נק' מוניטין:
3
- 51
- 3
היי,
אני כבר 1.5-2 חודשים בFBW ואני יחסית קצת נתקע
מבחינת שינה מנסה כמה שיותר להקפיד ומצליח 7-7.5 שעות שינה (עוד חודש אני אוכל לישון 8-8.5 שעות שינה)
מבחינת תזונה התפריט טוב ויש מספיק חלבונים ושאר אבות המזון
אבל מבחינת התקדמות במשקלי עבודה קצת נתקע...
אוקיי,
מתח - לפעמים עולה בכמות החזרות לפעמים יורד אבל לרוב עולה ממש בקטנה וזה קצת מחרפן (כרגע - מספר החזרות שאני מצליח זה 7 , 6 , 5)
בנץ' פרס - זה התרגיל שאני ממש רוצה להשתפר בו ואני מעלה כל אימון משקל (אימון אחד 1.5 ק' ואימון שני 2 ק' ככה ברוטציה)
עכשיו אני לא יודע אם זה יותר מידי משקל שאני מעלה או שזה יחסית עלייה סבבה
סקוואט - כל אימון מעלה 2 קילו בלחץ
מקבילים - נתקע קצת אבל יחסית מצליח להתקדם
- בכללי אני מרגיש שאני סוגר את המשקלי עבודה בלחץ , עכשיו זה יכול להיות אולי שאני פשוט מעלה יותר מידי משקל?
*יש להזכיר שאני מתאמן לפי התכנית של Tank של FBW
לבינתיים אני השארתי את הכפיפת מרפקים ופשיטת מרפקים על אותו משקל עד שאראה עלייה קצת משמעותית בתרגילי בסיס (זה בסדר?)
אשמח לדעות שלכם @kotzer @White Walker
אני כבר 1.5-2 חודשים בFBW ואני יחסית קצת נתקע
מבחינת שינה מנסה כמה שיותר להקפיד ומצליח 7-7.5 שעות שינה (עוד חודש אני אוכל לישון 8-8.5 שעות שינה)
מבחינת תזונה התפריט טוב ויש מספיק חלבונים ושאר אבות המזון
אבל מבחינת התקדמות במשקלי עבודה קצת נתקע...
אוקיי,
מתח - לפעמים עולה בכמות החזרות לפעמים יורד אבל לרוב עולה ממש בקטנה וזה קצת מחרפן (כרגע - מספר החזרות שאני מצליח זה 7 , 6 , 5)
בנץ' פרס - זה התרגיל שאני ממש רוצה להשתפר בו ואני מעלה כל אימון משקל (אימון אחד 1.5 ק' ואימון שני 2 ק' ככה ברוטציה)
עכשיו אני לא יודע אם זה יותר מידי משקל שאני מעלה או שזה יחסית עלייה סבבה
סקוואט - כל אימון מעלה 2 קילו בלחץ
מקבילים - נתקע קצת אבל יחסית מצליח להתקדם
- בכללי אני מרגיש שאני סוגר את המשקלי עבודה בלחץ , עכשיו זה יכול להיות אולי שאני פשוט מעלה יותר מידי משקל?
*יש להזכיר שאני מתאמן לפי התכנית של Tank של FBW
לבינתיים אני השארתי את הכפיפת מרפקים ופשיטת מרפקים על אותו משקל עד שאראה עלייה קצת משמעותית בתרגילי בסיס (זה בסדר?)
אשמח לדעות שלכם @kotzer @White Walker