הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השתקמות מפציעה

Improvement

משתמש מתחיל
39
7
נק' מוניטין:
5
39
7
ביום שני עשיתי אימון בפעם האחרונה. ביום שלישי קיבלתי מכה בבייספ מ... הדלת של השירותים, לא משהו רציני. כאב לי טיפה בבייספ ממש קצת ועכשיו נשאר לי ממש טיפה מהכאב מניח שעוד יום יומיים כבר לא ארגיש כלום... אבל זאת לא הבעיה. השאלה היא האם פציעה יחסית "זניחה" כזאת צריכה לגרום לי להוריד באופן משמעותי את דרגת קושי האימון? נניח שאני מפחית בקושי האימון על הבייספ, ובמקום לעבוד עליו ספציפית, אעבוד על השרירים האחרים כרגיל בתרגילים מורכבים שעובדים בעקיפין גם על הבייספ.

ביום שני עשיתי אימון בפעם האחרונה. ביום שלישי קיבלתי מכה בבייספ מ... הדלת של השירותים, לא משהו רציני. כאב לי טיפה בבייספ ממש קצת ועכשיו נשאר לי ממש טיפה מהכאב מניח שעוד יום יומיים כבר לא ארגיש כלום... אבל זאת לא הבעיה. השאלה היא האם פציעה יחסית "זניחה" כזאת צריכה לגרום לי להוריד באופן משמעותי את דרגת קושי האימון? נניח שאני מפחית בקושי האימון על הבייספ, ובמקום לעבוד עליו ספציפית, אעבוד על השרירים האחרים כרגיל בתרגילים מורכבים שעובדים בעקיפין גם על הבייספ.

אם בזמן עבודה שהבסייפס מעורב זה כואב לך אז עדיף לנוח, למרות שזה נשמע כמו מכה יבשה.

• פותח/ת השרשור
אם בזמן עבודה שהבסייפס מעורב זה כואב לך אז עדיף לנוח, למרות שזה נשמע כמו מכה יבשה.
אני לא חושב שזו מכה יבשה כי כשאני מכופף מרפק מול המראה הבייספ שלי מתכווץ עד לנקודה מסויימת בתנועה שבה הוא משתחרר משום מה
בכל מקרה ברור שאם הבייספ יכאב אני אנוח השאלה אם עקרונית האימון שאמרתי יכול לעבוד

אני לא חושב שזו מכה יבשה כי כשאני מכופף מרפק מול המראה הבייספ שלי מתכווץ עד לנקודה מסויימת בתנועה שבה הוא משתחרר משום מה
בכל מקרה ברור שאם הבייספ יכאב אני אנוח השאלה אם עקרונית האימון שאמרתי יכול לעבוד

אם תהיה החמרה היא תהיה בכל מצב שבו הבייספס מעורב וחבל להסתכן.

אז מה אתה מציע לי לעשות? גם אם הכאב עבר לא לחזור להתאמן אחרי כמה ימים?

אם אתה מרגיש שזה יותר ממכה יבשה הייתי ממליץ לדבר עם איש מקצוע, אם כבר לא מפריע לך ואתה לא מרגיש את זה יכול לנסות לחזור ב70% נפח-עצימות ולבנות את זה לאט לאט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית