכל זאת הם עולים על חומרים

רוב האלה שהגיעו הכי רחוק שנגעו על חומרים עשו הכל מושלם והתקדמו הרבה יותר מהאדם הממוצע לפני שהם נגעו בחומרים

אי אפשר להינות משני העולמות. עם כמה שזה יכול להיות כיף, אסור שרופאי משפחה יוכלו לרשום סטרואידים, סתם ככה לשימוש עצמי.

אני לא נגד הרעיון להנגיש יותר, רק נגד הרעיון הכללי שאחד הגולשים פה הציג... שזה בגדול סטרואידים לכל דורש אם הרופא הסביר על הסיכונים.
בשביל לאפשר דבר כזה צריך שיהיו תנאים מסוימים, ותנאים כאלה מצריכים תכנית שלמה. בפיקוח, לאנשים מסוימים שיכולים להוכיח ותק וניסיון בתחום. אבל לא לכל דורש.
בשביל לממש דבר כזה בפועל בצורה חופשית (אבל בטוחה) צריך כסף ותקציב, והמדינה בצדק לא רואה צורך לעשות את זה בשביל כמה חבר׳ה נחמדים שרוצים להתנפח יותר מהר... שים לב... לא דיברתי על ספורטאים שמשקיעים הרבה אנרגיה בתחום.
כמו שאם היה מגיע לפה בחור בן 20 ומבקש להתייעץ בנוגע לסטרואידים (והוא שחיף עם ניסיון של שנה בתחום) והיו זורקים אותו פה מהמדרגות, אתה צריך להסכים איתי שסטרואידים לכל דורש לא מקובל באותה מידה. וכנראה שזה גם לא משנה אם הוא בן 20 או בן 35. וזה לא משנה אם הרופא הסביר על הסיכונים והמטופל הנהן עם הראש.
בנימה אחרת, אפשר כמובן להחריג את אלה שכבר השיגו, דפקו את עצמם ועכשיו צריכים עזרה מהרופא להתאושש.

תפסיקו להתלהב מהרעיון הזה, לא כל העולם ואשתו קוראים מחקרים ומתייעצים בפורומים לפני שהם מגיעים לרופא... לא כולם חכמים מספיק בשביל לצבור ניסיון וידע ולהשתמש בצורה בטיחותית... אתם מיעוט וזה אגב חלק מהבעיה.

נערך לאחרונה:
רופא לא צריך לתת סטרואידים לאף אחד חוץ ממי שנדרש לtrt כי האשכים שלו חדלו מלעבוד, היפר גונדיזם או משהו כזה

עכשיו ברגע שמישהו עלה על trt לתמיד, צריך להנגיש לו את התחום כי הסיכוי שמישהו על trt לא יעשה מדי פעם בלאסט הוא קלוש ביותר אז אם הוא כבר עושה אז שיהיה רופא שיעקוב אחרי זה

ועזוב אותך רגע, תגיד, למה רק רוני קולמן ועוד כמה יחידי סגולה מקבלים קליניקה ורופא צמוד, אם יהיה יותר רגולציה בתחום אז יהיה יותר טוב מבחינת מי שנוגע, הוא לא צריך לטפל בעצמו, הוא מקבל מעקב

ומי יממן את המעקב ואת הטיפולים? קופ״ח? הרי אנחנו רוצים זה יהיה נגיש יותר

וכל הרעיון הוא שלא צריך להיות רוני קולמן בשביל לקבל סטרואידים בצורה חוקית, 100% מבית המרקחת ובמחיר נורמלי... על זה אנחנו מדבריםֿ
אבל על הסקאלה שבין רוני קולמן לבין חובבן שמחפש קיצורי דרך היא רחבה, ובתוך הסקאלה הזאת צריך לברור מי מקבל ומי לא... אגב כל רופא הגון לא יעשה דבר כזה, זה כבר לא קשור לחוק, אני סבור שיותר לאתיקה...

אני בעד פיתוח וקידום ספורטאים, ובכלל זה, ביכולת של האדם לבחור מה טוב לו ומה לא... אבל לכל גורם דוחף צריך גם גורם מאזן... ורופא המשפחה לא יכול לעשות את זה, לפחות בלי תכנית סדורה - וכל הדבר הזה דורש זמן לתיכנון ויישום, ותקציב, ואני מסוגל להבין למה הצעה כזאת עשויה להידחות על הסף... בקיצור, הלאה

נערך לאחרונה:
ומי יממן את המעקב ואת הטיפולים? קופ״ח? הרי אנחנו רוצים זה יהיה נגיש יותר

וכל הרעיון הוא שלא צריך להיות רוני קולמן בשביל לקבל סטרואידים בצורה חוקית, 100% מבית המרקחת ובמחיר נורמלי... על זה אנחנו מדבריםֿ
אבל על הסקאלה שבין רוני קולמן לבין חובבן שמחפש קיצורי דרך היא רחבה, ובתוך הסקאלה הזאת צריך לברור מי מקבל ומי לא... אגב כל רופא הגון לא יעשה דבר כזה, זה כבר לא קשור לחוק, אני סבור שיותר לאתיקה...

אני בעד פיתוח וקידום ספורטאים, ובכלל זה, ביכולת של האדם לבחור מה טוב לו ומה לא... אבל לכל גורם דוחף צריך גם גורם מאזן... ורופא המשפחה לא יכול לעשות את זה, לפחות בלי תכנית סדורה - וכל הדבר הזה דורש זמן לתיכנון ויישום, ותקציב, ואני מסוגל להבין למה הצעה כזאת עשויה להידחות על הסף... בקיצור, הלאה
שמע, כיום, בארהב זה טיפה שונה

אבל נגעת בחומרים? לך תחפש מי שיעזור לך להבין מאיפה התופעות לוואי וכדומה.. בקושי אנדו שמתמצא בנושא אפשר למצוא פה..

אנשים במקום לשאול שאלות אצל רופא הולכים לבחור הגדול הקרוב שבספק אם הוא יודע מה הבעיה שלך על בסיס הניסיון שלו במקום רופא שיתכלל אותך

וכן, קופ"ח יממנו, אנחנו משלמים להם מס בריאות, אין סיבה שלא

רופא המשפחה יכול לעשות את זה אבל 'אסור' לו.. ולא לכולם יש את הידע המתאים בתחום...

ועזוב אותך רופא שירשום לך דקה או טרן, לך תמצא רופא שיידע שאתה על דקה או טרן ויעזור לך בתכלול הבריאות ומעקב, עזוב אותך לתת את הדקה/טרן בעצמו, זה שטויות..

שמע, כיום, בארהב זה טיפה שונה

אבל נגעת בחומרים? לך תחפש מי שיעזור לך להבין מאיפה התופעות לוואי וכדומה.. בקושי אנדו שמתמצא בנושא אפשר למצוא פה..

אנשים במקום לשאול שאלות אצל רופא הולכים לבחור הגדול הקרוב שבספק אם הוא יודע מה הבעיה שלך על בסיס הניסיון שלו במקום רופא שיתכלל אותך

וכן, קופ"ח יממנו, אנחנו משלמים להם מס בריאות, אין סיבה שלא

רופא המשפחה יכול לעשות את זה אבל 'אסור' לו.. ולא לכולם יש את הידע המתאים בתחום...

ועזוב אותך רופא שירשום לך דקה או טרן, לך תמצא רופא שיידע שאתה על דקה או טרן ויעזור לך בתכלול הבריאות ומעקב, עזוב אותך לתת את הדקה/טרן בעצמו, זה שטויות..

מבטיח לך שאם רופא היה יכול לרשום לך רק טסט לסייקל תחת מעקב 80 אחוז מהאנשים היו עוזבים את הננדרולון והטרן ושאר החומרים מחברות ה ug ומעדיפים לרוץ נטו על טסט רפואי, פרגניל ופיסיטי מבית מרקחת.
לפחות זה מה שאני הייתי עושה.

אבל המדינה בקושי מאשרת לאנשים קנאביס לצרכים רפואיים אז יש לנו עוד הרבה שנים עד שמשהו יזוז בנושא החומרים אם בכלל

מקווה שהפוסט עדין עדכני.

אשמח לשמוע לדעתך לגביי אנאבר מול וינסטרול. ממה שאני יודע ושמעתי אנאבר מקורי קשה להשיג. האם במצב שבו אתה צריך לבחור בין השניים היית הולך על וינסטרול?
בנוסף, בסייקל של טסט׳ האם אתה מוסיף אחד מהם ל6-8 שבועות ראשונים או אחרונים, ולמה?

תודה.
@frozen

טוב,באיחור קליל
יותר משקשה להשיג אנאבר מקורי,הייתי אומר שקל לזייף. לוקחים דיבול ומדביקים על המדבקה אנאבר והנה לך אנאבר מזוייף.
אני כעקרון לא נוגע באוראלים בכלל. אי שם בגיל 21 שיחקתי עם סופרדרול שהיה מצויין ובגיל 20 היה לי כמה ימי נסיון עם מטיל טרן.
שניהם הרשימו אותי מאוד אבל באופן אישי אני נמנע לחלוטין מאוראלים.
בקשר לאנאבר או ווינסטרול.. שניהם נגזרות DHT עם אלקילציה בפחמן ה17. מה שהופך אותם לבעלי פעילות דומה ונזק דומה לאנזימי הכבד. אין רעיל יותר או רעיל פחות בכל מה שנוגע לאוראלים מלבד היילו שמחזיק בשני קשרים כפולים. כל האוראלים של משפחת ה17a די זהים בנזק שלהם.
סביר להניח שווינסטרול יגרום ליובש קל-בינוני במפרקים אבל לא בהכרח זה משהו שתרגיש או שיכאב לך, חוץ מזה הוא גם הרבה יותר זול ולא באמת היית מרגיש הבדל אם היית לוקח ווינסטרול או אנאבר בלי לדעת מה זה מה.

דעה שלי, סארמס.
אמנם יקר יותר אבל ממוקד ספציפית לתאי שלד ושריר וכמעט לא מסוגל להשפיע על דברים אחרים. ההשבתה שלו תהיה מינורית יותר ויכול לתת לך אחלה של תוצאות,ליבידו ואנרגיה.
לא ניסיתי עדיין סארמס אבל אין ספק שהם ייכנסו לסייקל הבא שלי (טבעי כבר 7-8 חודשים)
מציע לך להסתכל על ראד140 ועל VK5211 (מוכר יותר כליגנדרול \ LGD)
המחקר והפיתוח של ליגנדרול נמכרו לחברת viking therapeutics שממשיכה לעבוד עליו כתרופה לאיחוי פציעות ושברים.
בכל אופן זה עצה לכל חברי הפורום ולא רק לך, אין יותר LGD תשכחו מזה, זה נקרא VK5211 ושייך לחברת viking עכשיו.
זה היה LGD שזה היה בידי Ligand Pharmaceuticals
אשמח לדעת מה כזה מסוכן בקלנבוטרול.
חוץ מעלייה בדופק לזמן קצר זה לא נראה מסוכן מדי.
טכיקרדיה(ולא לזמן קצר בכלל) זה התופעה הכי לייט שיש לו.לרוב זה מלווה ברעידות,התקפי חרדה,לחץ דם גבוה ועוד
מדובר באגוניסט לקולטנים אדרנרגיים בטא 2. אתה יודע מה עוד אגוניסט לקולטנים האלה? ונטולין שהוא תרופת חירום מצילת חיים לחולי אסתמה או למצבים קריטיים של עודף אשלגן בדם.
זה לא משהו קליל ומגניב שלוקחים בשביל להרזות

נערך לאחרונה:
זה לא משהו קליל ומגניב שלוקחים בשביל להרזות
כאחד שהיה על סייקל של קלן גם אחרי קריאה בפורטל קילוגרם לא לעשות דברים מטומטמים, מסכים ב100 אחוז. לא אעשה זאת שוב, פעם אחת ויחידה.
@frozen
שאלה לא קשורה ישירות לgear - האם אתה מכיר את הערוץ ביוטיוב more plates more dates? נתקלתי בו שבוע שעבר בטעות ונראה שהבן אדם בלי קשר שרוב הסרטונים שלו מתייחסים לאנשים בתעשייה שהם משתמשים שיש לו ידע עצום בכל ענייני החומרים. השאלה היא האם הוא באמת יודע על מה הוא מדבר ואפשר ללמוד מהמאמרים שלו או לא? על כמה אפשר להסתמך על הדברים שהוא מדבר בנוגע לחומרים.

שאלה לא קשורה ישירות לgear - האם אתה מכיר את הערוץ ביוטיוב more plates more dates?

אני מאוד אוהב את הערוץ של דרק.
דווקא הסרטונים שאתה מדבר עליהם הם יותר ״ניחוש״ שלו, הוא תמיד דואג לציין שהוא לא מכיר באופן אישי את המפורסמים כביכול שהוא עושה עליהם את הסרטון, אבל הוא כן מצרף סיבות שתומכות בטענות שלו. בלי קשר יש לו אחלה תוכן ולא מעט ידע. יש לו גם קליניקה משלו ל trt וכמו כן ליין של מוצרי preworkout וכו.

אני מאוד אוהב את הערוץ של דרק.
דווקא הסרטונים שאתה מדבר עליהם הם יותר ״ניחוש״ שלו, הוא תמיד דואג לציין שהוא לא מכיר באופן אישי את המפורסמים כביכול שהוא עושה עליהם את הסרטון, אבל הוא כן מצרף סיבות שתומכות בטענות שלו. בלי קשר יש לו אחלה תוכן ולא מעט ידע. יש לו גם קליניקה משלו ל trt וכמו כן ליין של מוצרי preworkout וכו.
כן ברור שזה דעה שלו, גם לגבי כמה שהוא טוען שהם טבעיים בכמה מהסרטונים. התחלתי לראות הרבה סרטונים שלו בזמן האחרון. לגבי הקליניקה שלו ומוצרים שלו כן שמתי לב ב description בכל הסרטונים. אהבתי גם שהוא פשוט נוגע בכל נושא אפילו התייחס לסרטון של קונור מרפי שהוא הצליח להגדיל את האורך של ה*** שלו:lol:

מסכים עם כל מה שרשום מעלה...אכן לבחור יש הרבה ידע, אבל הוא מעביר את הסירטונים בצורה יבשה להבדיל מגרג דוסט...

קצת באיחור אבל שאלת ברוסיינס או פשוט שאלה מפגרת לגמרי כי פשוט אין לי מושג לא שזה משנה לי כ"כ.
מרגיש לי כמו שאלה מפגרת -" חבר שלי נגע בי ביד, האם אני בהריון?"
בכל מקרה השאלה אם לקחתי קלן בעברי, אני נחשב כלא טבעי?
מצטער על השאלה המפגרת אני מרגיש מטומטם עכשיו 🤣😵
חשוב לי להדגיש שלא אכפת מהקטע של טבעי לא טבעי. אכפת האם זה נחשב כחלק מחומרים, כחלק מסטרואידים. כי כן ידוע לי שקלן היה משומש לחולי אסטמה אם זכור לי הייטב או שזה היה משומש אצל סוסים.. קראתי את זה לפני המון זמן אז לא זכור לי כל פרט ופרט.
@frozen

נערך לאחרונה:
קלן אינו סטרואיד והוא אינו בונה שריר.
נועד לטיפול בחולי אסתמה והשימוש העקרי בו בתחום ה BB הוא כשורף שומן, והוא נמנע עם רשימת החומרים האסורים של WADA לצורך העניין. בגדול התשובה היא: לא, לא השתמשת בסטרואידים ולא, אתה לא מוגדר יותר כטבעי. אבל את מי זה מעניין היום?

קלן אינו סטרואיד והוא אינו בונה שריר.
נועד לטיפול בחולי אסתמה והשימוש העקרי בו בתחום ה BB הוא כשורף שומן, והוא נמנע עם רשימת החומרים האסורים של WADA לצורך העניין. בגדול התשובה היא: לא, לא השתמשת בסטרואידים ולא, אתה לא מוגדר יותר כטבעי. אבל את מי זה מעניין היום?
לא מעניין ברור, סתם רציתי לדעת אם זה נחשב כחלק מה"משפחה" של הסטרואידים ובגדול סיפקת תשובה. תודה רבה!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית