הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

FBW משקלי עבודה

Dj fitness

משתמש מתחיל
51
3
נק' מוניטין:
3
51
3
היי,
אני כבר 1.5-2 חודשים בFBW ואני יחסית קצת נתקע
מבחינת שינה מנסה כמה שיותר להקפיד ומצליח 7-7.5 שעות שינה (עוד חודש אני אוכל לישון 8-8.5 שעות שינה)
מבחינת תזונה התפריט טוב ויש מספיק חלבונים ושאר אבות המזון
אבל מבחינת התקדמות במשקלי עבודה קצת נתקע...

אוקיי,
מתח - לפעמים עולה בכמות החזרות לפעמים יורד אבל לרוב עולה ממש בקטנה וזה קצת מחרפן (כרגע - מספר החזרות שאני מצליח זה 7 , 6 , 5)
בנץ' פרס - זה התרגיל שאני ממש רוצה להשתפר בו ואני מעלה כל אימון משקל (אימון אחד 1.5 ק' ואימון שני 2 ק' ככה ברוטציה)
עכשיו אני לא יודע אם זה יותר מידי משקל שאני מעלה או שזה יחסית עלייה סבבה
סקוואט - כל אימון מעלה 2 קילו בלחץ
מקבילים - נתקע קצת אבל יחסית מצליח להתקדם

- בכללי אני מרגיש שאני סוגר את המשקלי עבודה בלחץ , עכשיו זה יכול להיות אולי שאני פשוט מעלה יותר מידי משקל?

*יש להזכיר שאני מתאמן לפי התכנית של Tank של FBW

לבינתיים אני השארתי את הכפיפת מרפקים ופשיטת מרפקים על אותו משקל עד שאראה עלייה קצת משמעותית בתרגילי בסיס (זה בסדר?)

אשמח לדעות שלכם @kotzer @White Walker

לא כתבת מה המשקלי עבודה הנוכחיים.
בכל מקרה אם תעבוד במקסימום שלך כל פעם, ואפילו לא תסיים את החזרות האחרונות כנראה שבאימון הבא לא תצליח להעלות משקלים.
נסה להתרחק מעט מכשל ולהוסיף סטים/חזרות.
למשל במתח, נסה במקום 7,6,5 לעשות ארבע סטים של חמישיות, לאחר מכן לעלות חזרה בכל סט כל אימון וכו'
לגבי המורכבים, כלל אצבע טוב הוא אם אתה מסיים את הסט האחרון ואתה מרגיש שעוד נשאר לך 2-3 חזרות נסה להעלות משקל שבוע אחרי.
אם נתקעת 2 אימונים ברצף ממליץ להוריד משקל ולעלות שוב בהדרגה עד לשיא חדש.

לעלות כל אימון במשקלים זה אחלה בהתחלה, אבל זה קשה לאורך זמן, אתה יכול לנסות לעלות במשקלים כל שבוע למשל.
בנוסף צריך להסתכל גם על טכניקה, כדי להתקדם כראוי היא צריכה להיות טובה

• פותח/ת השרשור
לעלות כל אימון במשקלים זה אחלה בהתחלה, אבל זה קשה לאורך זמן, אתה יכול לנסות לעלות במשקלים כל שבוע למשל.
בנוסף צריך להסתכל גם על טכניקה, כדי להתקדם כראוי היא צריכה להיות טובה
תודה על התשובה .
לעלות אחרי חודשיים במסה 3 קילו בנץ' כל שבוע זה נחשב עוד בסדר?
כנראה אולי אוריד קצת מהמשקל שאני מעלה כל אימון כדי לשמור יותר על טכניקה.
ושאלה אחרונה ברשותך, זה בסדר שאני כמעט ולא מעלה את המשקל בתרגילים מבודדים לידיים (כפיפת מרפקים ופשיטת מרפקים) ומתמקד בעיקר בהעלאת משקל בתרגילים מורכבים ? או שאולי צריך גם להתמקד בתרגילים מבודדים?

לעלות אחרי חודשיים במסה 3 קילו בנץ' כל שבוע זה נחשב עוד בסדר?
זה בהחלט סבבה

ושאלה אחרונה ברשותך, זה בסדר שאני כמעט ולא מעלה את המשקל בתרגילים מבודדים לידיים (כפיפת מרפקים ופשיטת מרפקים) ומתמקד בעיקר בהעלאת משקל בתרגילים מורכבים ? או שאולי צריך גם להתמקד בתרגילים מבודדים?
זה יכול לקרות ואין לך שום סיבה לדאגה, קשה להתקדם לאורך זמן בתרגילים מבודדים, והעיקר לעשות אותם.
תחשוב עליהם כמו הירקות בארוחה, חשוב לעשות אותם, אבל לא משמעותי מאוד להיות דקדקן בהם

• פותח/ת השרשור
זה יכול לקרות ואין לך שום סיבה לדאגה, קשה להתקדם לאורך זמן בתרגילים מבודדים, והעיקר לעשות אותם.
תחשוב עליהם כמו הירקות בארוחה, חשוב לעשות אותם, אבל לא משמעותי מאוד להיות דקדקן בהם

אני בכוונה לא מעלה בהם, לא כי אני לא מצליח להעלות משקל...
אני פשוט יודע שמתרגילים מורכבים יש יותר גדילה וגירוי שריר אז אני מעדיף להתמקד בהם ואם אני אעלה את המשקל בתרגילים מבודדים אני אתחיל להיתקע בתרגילים מורכבים .
אם אפשר עוד שאלה לשאול אותך, אני גובה 1.74 , משקל 74 קילו ואני רואה את המסה שגדלתי בגוף אבל הידיים עדיין נשארו קטנות (רואים שהם גדלו אבל פשוט יש שינוי קצת משמעותי משאר השרירים , כמו חזה/גב/רגליים) . למה זה קורה? משהו לא נכון שעשיתי?
רצוי לציין שאני לא על אחוז שומן גבוה ועדיין רואים קצת קוביות ככה שלא עליתי בעיקר בשומן...

אם אפשר עוד שאלה לשאול אותך, אני גובה 1.74 , משקל 74 קילו ואני רואה את המסה שגדלתי בגוף אבל הידיים עדיין נשארו קטנות (רואים שהם גדלו אבל פשוט יש שינוי קצת משמעותי משאר השרירים , כמו חזה/גב/רגליים) . למה זה קורה? משהו לא נכון שעשיתי?
יכול להיות או שזה נטו עניין של פרופורציה, שהן גדלו אבל פחות משאר הגוף, או שפשוט אתה לא עובד עליהן מספיק.
אה יכול לנסות להוסיף תרגיל ולראות מה קורה

• פותח/ת השרשור
יכול להיות או שזה נטו עניין של פרופורציה, שהן גדלו אבל פחות משאר הגוף, או שפשוט אתה לא עובד עליהן מספיק.
אה יכול לנסות להוסיף תרגיל ולראות מה קורה
אוקיי, תודה על העזרה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית