עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל כנראה ש90% מהמאמנים החינמיים בארץ היו מלמדים אותך בנץ' זוועה, אז טוב שפנית לפה.
דבר ראשון תצלם מהצד כדי שנוכל לראות BAR PATH כמו שצריך.
דבר שני תשלוט בחזרות שלך, אתה רק מוציא את המוט מהראק ואחרי חצי שנייה הוא כבר על החזה שלך.
אישית אני ממלא אוויר בריאות ומוציא את המוט מהראק, אחרי זה מוציא את האוויר וממלא מחדש שהמוט באוויר ורק אז מבצע ירידה,
ככה אני מצליח לשלוט בירידה ולהרגיש את המשקל לפני שאני נכנס לחזרות.
חוץ מזה מהזווית הזו לפחות זה נראה בסדר.
לעניות דעתי חסר בטכניקה המון דברים חשובים, ביניהם לג דרייב ויציבות כתפיים.
באמת יעזור סרטון מזווית אחרת, אבל גם מהסרטון שלך ניכר שטעון כמה שיפורים.
הנה סרטון עבורך
הסרטון ששיתפתי יסביר לך.קודם כל תודה, אני אעלה סרטון פעם הבאה מהצד, בנוגע לחוסר יציבות של הכתפיים איך זה בא לידי ביטוי, למה אני אמור לשים לב?
בוקר טוב, ניסיתי לעשות היום כל מה שאמרת והסרטתי מהצד, לא בטוח כמה הצלחתי ליישם כמושצריךהסרטון ששיתפתי יסביר לך.
ברעיון זה בא לידי ביטוי של איזה שרירים אתה משתמש בדחיקה.
תדמיין שהכתפיים הם הרגליים שלך בסקוואט, אם תעשה סקוואט והרגליים לא יהיו יציבות, לדוגמה על ריפוד רציני או כדור מנופח, לא תצליח לבצע את התרגיל עם משקל כבד.
גם בבנץ' פרס, הכתפיים צריכות להיות מקובעות ויציבות כדי להרים משקל כבד.
בסרטון הוא מראה איך הלג דרייב מקבע את הכתפיים.
בוקר טוב, ניסיתי לעשות היום כל מה שאמרת והסרטתי מהצד, לא בטוח כמה הצלחתי ליישם כמושצריך
הנה הסט האחרון, את האמת שהיה לי הכי קל, אולי הטכניקה הייתה טובה יותר(?) שמתי רגליים רחב יותר
למה יש לו בעיה במסלול המוט? נראה יפה מוריד לסטרנום ומעלה בידיוק כשהמרפק והכתף אנכים למישור.
שים לב שאתה משתמש קצת ״באלסטיות״ של החזה לביצוע החזרות, תשלוט יותר במוט. אגב אלסטיות, הנעליים שאתה לובש סופגות את רוב הכוח שאתה מפעיל על הרצפה,אם אתה בבית כדאי לך לעשות יחף או עם נעל מתאימה
ככה זה נראה, בעיקר בסרטון הראשון.
אבל זו רק דעתי.
בוקר טוב, ניסיתי לעשות היום כל מה שאמרת והסרטתי מהצד, לא בטוח כמה הצלחתי ליישם כמושצריך
הנה הסט האחרון, את האמת שהיה לי הכי קל, אולי הטכניקה הייתה טובה יותר(?) שמתי רגליים רחב יותר
תודה רבה, בהחלט חשוב לי להקפיד על טכניקה ושמתי לב שעם מה שיישמתי היום החלק התחתון הרבה יותר קל, בעיקר בשני הסטים האחרונים אחרי שהבנתי טיפה יותר איך לעשות.דבר ראשון זה הרבה יותר טוב ממה שעשית קודם.
הכתפיים מאוד יציבות, מסלול המוט לדעתי גם בסדר, ואתה משתמש ברגליים. זה מעולה.
ומרחק רגליים זה כמו בסקוואט, לכל אחד מתאים רוחב אחר, ומה שנוח זה הכי מתאים.
כנראה שלא הייתי נותן שום הערות עד שתתחזק, ורק אז מתחיל להתייחס לדברים הקטנים.
אבל בכל זאת אגיד לך את מה שאני חושב יכול לעזור לבנץ' להיות עוד יותר טוב.
הקימור בגב יחסית קטן, או יותר נכון הרגליים שלך יכולות להגיע יותר אחורה ומתחת למיטה. הרגליים בסט מחליקות החוצה ויוצאות לאט לאט.
זה נובע משני דברים שכדאי לשים לב אליהם.
בכל אופן, כל הכבוד, לא פשוט ללמוד טכניקה כל כך מהר, תשמור על הטכניקה, כי קל בטעות לאבד אותו.
- הצורך לדחוף ולהשתמש ברגליים ברציפות בכל הסט. דהיינו להרים את הישבן ולכווץ אותו לא רק בזמן הדחיקה, אבל גם בזמן הנעילה והירידה. פשוט בדחיקה צריך ללחוץ את הרצפה חזק יותר. נראה שאתה משחרר את הרגליים בנעילה ובירידה.
- אולי אתה דוחף את הגוף למעלה ולא אחורה, חשוב לדחוף את הגוף כולו לכיוון הראש, ולא רק לכיוון התיקרה. אבל אני לא בטוח שזה מה שעשית, יש מצב שדחפו טוב לכיוון הראש, וסתם היה נראה לי שאתה דוחף רק למעלה.
ניסיתי מה שאמרת בנוגע לקימור גדול יותר ורגליים אחורה,קשה לי לבצע את הלג דרייב עם זהדבר ראשון זה הרבה יותר טוב ממה שעשית קודם.
הכתפיים מאוד יציבות, מסלול המוט לדעתי גם בסדר, ואתה משתמש ברגליים. זה מעולה.
ומרחק רגליים זה כמו בסקוואט, לכל אחד מתאים רוחב אחר, ומה שנוח זה הכי מתאים.
כנראה שלא הייתי נותן שום הערות עד שתתחזק, ורק אז מתחיל להתייחס לדברים הקטנים.
אבל בכל זאת אגיד לך את מה שאני חושב יכול לעזור לבנץ' להיות עוד יותר טוב.
הקימור בגב יחסית קטן, או יותר נכון הרגליים שלך יכולות להגיע יותר אחורה ומתחת למיטה. הרגליים בסט מחליקות החוצה ויוצאות לאט לאט.
זה נובע משני דברים שכדאי לשים לב אליהם.
בכל אופן, כל הכבוד, לא פשוט ללמוד טכניקה כל כך מהר, תשמור על הטכניקה, כי קל בטעות לאבד אותו.
- הצורך לדחוף ולהשתמש ברגליים ברציפות בכל הסט. דהיינו להרים את הישבן ולכווץ אותו לא רק בזמן הדחיקה, אבל גם בזמן הנעילה והירידה. פשוט בדחיקה צריך ללחוץ את הרצפה חזק יותר. נראה שאתה משחרר את הרגליים בנעילה ובירידה.
- אולי אתה דוחף את הגוף למעלה ולא אחורה, חשוב לדחוף את הגוף כולו לכיוון הראש, ולא רק לכיוון התיקרה. אבל אני לא בטוח שזה מה שעשית, יש מצב שדחפו טוב לכיוון הראש, וסתם היה נראה לי שאתה דוחף רק למעלה.
אני עכשיו שם לב שגם הנשימות שלך קצת בעתיות.ניסיתי מה שאמרת בנוגע לקימור גדול יותר ורגליים אחורה,קשה לי לבצע את הלג דרייב עם זה
אני עכשיו שם לב שגם הנשימות שלך קצת בעתיות.
אתה צריך להחזיק אוויר בבטן מאז שאתה מתחיל לרדת ועד שאתה נועל. אתה כרגע משחרר אוויר למטה.
זה קריטי בשביל מקסימום כווח וטכניקה נכונה.
תנסה להחזיק את האוויר ולכווץ את הבטן, ולשמור על לג דרייב בכל התרגיל, לא רק בעליה.
אולי באמת לא הבנת מספיק איך לג דרייב עובד.
תנסה את חמשת הסרטונים האלו גם כן
אני עכשיו שם לב שגם הנשימות שלך קצת בעתיות.
אתה צריך להחזיק אוויר בבטן מאז שאתה מתחיל לרדת ועד שאתה נועל. אתה כרגע משחרר אוויר למטה.
זה קריטי בשביל מקסימום כווח וטכניקה נכונה.
תנסה להחזיק את האוויר ולכווץ את הבטן, ולשמור על לג דרייב בכל התרגיל, לא רק בעליה.
אולי באמת לא הבנת מספיק איך לג דרייב עובד.
תנסה את חמשת הסרטונים האלו גם כן
אני אוריד טיפה במשקל אימון הבא שאני אוכל לנסות כמו שצריך ופחות אדאג מפשוט לדחוף את המוט למעלה
או בעצם יודע מה אני אעשנ סט נוסף למרות שסיימתי פשוט משקל נמוך יותר ואסריט
ניסיתי לבצע את אחת הוריאציות בסרטון, מה שכן התחת לא תמיד נוגע לי בספסל ככה לא יודע אם זה בסדר , ניסיתי לשמור על הדרייב לאורך כל התרגיל אבל פייר לא יודע אם ביצעתי כמו שצריך, אני לא מסוגל לעשות קשת גדולה יותר מזה, זה המקסימום שלי, וזה משקל משמעותית נמוך ממשקל עבודה שלי
אני אוריד טיפה במשקל אימון הבא שאני אוכל לנסות כמו שצריך ופחות אדאג מפשוט לדחוף את המוט למעלה
או בעצם יודע מה אני אעשנ סט נוסף למרות שסיימתי פשוט משקל נמוך יותר ואסריט
ניסיתי לבצע את אחת הוריאציות בסרטון, מה שכן התחת לא תמיד נוגע לי בספסל ככה לא יודע אם זה בסדר , ניסיתי לשמור על הדרייב לאורך כל התרגיל אבל פייר לא יודע אם ביצעתי כמו שצריך, אני לא מסוגל לעשות קשת גדולה יותר מזה, זה המקסימום שלי, וזה משקל משמעותית נמוך ממשקל עבודה שלי
רק אחזור ואומר שוב שאני לא רואה בעיה בישבן מורם, אם כבר ישבן נח על המיטה זה בעיה יותר רצינית.מה שאתה מתאר זה גם מה שאני מרגיש בבנץ׳ פרס, משום מה אני לא מצליח להבהיר לאלחנן איך זה מרגיש. ברגע שהרגליים קרובות לגוף במרחק המינימלי, הקשת יחסית גדולה והגוף מאוד מכווץ, אי אפשר באמת לעשות leg drive.
כשעושים לג דרייב אתה מוסיף מתח ודוחף את הרצפה כך שאתה צריך ״בתיאוריה״ לנוע אנכית לכיוון הספוטר. הבעיה היא שברגע שהמתח הוא מירבי אי אפשר להוסיף עוד מתח כנגד הרצפה.
מקווה שהצלחתי להסביר, שתף אם זה מה שאתה מרגיש, אגב אני מאמין שהעלת את הישבן בגלל הסיבה הזאת, זה תמיד היה בעיה אצלך?
אני פשוט מרגיש שאני מנסה קשת גדולה ורגליים אחורה אז חלק גדול מהדרייב הולך על לשמר את המבנה לאורך כל התרגיל,לא יודע אם זה אומר שזה פחות עוזר או לא להרים את המשקל בגלל כמה הדרייב ישפיע ככה לעומת פחות קשת, המשקל שעשיתי לא אינדקציה, מה שכן התחת לא עולה לי עם קשת מתונה יותר, לא ששמתי לב לפחות.מה שאתה מתאר זה גם מה שאני מרגיש בבנץ׳ פרס, משום מה אני לא מצליח להבהיר לאלחנן איך זה מרגיש. ברגע שהרגליים קרובות לגוף במרחק המינימלי, הקשת יחסית גדולה והגוף מאוד מכווץ, אי אפשר באמת לעשות leg drive.
כשעושים לג דרייב אתה מוסיף מתח ודוחף את הרצפה כך שאתה צריך ״בתיאוריה״ לנוע אנכית לכיוון הספוטר. הבעיה היא שברגע שהמתח הוא מירבי אי אפשר להוסיף עוד מתח כנגד הרצפה.
מקווה שהצלחתי להסביר, שתף אם זה מה שאתה מרגיש, אגב אני מאמין שהעלת את הישבן בגלל הסיבה הזאת, זה תמיד היה בעיה אצלך?